Nu žinokit ir darbas pasakyt nuomonę apie kitų foto Bele ko gi neparašysi
bizyte, man patiko trečioji, nes graži mergytės emocija, taip ryškiai ji pagauta, na fokusas niekur nepabėgęs, fonas gražiai pasiliejęs ir jame niekas netrukdo. Ten kur indėnė, tai man horizonte patamsėjusi linija kliūna, ypač antroj foto. Galvoju, ar nebūtų gražiai spalvotos O jei atvirai, tai man patinka gražiai pagauti kadrai vaikų žaidime
Aciu, Akasha.As kai dejau koju nuotrauka, tai man jas Photoscape kaip tik ir nukarpe-is sonu.Paskutinei noretusi delna simazinti-o programa deda toki, koks yra, todel apkarpe virsu.
Keliu ir aš savo vieną eksperimentą. Daug nereikia - tiesiog įdomu ar ne?
Truputį laiko stoka, rytoj prisėsiu pakomentuoti jūsų nuotraukas. Bet smagiai atgijo tema.
Truputį laiko stoka, rytoj prisėsiu pakomentuoti jūsų nuotraukas. Bet smagiai atgijo tema.
QUOTE(airv @ 2010 09 28, 20:59)
Man akys paskaudo.
QUOTE(frederica @ 2010 09 28, 21:00)
Nu ką nusprogo mano kompas , čia, kad neberašinėčiau turbūt
Alabama, pati primytiviausia, bet mano galva labai liux - Picasa, nieko nenukarpo, nieko nesuspaudžia. Bent jau aš tik su ja ir darau, o koliažus labai myliu
Alabama, pati primytiviausia, bet mano galva labai liux - Picasa, nieko nenukarpo, nieko nesuspaudžia. Bent jau aš tik su ja ir darau, o koliažus labai myliu
O, bandysiu.Nepalik musu
QUOTE(airv @ 2010 09 28, 21:59)
vauc, man laaabai.. man mistika patinka. daugiau dek man super, kelis kartus griztu paziuret
Man tai nieko gero
o man taip įdomiai- pirmas žvilgsnis- brrrrr nemalonu žiūrėti, kažkokį skausmą neša nuotrauka, nemalonūs jausmai, kažkas iškreipta, netikra... patraukiau akis... po kiek laiko vėl noriu pažiūrėti- žiūriu ilgiau... ir taip jau gal grįžau kokius keturis kartus... manau, joje yra kažkas
QUOTE(Alabama @ 2010 09 28, 17:49)
Parke bevaikstant nutruko mano gintaro virvute.
Kritikai.
Kritikai.
Kas man patiko, tai gražios spalvos, tikrai kuria rudenišką nuotaiką.
QUOTE(Akasha @ 2010 09 28, 18:42)
Aga tas taip jusu vadinamas glamuras ir ryskios akytes mano stiliukas, gal kazkam buna per daug bet man taip grazu ir sitoj vietoj negaliu nusileisti
Tai kiekvienas gi turi savo stilių, mėgstamą kryptį, fotografija - plati ir skirtinga. Įvairovė gerai man švari vaikų forgrafija patinka, bet ne pernelyg švari O tau puikiai sekasi eiti ta kryptimi, kuria nori
QUOTE(bizyte @ 2010 09 28, 19:16)
aš paskutiniu metu beveik nefotografavau, dar tik susikėliau senas foto iš vasaros, kelias parodau ir nežinau ar jos kam įdomios, ar tik man mažoji žaidžia indėnę
O man dvi pirmosios labai labai. Pirmoji, gal net geriausiai žiūrisi. Nuotaika ir kompozicija liuks. Tik va, vinjetavimą tai nuimčiau
O man kaip ir paprastai - ši nuotrauka kažką turi tokio, kas verčia prie jos sugrįžti. Nesigilinsiu ir nefilosofuosiu, bet aš užskaitau šitą pbandymą.
QUOTE(Alabama @ 2010 09 28, 17:49)
Neiskart supratau kam tos apkarpytos kojos, kuo jos su virvute susijusios Kaip zirafai kol dasilo, kad cia turbut norima parodyti kad ant zemes visrvutes ieskai, bet tokiu atveju nepilnai atsiskleidzia, truksta erdves. Siaip gal vinjete per stipri, nes toj fot kur veliau dejai, kur rankoj pakabukas, pirstu galai murzini (speju del vinjetavimo).
QUOTE(Alexso @ 2010 09 28, 19:11)
Nu žinok turiu dar jb variantą, jis man liūdnokas. Nebekelsiu čia, o tai sakys visi, kad užsiimu tik kitų nuotraukų koregavimu. Jei norėsi, galiu įmest į AŽ.
Keliu ir aš šiandienos liūdnos, o gal šiek tiek melancholiškos nuotaikos. Komentuokit, po to parašysiu ką buvau sumąsčiusi.
Keliu ir aš šiandienos liūdnos, o gal šiek tiek melancholiškos nuotaikos. Komentuokit, po to parašysiu ką buvau sumąsčiusi.
