Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 09 28, 10:59)

super, man patiko biggrin.gif taip idomiai parodyta wink.gif
Atsakyti
Na registruojuosi ir as naujoje temeleje smile.gif Na ir spejot prikalbeti, kad vos spejau perskaityti bigsmile.gif

Smagus pagyvejimas...

Apie kritika manau labai puikiai prisidiskutavot ir as noriu dar pasisakyti, kad visa kritika ir visa nuomone yra gerai... kaip mokam taip komentuojam, o ir komentuodami manau kazkiek giliau pazvelgiam i darbus ir patys mokomes analizuoti, ne tik svetimus, bet ir savus darbelius...

Einu toliau vartyk ka cia prisnekejot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 09 26, 10:16)
Prodysiu ir as auto, nieko ipatingo - popsas biggrin.gif  Del rausvos juostos jau man ''galva isskalbe'' efoto, bet cia skonio reikalas, man asmeniskai tinka i ''bendra nuotaika'' jinai smile.gif

user posted image

Sakai popsas? Nu bet jis man patinka smile.gif... na labai labai jausminga... tik kliuva ta juosta ir viskas... maciau be juostos ir tai buvo daug daug geriau... Svelnumas sios foto pakeri...

QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 17:56)

Smagiausia paskutine, bet kaip ir jau kazkas minejo, is technines puses kliuva, kad kadras padalintas per puse... jei imti maziau knygos, tai gal per mazai matysis instrukcijos ir nebus tokio ispudzio, bet manau butu galima ir daugiau knygos palikti, kad ji uzimtu 2/3 kadro...

QUOTE(robobebras @ 2010 09 27, 13:09)

Sveikas sugryzes... smile.gif Tikrai kur barniai ten ir tu pasirodai... be intrigu gyvent negali? smile.gif
Tavo kadras gana idomus... truputi noretusi, kad maziai sienu butu, tada butu visai super....

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 21:04)

Visai idomiai ziurisi... del karpymu, tai man tavo pradinis variantas nelabai patiko... gana suspausta ir norisi matyti siek tiek daugiau... o va jei truputi desines ir virsaus nukirpus(jau kazkas irgi minejo)manau ziuretusi labai super...

QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 22:00)
Laukiu komentaru  ax.gif ..

Trecioji ir paskutine man daugiausiai jausmo ir istorijos perduoda.... pirmoji kiek pilkoka atrodo ir nelabai patinka tas pakeltas makras...

Na prikomentavau, kaip moku doh.gif
Keliu ir as viena kritikai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 07:23)
Sveikos, merginos wink.gif
Na taip, bet aš norėjau pasakyt, kad ir geros kritikos reikia turėt iš ko mokytis  rolleyes.gif  Anyway, nebesiveliu į šias kalbas. Teisingai melodi pastebėjo kad
Beje, Melodi, aš tavo auto tą rūžavą juostą irgi rėžščiau lauk  biggrin.gif Be jos nuotrauka būtų daug švelnesnė ir geriau perteiktų nuotaiką, emociją. O šiaip man patiko - švari, švelni, moteriška. Su daug jausmo. puikiai cool.gif

Nu ta juosta zinau zinau...bet va tai tijk parodo kaip skirtingai zmones mato ta pacia fotke. Man norejosi atsvaros, nes fotkeje pats zvilggznis lyg i kaire smarkiai krypsta (galvos padetis, rankos kryptis, ta juosta lyg kazkiek vertikales iduoda biggrin.gif ), bet skonio reikalas cia rimtai.

