Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 15:17)
uj 17-55- tokį ir turiu tamroną kaip nusakei  4u.gif

Pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 09 29, 13:43)
čia savo kelias aišku nieko ispūdingo nieko aky galbūt traukiančio,bet kad negalvotumėt kad sėdėjau ir neliečiau fotiko, visos foto iš UK..  4u.gif

Man patiko pirmoji ir antroji- ypatingai spyna 4u.gif 4u.gif

Melodi, nepavydėk, vis tiek jo nenaudoju... taip sutapo, kad nusipirkau objektyvą ir netrukus pakeičiau body i D90... ir man pradėjo vaidentis, kad nušoka fokusas... tai va ir guli nenaudojamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks išsitraukti kada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 29, 16:34)
Na net nezinau, kaip tai komentuoti... Man asmeniskai tokie "nukrypimai" nepatinka...  blush2.gif  Nu soriukas.... Taip gryztu paziureti pora kartu, bet tik todel, kad tikiuosi jog kazka izvelgsiu, bet neizvelgiu ir toliau tas vaizdas mane tik gazdina...

nu va, emocijas kelia biggrin.gif
Specifinis kadras, sutinku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 16:54)
Man patiko pirmoji ir antroji- ypatingai spyna  4u.gif  4u.gif

Melodi, nepavydėk, vis tiek jo nenaudoju...  taip sutapo, kad nusipirkau objektyvą ir netrukus pakeičiau body i D90... ir man pradėjo vaidentis, kad nušoka fokusas... tai va ir guli nenaudojamas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif reiks išsitraukti kada lotuliukas.gif

tai fokusą galima pataisyti wink.gif
mano svajonė 16-50 pentax'o su hsm'u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 29 rugsėjo 2010 - 17:13
QUOTE(airv @ 2010 09 29, 18:15)

tai fokusą galima pataisyti wink.gif
mano svajonė 16-50 pentax'o su hsm'u

kaip? ... aš nesu tikra, ar prašauna... aš gal tik įsivaizduoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiktų, kad kas labiau suprantantis pažiūrėtų...
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 09 29, 17:43)

as irgi toki turiu, bet labai jau greitai dulkiu prisirinko.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 17:17)
kaip? ... aš nesu tikra, ar prašauna... aš gal tik įsivaizduoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif reiktų, kad kas labiau suprantantis pažiūrėtų...

yra specialios programėlės, kurios padeda sureguliuoti fokusą. paieškok internete
Atsakyti
Labuka smile.gif
aš,tik įkišu nosį,pasiskaityti,kolkas padariau 4 kadrus,buitinės dukrytės foto,visai neturiu nei laiko,nei noro imti fotoaparatą į rankas,bėda seka bėdą,bet nuo fotografijos nenusisuku,bent ateinu akis paganyti į gražias foto thumbup.gif
Anglijos foto net nedrysčiau komentuoti,nes Londonas mano meilės miestas thumbup.gif ,o juodai baltos,gražiausios foto thumbup.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 29, 11:52)
o kaip tu nebijai ebay pirkti?smile.gif man taip baisu biggrin.gif

Beje aš savo fotoaparatą,taippat pirkau iš ebay.co.uk, ir tikrai viskas ok,vienas minusas,kad garantis galioja,tik UK.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 29, 17:15)
17-55 buna canon, tamronas 17-50.

Melodi, tamroną būtent šį ir aš turiu, buvau prieš perkant ir canon išsinuomojus, tai canoniuko fokusavimo greitis kaip bitutė, tamroniukas lėtesnis, nu, bet ir kaina viliojanti nerealiai. Kol kas labai patenkinta. Dėl dulkių ir canon ,būtent šis (kiek skaičiau atsiliepimus) lepus.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Prisnekejusios apie kritika-idomu buvo paskaityti mintis 4u.gif
O man dabr toks keistas periodas-ziuru i savo nuotraukas ir atrodo visiskai fotografuoti nemoku verysad.gif , kai maziau zinojau apie fotografija, nuotraukos atrodo grazense gaudavos.....Paziuriu i jusu idetas nuotraukas-atrodo ner ka net lygintis doh.gif Galgi savikritika labai paastrejo. Teks susiimti ir pardoyt kelis savo nevykusius kadrus ojektyviam ivertinimui....
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 29, 18:23)
yra specialios programėlės, kurios padeda sureguliuoti fokusą. paieškok internete

mmmm.... nesu girdėjusi, reikės pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Ohara man labiausiai patiko pirm ir ketvirta. thumbup.gif Pirmoj pastebėjau, kad tik tiltas ne visiškai horizontalus, ar čia spec, ar dėl rato kreivumo taip gavosi? g.gif
Su spyna būtų labai geras kadras, bet man per daug tamsus ir kontrasto daugoka. Bet tokias senienas ir aš dievinu. mirksiukas.gif
O kaip medutis Londone, saldus? smile.gif

Akasha, norėjau tavęs paklausti, kaip tu padarai tokias švelnias spalvas, kaip pvz. Elzytės gimtadieninė fotosesija? g.gif Man taip gražu. wub.gif Labai fainai ten gavosi visa serija su Elzyte. 4u.gif Super. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 21:42)
Ohara man labiausiai patiko pirm ir ketvirta. thumbup.gif  Pirmoj pastebėjau, kad tik tiltas ne visiškai horizontalus, ar čia spec, ar dėl rato kreivumo taip gavosi? g.gif
Su spyna būtų labai geras kadras, bet man per daug tamsus ir kontrasto daugoka. Bet tokias senienas ir aš dievinu. mirksiukas.gif
O kaip medutis Londone, saldus? smile.gif

šiaip ta Londono akis nėra kažkokia tiesi tai ten tiesink netiesines,kažkuris kampas vistiek kreivas atrodo.... doh.gif unsure.gif ta ketvirta,tai čia British tate muziejaus stoglangis.. blush2.gif lotuliukas.gif su spyna tai naudojau viena action`a man jis patinka jis tas senienas dar lbiau išryškina,kad ir ta tvora surūdijus.. blush2.gif o aš taip vis norėjau ta telefono užrašą gražiai pagaut nufotkint,bet..kiek gaudžiau tai vis Š kūva.. o dar kiek balandžiu pripyškinau reikspatvarkyt kada fotkes.. blush2.gif
Atsakyti