QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 07:23)
Sveikos, merginos
Na taip, bet aš norėjau pasakyt, kad ir geros kritikos reikia turėt iš ko mokytis
Anyway, nebesiveliu į šias kalbas. Teisingai melodi pastebėjo kad
Beje,
Melodi, aš tavo auto tą rūžavą juostą irgi rėžščiau lauk
Be jos nuotrauka būtų daug švelnesnė ir geriau perteiktų nuotaiką, emociją. O šiaip man patiko - švari, švelni, moteriška. Su daug jausmo. puikiai
Nu ta juosta zinau zinau...bet va tai tijk parodo kaip skirtingai zmones mato ta pacia fotke. Man norejosi atsvaros, nes fotkeje pats zvilggznis lyg i kaire smarkiai krypsta (galvos padetis, rankos kryptis, ta juosta lyg kazkiek vertikales iduoda
), bet skonio reikalas cia rimtai.
QUOTE(robobebras @ 2010 09 27, 12:09)
Su alexxandra sutinku del to, kad truksta
vieno kito zmogaus, kuris zino ir moka apie fotografija zymiai daugiau ir kuriuo tu gali pasitiketi.
Kad galetumet mane nubaust, idedu kadra, kritikuokit kaip mokat, o kas galvojat kad mokat, parodykit kaip reikia kritikuot
. Virtualus pasiuntimas i recycle_bin irgi patenkins. Ne i tema ir ne apie mane, bet gal nesupyksit. Atsiprasau, kad kadras netaisytas ir neapdirbtas, tiesiai is fotiko.
Nezianu kaip paaiskint, bet niekuo negali pasitiketi
Ka gali komentuot? Techninius dalykus, o jausmus? Fotke arba kabina arba ne, ir vienam bus OHO, kitam net akis neuzklius.
Del taviskes, man vienas dalykas tik patiko, liniju zaismas. Siuzetas nekabinantis, mintis gal ir idomi bet neperteikta, nei kodel ji ten ant to stogo lipo skaityt, nei ka skaito, nei jauciamos emocijos.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 13:45)
manau, pazengusios nenoretu
ba joms mes jau neidomios, ir tiek
Isvis tas skirstymas i pazengusias, nepazengusias juokingas man. Jei pramokai techninius dalykus tai dar toli grazu nepazengus niekur. Nzn, as matyt kazkur tarpe
Techninius dalykus zinau, saves vis dar ieskau. Isvis nzn ko as noriu is fotografijos
Daugiau man neuzteko jegu skaityt tiesa pasakius
Dar del tos kritikos, man asmeniskai tikrai sunku kritikuot dalykus, nesusijusius su techniniu ispildymu. Ir daznai tiesiog tingiu
Na bendra esme, kad kasdieniskai nufotkinti vaikai yra idomus tik ju tevams (o cia labai nemazai tokiu foto dedama), nors ir tobulai techniskai nufotkinti. Geles isvis neidomu, nebent kazkaip ipatingai suzaista su sviesa, sugaudyti blikai ar labai nekasdiensikai pateikta. Ka galima sakyt? 101-a karta aiskint, kad talpink zieda i auksini pjuvi? Ir ne del to, kad nosis uzriesta ar kazka, bet tiesiog po kurio laiko atsbosta.
As pazsizadu kritikuot ir patarinet kiek mano zinios leidzia kai i dekreta iseisiu, nes dabar fiziskai neturiu laiko tiesiog. Nors kai kurios cia esancios techninius dalykus vienodai gerai ar net geriau ismano, o sakau, kritikuot jausma, kuri norejo perteikt reik labai labai profu but (pvz Zolubu)
Aleksandra, man toj fotkej isvis noretusi fotografa ismest, kad liktu paslaptis. Zvilgsnis labai idomus, bet kai matosi su kuo kalba dingsta kazkoks postumis pamastyt apie ta zvilgsni
Siaip bendrai emociskai liuks, JB labai grazus