Turiu as labai panasia foto is pirmuju bandymu Erdves truksta, kirsta ir galva ir rankos, komponuociau kazkaip kitaip. Soninis apsvietimas grazus, ir truksta taiklaus pavadinimo, nes nepilnai atsiskliedzia nuotraukos "istorija" Man kartais diedas sako, foto, kurios nereikalauja pavadinimo tikrai geros, visas kitas gali "patempti" sukures prie ju zodine istorija
QUOTE(bizyte @ 2010 09 28, 19:16)
pagaliau turiu kompą, tai vėl galėsiu aktyviau dalyvauti su jumis smagu, kad tema kiek atgijo, dėl komentarų, sunku besimokančiam pakomentuot, labai gaila, kad Noelle nebeužsuka, bet gerai, kad sugrįžo kitos, bent jau kuriam laikui
Akasha, o čia ne Paprastos dukrytė? matyta mergaitė labai man patinka, kad tavo foto tokios švarios, man taip nepavyksta
Akasha, o čia ne Paprastos dukrytė? matyta mergaitė labai man patinka, kad tavo foto tokios švarios, man taip nepavyksta
Zinok patiko visos 3 Trecia kaip sakai, seimos albumui, bet labai miela. Pirmoms dviems didelis pliusas uz tai, kad vaikas savo veikloj fotkinamas, dar i bedra serija dadeciau foto begancios su lanku ar su plunksnom, na, kad butu aisku, ka zaidzia, ir tokia bendra serija ant sienos kabinciau
Idomi Jau vien tuo, kad vercia sugryzt ir paanalizuot.
QUOTE(bizyte @ 2010 09 28, 18:16)
*pagaliau turiu kompą, tai vėl galėsiu aktyviau dalyvauti su jumis smagu, kad tema kiek atgijo, dėl komentarų, sunku besimokančiam pakomentuot, labai gaila, kad Noelle nebeužsuka, bet gerai, kad sugrįžo kitos, bent jau kuriam laikui
**aš paskutiniu metu beveik nefotografavau, dar tik susikėliau senas foto iš vasaros, kelias parodau ir nežinau ar jos kam įdomios, ar tik man mažoji žaidžia indėnę
**aš paskutiniu metu beveik nefotografavau, dar tik susikėliau senas foto iš vasaros, kelias parodau ir nežinau ar jos kam įdomios, ar tik man mažoji žaidžia indėnę
*Smagu, kad gįžai. Ir aš pasiilgstu Noelle komentarų.
**Geros tavo indėniukės nuotraukos - visos trys. Dviems pirmosioms labai reikėtų trečios visai serijai užpildyti. O trečioji puiki savo šviesa, modeliuko natūralumu, šeimos albumui tikrai superinė nuotrauka, o dėl kitko, tai neturiu pakankamai kompetencijos kritikuoti.
QUOTE(paprasta @ 2010 09 28, 18:24)
Geriau jau tiek, negu nieko.
QUOTE(Melodi @ 2010 09 29, 07:09)
Turiu as labai panasia foto is pirmuju bandymu Erdves truksta, kirsta ir galva ir rankos, komponuociau kazkaip kitaip. Soninis apsvietimas grazus, ir truksta taiklaus pavadinimo, nes nepilnai atsiskliedzia nuotraukos "istorija" Man kartais diedas sako, foto, kurios nereikalauja pavadinimo tikrai geros, visas kitas gali "patempti" sukures prie ju zodine istorija
Ačiū už atvirą nuomonę. Mintis buvo, išmokti prieš langą su šoniniu apšvietimu nufotografuoti veiduką. O kadangi maniškis dabar serga, tai bandžiau tartis su juo parodyti, kaip jis nori į lauką išeiti. Sunku, nes jis baisiai maivosi ir šaiposi, nereguoja į įvairiausius prašymus pasistengti. Labai tau dėkui, kad pastebėjai šoninį apšvietimą, dėl ko aš čia ir dariau šį kadrą.
Kagi, gaila, kad sulaukiau tik pora komentarų, reiškia tos mūsų diskusijos apie pastebėjimus, kas nuotraukoje ne taip, yra tik bla bla bla. Aš čia tikrai sėdžiu tik dėl to, kad man parodytų, kokias klaidas aš darau. Jei norėčiau sulaukti komentarų tik apie kompoziciją, tai manau eičiau į kursus pas pvz. Zolubą ar dar kur nors. So dont ignore me. Pradžiamokslių čia būrelis, ar aš ne čia pataikiau??? O gal aš negaliu čia nei kvailų klausimų užduoti bei kvailų nuotraukų rodyti???
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 09:02)
Kagi, gaila, kad sulaukiau tik pora komentarų, reiškia tos mūsų diskusijos apie pastebėjimus, kas nuotraukoje ne taip, yra tik bla bla bla. Aš čia tikrai sėdžiu tik dėl to, kad man parodytų, kokias klaidas aš darau. Jei norėčiau sulaukti komentarų tik apie kompoziciją, tai manau eičiau į kursus pas pvz. Zolubą ar dar kur nors. So dont ignore me. Pradžiamokslių čia būrelis, ar aš ne čia pataikiau??? O gal aš negaliu čia nei kvailų klausimų užduoti bei kvailų nuotraukų rodyti???
Tu nepyk.As asmeniskai tesiog nieko blogo tavo nuotraukoj nematau-ar todel, kad nuotrauka gera, ar todel, kad dar nemoku matyt.
Brumbrumai, pasakok, kaip pas Zoluba buvo?