QUOTE(Melodi @ 2010 09 26, 08:16)
Bet realiai tai tam, kad kazka rimto pasakyt reik laiko nemazai skirt foto analizei, isiziuret, dauguma manau tiesiog ar i darbus isejo, ar fotografija rimciau uzsieme ir nebeturi laiko
Prodysiu ir as auto, nieko ipatingo - popsas
Del rausvos juostos jau man ''galva isskalbe'' efoto, bet cia skonio reikalas, man asmeniskai tinka i ''bendra nuotaika'' jinai
Va va, manau daugiausiai išsakoma tik tokia paviršutiniška nuomonė. Aš asmeniškai norėčiau daugiau apie kompoziciją, spalvų gamas ir panašius dalykus išgirsti. Nebesilanko čia daugiau tą fotografiją išmanantys. Tai kaip sakant, pačios save ir vertinam pagal tokį lygį, kokiame esame.
Be to man asmeniškai visai neįdomu, jei gaunu pylos dėl techninių dalykų. Mano bodis senas 10-ukas, optika valdoma tik rankiniu būdu (nes vis laiko nerandu nunešti į taisyklą).
Naujam noriu pataupyti, nes nemažai kainuoja. Bet už tai dirbdama su pusiau veikiančia technika, mokausi iš peties. Man kad gauti pvz. dvi akis ryškias, reikia gerai rankytėmis padirbėti, auto neveikia.
Melodi, taviškis auto gražus, jausmingas, švelnus.
Bet ta juosta tai tikrai man nesižiūri. Manau akcentas turi būti vienas - tai ružavas žiedelis, toks gležnas, kaip ir tu pati. Aš būtent taip suprantu ir jaučiu žiūrėdama auto.
Na ką, vakar gerai gavau pylos, tai šiandien savo auto tobulinau.
Tik niekaip negaliu išsirinkti, kuri geresnė. Tad laukiu kritikos.
For fun...
Was ist das???