Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 12:14)
Oooo, koks naujas ryškus avataras. thumbup.gif

pagaliau atsirado- nutariau atsinaujinti smile.gif norėčiau fotosesijos lietuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 12:12)
Kodiel??? blink.gif A tai ko mes tave kaip atstovę ten siuntėme??? mirksiukas.gif  biggrin.gif

biggrin.gif tai tada sumeskit man pinigelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 29, 12:19)
biggrin.gif tai tada sumeskit man pinigelius biggrin.gif

mes būsim tavo mokytojai- turėsi mums atsiskaityti po kiekvieno apsilankymo kursuose- žiūrėsim, ar gerai įsisavinai medžiagą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 28, 21:04)
Man akys paskaudo. unsure.gif

QUOTE(nila_ks @ 2010 09 28, 21:17)
Man tai nieko gero  unsure.gif

Sunki šita foto smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 28, 21:10)
vauc, man laaabai.. man mistika patinka. daugiau dek wink.gif man super, kelis kartus griztu paziuret smile.gif

Ačiū 4u.gif Labai patiko, kad tau patiko (oj čia suvėliau) biggrin.gif
Daugiau tai neturiu, kolkas. Bet toks stilius man labai prie širdies. Tik va, prasilaužti, atidirbti reikia smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 09 28, 21:20)
o man taip įdomiai- pirmas žvilgsnis- brrrrr nemalonu žiūrėti, kažkokį skausmą neša nuotrauka, nemalonūs jausmai, kažkas iškreipta, netikra... patraukiau akis... po kiek laiko vėl noriu pažiūrėti- žiūriu ilgiau...  ir taip jau gal grįžau kokius keturis kartus... manau, joje yra kažkas

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 29, 07:35)
O man kaip ir paprastai - ši nuotrauka kažką turi tokio, kas verčia prie jos sugrįžti. Nesigilinsiu ir nefilosofuosiu, bet aš užskaitau šitą pabandymą.

QUOTE(Melodi @ 2010 09 29, 08:09)
Idomi smile.gif  Jau vien tuo, kad vercia sugryzt ir paanalizuot.  smile.gif

Smagu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės senai besilankiau,nebuvo kada normaliai prisėst.. reikalai reikaliukai kaip žinot...... blush2.gif labai gražių nuotraukų pridėjot o ir tema superinė... wub.gif thumbup.gif aš po tokio išpeikimo kaip flick`e tai dėsiu čia savo kelias aišku nieko ispūdingo nieko aky galbūt traukiančio,bet kad negalvotumėt kad sėdėjau ir neliečiau fotiko, visos foto iš UK.. 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 11:02)
paskui pripranti prie kojyčių... dėl plataus kampo trūkumo pirkau 17-50 mm, bet vis tiek fotkinu su 50 mm lotuliukas.gif
nedidelė kaina, tai kažkaip ir surizikavau ax.gif

Koks 17-50? AS dabar uzsisvaigus del Tamrono su vaizdo stabilizavimu, pastoviu f 2.8 ir 17-55 mm. Buvau issinuomavus, tai skaidrus, astrus, zodziu wub.gif Ir svarbiausia modelis suauges visu ugiu telpa kai vietos nedaug ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 09 29, 11:14)
biggrin.gif
Mano bodis guli parduotuveje ir vadinasi Canon 1000D, ir nusipirkt galesiu geriausiu atveju tik pavasari.Bet jau svaigstu biggrin.gif  biggrin.gif

Geras bodis, neseniai pardaviau biggrin.gif Bet kaip pradinukas labai thumbup.gif
Atsakyti
Ohara, sveikinu su tokia gražia švente 4u.gif O ir medutis smagus buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 09 29, 13:51)
Koks 17-50? AS dabar uzsisvaigus del Tamrono su vaizdo stabilizavimu, pastoviu f 2.8 ir 17-55 mm. Buvau issinuomavus, tai skaidrus, astrus, zodziu wub.gif Ir svarbiausia modelis suauges visu ugiu telpa kai vietos nedaug ax.gif

uj 17-55- tokį ir turiu tamroną kaip nusakei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 16:17)
uj 17-55- tokį ir turiu tamroną kaip nusakei  4u.gif

17-55 buna canon, tamronas 17-50.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 29, 17:15)
17-55 buna canon, tamronas 17-50.

einu net pažiūrėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pažiūrėjau 17-50 2,8 mm su vaizdo stabilizatoriumi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 29 rugsėjo 2010 - 16:17
QUOTE(airv @ 2010 09 28, 21:59)
Keliu ir aš savo vieną eksperimentą. Daug nereikia - tiesiog įdomu ar ne?

Truputį laiko stoka, rytoj prisėsiu pakomentuoti jūsų nuotraukas. Bet smagiai atgijo tema.

Na net nezinau, kaip tai komentuoti... Man asmeniskai tokie "nukrypimai" nepatinka... blush2.gif Nu soriukas.... Taip gryztu paziureti pora kartu, bet tik todel, kad tikiuosi jog kazka izvelgsiu, bet neizvelgiu ir toliau tas vaizdas mane tik gazdina...

QUOTE(frederica @ 2010 09 29, 10:46)
kompas biggrin.gif , nuo to malimo liežuviu. Tik tuo ir užsiemu paskutiniu metu, parodyt nieko neturiu, o ir bijosiu dabar po savo komentarų blink.gif
Auto, bus, šiek tiek vėliau, mintį jau pagimdžiau, belieka, kad snarglys nudžiūtų.

Na jau na jau... Nera cia ko bijoti... mirksiukas.gif Puikiai destai mintis ir pastebi daug... Nemanau, kad kazkas ims ir pyks uz tavo komentarus... As tik balioncika galiu iteikti uz tavo komentavima 4u.gif ...

O siaip labai saunu, kad tema atsigavus, tik nelabai ka turiu parodyti... smile.gif

Beje Oharos kelioniniai kadrai labai patiko... Juodai baltos tokios mano stiliuje su siek tiek informacijos is keliones, nu man liuks...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 29, 17:34)
Beje Oharos kelioniniai kadrai labai patiko... Juodai baltos tokios mano stiliuje su siek tiek informacijos is keliones, nu man liuks...

ačiū..... 4u.gif man ta su spyna patinka nes isižiūrėjus matosi kurioj šalį kabo ji.. Old English.... thumbup.gif o kiek ten boružėlių kiek kartu esu buvus niekad nepastebėdavau.... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti