Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 11:31)
Man buvo paskolinęs vienas pažystamas žiemą, fotkinau kaimynų mergaitės gimtadienį. Vaikai buvo labai gražiai išpaišyti, patiko daryti portretus. Bet pastebėjau vieną minusą - sunku du ar daugiau žmonių ne toje pačioje plokštumoj ryškius pagauti.  unsure.gif
Be je, o gal tu rašai ne apie tą patį 50mm už 400 lt??? g.gif

diafragmą priverki 4u.gif taip - tas pats... aš pirkau ebay.. mokėjau 300 1,8 - maniškis 4u.gif vienas tik minusas- mažiukėse erdvėse pritrūksta kampo, bet man tai jis number vienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 29, 11:12)
O namu darbu gavai?

dar ne. reikai tik ideti i puslapi 6 savo darbus. kalbesim apie komponavima. nu kelt ne tokius darbus, kad tipo nori pasirodyt ka moki. o kur pati kazkiek abejoji.. nu kad gautum patarimu..
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 11:23)
Aš šitą ir vadinu kitinuku blush2.gif

ui, mieloji, vadinasi kazka maisai.. nu greit pasipasakok, kas yra kitinis objektyvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 29, 09:33)
Tai blogai užvadinai, jau 50- tukui tai nėr lygių, net ir tam pigiam thumbup.gif
Imk, nesigailėsi drinks_cheers.gif
Papildyta:

Taigi tik f truputį padidink( tarkim 4,5) ir viskas su juo ok 4u.gif

Va va, aš čia turbūt iš mandrumo pavadinau. lotuliukas.gif
Ačiū už patarimą. 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 09:39)
diafragmą priverki  4u.gif taip - tas pats... aš pirkau ebay.. mokėjau 300 1,8 - maniškis  4u.gif vienas tik minusas- mažiukėse erdvėse pritrūksta kampo, bet man tai jis number vienas  thumbup.gif

Dėkui, Paprasta. 4u.gif Man taip pat pritrūko erdvės. O dar įdomiau, kad zoominti tenka kojytėmis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 11:39)
diafragmą priverki  4u.gif taip - tas pats... aš pirkau ebay.. mokėjau 300 1,8 - maniškis  4u.gif vienas tik minusas- mažiukėse erdvėse pritrūksta kampo, bet man tai jis number vienas  thumbup.gif

o kaip tu nebijai ebay pirkti?smile.gif man taip baisu biggrin.gif gal reiktu pabandyt.. man reik platesnio kampo.. nors ir 50 mm man yra super, bet kartais pritruksta biggrin.gif ai, man visko visko reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 29, 09:49)

ui, mieloji, vadinasi kazka maisai.. nu greit pasipasakok, kas yra kitinis objektyvas biggrin.gif

Neturiu supratimo, jūs apie ką čia... 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 29, 09:52)
o kaip tu nebijai ebay pirkti?smile.gif man taip baisu biggrin.gif gal reiktu pabandyt.. man reik platesnio kampo.. nors ir 50 mm man yra super, bet kartais pritruksta biggrin.gif ai, man visko visko reik biggrin.gif

Ir man visko reik, bet labiausiai tai babkių, tada pasiimčiau juos visus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai kaip ten su tuo apšvietimu, gal gali mane irgi biški "apšviesti"??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 11:51)

Dėkui, Paprasta. 4u.gif Man taip pat pritrūko erdvės. O dar įdomiau, kad zoominti tenka kojytėmis. biggrin.gif

paskui pripranti prie kojyčių... dėl plataus kampo trūkumo pirkau 17-50 mm, bet vis tiek fotkinu su 50 mm lotuliukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 29, 11:52)

nedidelė kaina, tai kažkaip ir surizikavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 11:59)
Neturiu supratimo, jūs apie ką čia... 000189.gif
Papildyta:

Ir man visko reik, bet labiausiai tai babkių, tada pasiimčiau juos visus. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kaip ten su tuo apšvietimu, gal gali mane irgi biški "apšviesti"??? g.gif

tikiuos juokauji, kad nezinai biggrin.gif

nu ka zinau, del to apsvietimo.. ten rode kokie buna.. jei nori atskleisti kietesni charakteri, tai sviesa turetu but stipresne, nu kad darytu ryskesnius seselius. o jei nori kad viskas minksciau, svelniau butu, tai sviesa turi but issklaidyta (pvz per debesis, jei lauke). nu ir pan smile.gif as gi visko nepapasakosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 11:02)
paskui pripranti prie kojyčių... dėl plataus kampo trūkumo pirkau 17-50 mm, bet vis tiek fotkinu su 50 mm lotuliukas.gif
nedidelė kaina, tai kažkaip ir surizikavau ax.gif

Vat as mastau-ar imt 50 ir 17-70, ar pilnai uzteks 50? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 29, 10:02)
tikiuos juokauji, kad nezinai biggrin.gif

as gi visko nepapasakosiu biggrin.gif

Kodiel??? blink.gif A tai ko mes tave kaip atstovę ten siuntėme??? mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 09 29, 10:10)

O tavo bodis pilno kadro?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 29, 12:10)

nežinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 10:13)
nežinau...  ax.gif

Oooo, koks naujas ryškus avataras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 11:12)
Kodiel??? blink.gif A tai ko mes tave kaip atstovę ten siuntėme??? mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

O tavo bodis pilno kadro?

biggrin.gif
Mano bodis guli parduotuveje ir vadinasi Canon 1000D, ir nusipirkt galesiu geriausiu atveju tik pavasari.Bet jau svaigstu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti