QUOTE(alexxandra @ 2010 09 28, 13:48)
Man visai patinka tavo glamour'as (pastebėjau, kad labai mėgsti tokį stilių). Nors kai kuriose nuotraukose jo (asmeniškai man) būna net šiek tiek per daug, bet vaikams fotkinti - tinka
Maža nuotrauka, nelabai matosi, bet labai stiklinės akys. Nors vėl - čia jos tinka. Tik tie padegimai ant veiduko ir rankos, tai jau nebelabai.
Apie kompoziciją tai nežinau net ir ką pasakyt - kažko trūksta, bet ko - negaliu įvardint. Nuotrauka graži, dailiai atlikta, į albumą tinka. O daugiau... na, nebent jei būtų serija fotkių, tai tada jo. Atskirai kaip vienetas - gal nelabai.
Keliu vakarykštį pabandymą auto (nors savo auto aš turiu visokių
). Ganėtinai bjauri nuotaika ir sunkus etapas šiuo metu, tai taip ir atrodau. Norėjusi išgauti neryškumo įspūdį, tokią dizzy emociją. Nežinau ar pavyko. krtikuokit.
Įkėlus į forumą atrodo, kad per daug kontrasto, nors tvarkant nuotrauką taip nerodė...
Aga tas taip jusu vadinamas glamuras ir ryskios akytes mano stiliukas, gal kazkam buna per daug bet man taip grazu ir sitoj vietoj negaliu nusileisti
Tavo auto man visai smagus.... Tas neryskumas sukuria tam tikra nuotaika ir jei sakai, kad siuo metu taip ir jautiesi, tai tau pavyko tai perteikti... pikta, rimta, gal net liudnoka... Bet kompoziciskai truputeli norisi prikibti... Nu vat tikrai kaip ir tu sakei kad kazkas netaip(tik nepagalvok, kad kerstauju ir kabinejuosi, tikrai ne
) dabar galvoju, kad gal vis del to daugiau erdves noretusi, nes kvadratas kaip ir gerai ziurisi siam kadrui, na bet va kazko siek tiek truksta.... Na bet manau svarbiausia, kad nuotaika pavyko perteikti...
QUOTE(Melodi @ 2010 09 28, 14:37)
Akasha techniskai man truksta apacios kazkiek ir spalvu siaip man truksta. Nors jb grazus, skaidrus, vaikams tinkamas, bet hmmm nemoku pasakyt, man jb grazu kai yra seseliai, cia apsvietimas tolygus, tai kai dar + glamuras kazkoks ploscias man veidukas gaunas. Siaip grazus portretukas, bet idomu butu zinot i ka vaikutis ziuri, ka jaucia, toks emociskai nieko nesakantis
(vel as apie tas emocijas busena tokia matyt)
Na supratau, kad jums is emocines puses jis neidomus
As kai maciau ta mergyte tai sis kadras man daug sako... Jis perteikia butent jos svelnuma ir geruma... tokia tyra tyra...
QUOTE(robobebras @ 2010 09 28, 14:39)
akasha, o kodel ta vaikiuka nespalvota padarei? Sutinku su alexx, kad nu vaikas kaip vaikas, bet jei ir siekei parodyti vaika nepretenduojant i mena (kuris ne visur ir reikalingas) tai viskas ir gerai.
Butent si foto man nespalvota ziurisi... as gi apskritai nespalvotu labai megeja, tik vaiku fotografijoj darnai per prievarta save tvardau ir neverciu i jb
O i mena as gi niekada nepretendavau
P.S. Beje del meno, tai toks slidus reikalas...
Turejau labai idomia diskusija su vienu senu fotografu, kad jis siuolaikinio meno suvokimo irgi nesupranta, nors zmogus ir daug pasiekes meno srity....
QUOTE(Alabama @ 2010 09 28, 18:49)
Parke bevaikstant nutruko mano gintaro virvute.
Kritikai.
Mintis yra spalvos man patinka, bet abu kadrai man asmeniskai per daug suspausti... bent jau aplink kojas aplinkos tikrai daugiau noretusi, gal net noretusi matyti pakabuka ant zemes... Labiausiai demesi blasko ziedai ant rankos... Spalviskai toks retro stiliukas, o ziedai ta ispudi sugadina... o antroj foto delnas kiek persviestas, velgi karu ziurint nuotraukas tai blasko demesi...