QUOTE(robobebras @ 2010 09 27, 12:09)

Su alexxandra sutinku del to, kad truksta vieno kito zmogaus, kuris zino ir moka apie fotografija zymiai daugiau ir kuriuo tu gali pasitiketi.
Kad galetumet mane nubaust, idedu kadra, kritikuokit kaip mokat, o kas galvojat kad mokat, parodykit kaip reikia kritikuot smile.gif. Virtualus pasiuntimas i recycle_bin irgi patenkins. Ne i tema ir ne apie mane, bet gal nesupyksit. Atsiprasau, kad kadras netaisytas ir neapdirbtas, tiesiai is fotiko.
user posted image

Nezianu kaip paaiskint, bet niekuo negali pasitiketi biggrin.gif Ka gali komentuot? Techninius dalykus, o jausmus? Fotke arba kabina arba ne, ir vienam bus OHO, kitam net akis neuzklius.
Del taviskes, man vienas dalykas tik patiko, liniju zaismas. Siuzetas nekabinantis, mintis gal ir idomi bet neperteikta, nei kodel ji ten ant to stogo lipo skaityt, nei ka skaito, nei jauciamos emocijos.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 13:45)
manau, pazengusios nenoretu biggrin.gif ba joms mes jau neidomios, ir tiek wink.gif

Isvis tas skirstymas i pazengusias, nepazengusias juokingas man. Jei pramokai techninius dalykus tai dar toli grazu nepazengus niekur. Nzn, as matyt kazkur tarpe biggrin.gif Techninius dalykus zinau, saves vis dar ieskau. Isvis nzn ko as noriu is fotografijos smile.gif

Daugiau man neuzteko jegu skaityt tiesa pasakius blush2.gif Dar del tos kritikos, man asmeniskai tikrai sunku kritikuot dalykus, nesusijusius su techniniu ispildymu. Ir daznai tiesiog tingiu blush2.gif Na bendra esme, kad kasdieniskai nufotkinti vaikai yra idomus tik ju tevams (o cia labai nemazai tokiu foto dedama), nors ir tobulai techniskai nufotkinti. Geles isvis neidomu, nebent kazkaip ipatingai suzaista su sviesa, sugaudyti blikai ar labai nekasdiensikai pateikta. Ka galima sakyt? 101-a karta aiskint, kad talpink zieda i auksini pjuvi? Ir ne del to, kad nosis uzriesta ar kazka, bet tiesiog po kurio laiko atsbosta. smile.gif
As pazsizadu kritikuot ir patarinet kiek mano zinios leidzia kai i dekreta iseisiu, nes dabar fiziskai neturiu laiko tiesiog. Nors kai kurios cia esancios techninius dalykus vienodai gerai ar net geriau ismano, o sakau, kritikuot jausma, kuri norejo perteikt reik labai labai profu but (pvz Zolubu) biggrin.gif

Aleksandra, man toj fotkej isvis noretusi fotografa ismest, kad liktu paslaptis. Zvilgsnis labai idomus, bet kai matosi su kuo kalba dingsta kazkoks postumis pamastyt apie ta zvilgsni blush2.gif Siaip bendrai emociskai liuks, JB labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 28, 11:47)
kaip mokam taip komentuojam, o ir komentuodami manau kazkiek giliau pazvelgiam i darbus ir patys mokomes analizuoti, ne tik svetimus, bet ir savus darbelius...

Va va, aš paskutiniųjų foto net nelabai komentavau, nes taip įdomu buvo skaityt kitų komentarus, grįždavau prie foto žiūrėt, kas sukritikuota, kas pagirta, liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 28, 11:18)
user posted image

Man visai patinka tavo glamour'as (pastebėjau, kad labai mėgsti tokį stilių). Nors kai kuriose nuotraukose jo (asmeniškai man) būna net šiek tiek per daug, bet vaikams fotkinti - tinka smile.gif

Maža nuotrauka, nelabai matosi, bet labai stiklinės akys. Nors vėl - čia jos tinka. Tik tie padegimai ant veiduko ir rankos, tai jau nebelabai.

Apie kompoziciją tai nežinau net ir ką pasakyt - kažko trūksta, bet ko - negaliu įvardint. Nuotrauka graži, dailiai atlikta, į albumą tinka. O daugiau... na, nebent jei būtų serija fotkių, tai tada jo. Atskirai kaip vienetas - gal nelabai.

