QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 10:02)
Ačiū už atvirą nuomonę. Mintis buvo, išmokti prieš langą su šoniniu apšvietimu nufotografuoti veiduką. O kadangi maniškis dabar serga, tai bandžiau tartis su juo parodyti, kaip jis nori į lauką išeiti. Sunku, nes jis baisiai maivosi ir šaiposi, nereguoja į įvairiausius prašymus pasistengti. Labai tau dėkui, kad pastebėjai šoninį apšvietimą, dėl ko aš čia ir dariau šį kadrą.
Kagi, gaila, kad sulaukiau tik pora komentarų, reiškia tos mūsų diskusijos apie pastebėjimus, kas nuotraukoje ne taip, yra tik bla bla bla. Aš čia tikrai sėdžiu tik dėl to, kad man parodytų, kokias klaidas aš darau. Jei norėčiau sulaukti komentarų tik apie kompoziciją, tai manau eičiau į kursus pas pvz. Zolubą ar dar kur nors. So dont ignore me. Pradžiamokslių čia būrelis, ar aš ne čia pataikiau??? O gal aš negaliu čia nei kvailų klausimų užduoti bei kvailų nuotraukų rodyti???
Kagi, gaila, kad sulaukiau tik pora komentarų, reiškia tos mūsų diskusijos apie pastebėjimus, kas nuotraukoje ne taip, yra tik bla bla bla. Aš čia tikrai sėdžiu tik dėl to, kad man parodytų, kokias klaidas aš darau. Jei norėčiau sulaukti komentarų tik apie kompoziciją, tai manau eičiau į kursus pas pvz. Zolubą ar dar kur nors. So dont ignore me. Pradžiamokslių čia būrelis, ar aš ne čia pataikiau??? O gal aš negaliu čia nei kvailų klausimų užduoti bei kvailų nuotraukų rodyti???
Oi, Alexo, duodi, smulkios svorio kategorijos, o tokia kovinga, man patinka.
Nu, ką aš galiu pasakyt, nepatinka vaizdas už lango, norėčiau matyt saulėlydį, pilkas rūbelis, šiandien norėčiau žalio, nors ne skaisčiai mėlyno arba ne geltono
O dabar rimtai - su užduotim susitvarkei+. Kitas klaideles pastebėjo jau Melodi. Nesupyk ir viskas. Supranti labai sunku vertini foto su vaikais, aš suprantu, kad Tu prašai įvertinti foto,ne sūnelio išvaizdą, įvardinti kaip aš sakau + ir -. Parašyti, kad vaikas gražus, o Taviškis išties gražuoliukas ir įspūdingų akių, neužtenka. Todėl, kad būtų svetimai akiai įdomu, turi būti kažkas daugiau, šiuo atveju matau gražų vaiką ir užduoties įvykdymą , ką daugiau galima būtų pasakyt nenumanau.
Tarkim Akashos foto su paprasta(nikas!, ne mergaitė paprasta ) mergaite, nu jetus kokia nereali mergytė, o va nuotraukos, ne nesakau, kad man jos nepatinka.Rašiau ir rašysiu, kad respektas Akashai už kokybę, o va stiliukas man ne, nu ne mano skonio ir viskas. Bet juk čia tik mano skonis.Tai kaip man įvertinti jos foto - mergaitė graži, foto nea ,nors techniniai dalykai vietomis net per geri.
Visai kita kai vaikas užfiksuotas veiksme, emocijoje, va kaip bizytės indėniukė, ten gal ir daugiausiai minusiukų - rankytės, foniukas, kitos smulkmenėlės, nėra jos gal ten labai tobulos, nu, bet priverčia nusišypsoti. Gera į tokias žiūrėti.
Taigi, išvada Tavojoj foto man pritūko įtikėjimo,kad jam tikrai įdomu kas ten už lango, t.y emocijos.
Jaučiu nusprogs ir sūnaus kompas , nuo to malimo liežuviu. Tik tuo ir užsiemu paskutiniu metu, parodyt nieko neturiu, o ir bijosiu dabar po savo komentarų
Auto, bus, šiek tiek vėliau, mintį jau pagimdžiau, belieka, kad snarglys nudžiūtų.