Keliu vakarykštį pabandymą auto (nors savo auto aš turiu visokių hihihi.gif). Ganėtinai bjauri nuotaika ir sunkus etapas šiuo metu, tai taip ir atrodau. Norėjusi išgauti neryškumo įspūdį, tokią dizzy emociją. Nežinau ar pavyko. krtikuokit.

user posted image

Įkėlus į forumą atrodo, kad per daug kontrasto, nors tvarkant nuotrauką taip nerodė... unsure.gif
Atsakyti
Buvau rašius, kad man matyta nuotrauka su rgeltona rože.
http://www.supermama...?...5392&st=168
netikėtai bežiūrėdama nuotraukas šitam tinklapyje ją atradau
http://www.lietuviai...?t1638-800.html
Kas čia plagiatas ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 28 rugsėjo 2010 - 12:53
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 28, 12:48)

Keliu vakarykštį pabandymą auto (nors savo auto aš turiu visokių hihihi.gif). Ganėtinai bjauri nuotaika ir sunkus etapas šiuo metu, tai taip ir atrodau. Norėjusi išgauti neryškumo įspūdį, tokią dizzy emociją. Nežinau ar pavyko. krtikuokit.

Įkėlus į forumą atrodo, kad per daug kontrasto, nors tvarkant nuotrauką taip nerodė...  unsure.gif

Pas mane per darbini kompa su kontarstu lyg viskas ok g.gif Nu bet sustatyk tu man lupas taip, kad antakiu linija atkartotu biggrin.gif Su emocija tai man visas ok, tikrai dizzy, bet tas neryskumo ispudis tai nea, atrodo tiesiog nekokybiska foto smile.gif desniam apatiniam kampe kazkas blasko siek tiek. kazkaip jauciu drastiskiau bandyciau karpyt, kad ta zvilgsni toki pabrezt g.gif nzn, reiktu bandytis.

Akasha techniskai man truksta apacios kazkiek ir spalvu siaip man truksta. Nors jb grazus, skaidrus, vaikams tinkamas, bet hmmm nemoku pasakyt, man jb grazu kai yra seseliai, cia apsvietimas tolygus, tai kai dar + glamuras kazkoks ploscias man veidukas gaunas. Siaip grazus portretukas, bet idomu butu zinot i ka vaikutis ziuri, ka jaucia, toks emociskai nieko nesakantis (vel as apie tas emocijas lotuliukas.gif busena tokia matyt) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 28, 10:18)

Man taip pat padegęs kairys šonas bei kepurytė, o šiaip nelabai kabina. blush2.gif

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 28, 11:48)
Įkėlus į forumą atrodo, kad per daug kontrasto, nors tvarkant nuotrauką taip nerodė...  unsure.gif

Turbūt ruduo taip mus veikia... biggrin.gif
Įdomu, bet kažko trūksta, net nežinau ko. Aš esu dar per žalia, kad įvardinčiau. Geriau palauksim Fredericos, ji pasakys kas ir kaip.
Įspūdingi ir ryškūs tavo bruožai. 4u.gif Tavo avataro nuotraukoj maniau kokia aktorė ar modelis, o pasirodo... thumbup.gif
Matai, dėl to kontrasto čia kažkokie tai iškraipymai gaunasi. mirksiukas.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 28, 11:51)
Buvau rašius, kad man matyta nuotrauka su rgeltona rože.
http://www.supermama...?...5392&st=168
netikėtai bežiūrėdama nuotraukas šitam tinklapyje  ją atradau
http://www.lietuviai...?t1638-800.html
Kas čia plagiatas ar  ne?

Gal narė turi kelis nikus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 09 28, 12:19)
Nezianu kaip paaiskint, bet niekuo negali pasitiketi biggrin.gif  Ka gali komentuot? Techninius dalykus, o jausmus? Fotke arba kabina arba ne, ir vienam bus OHO, kitam net akis neuzklius.
Del taviskes, man vienas dalykas tik patiko, liniju zaismas. Siuzetas nekabinantis, mintis gal ir idomi bet neperteikta, nei kodel ji ten ant to stogo lipo skaityt, nei ka skaito, nei jauciamos emocijos.

nu cia mergike ne mano, paparacinta, maciau ja praktiskai tiek kiek ir jus dabar matot smile.gif. Nezinau nei ka skaito nei kodel smile.gif. Nenoredamas ikyret ir su nustatymais prasisoviau, turiu ir landscape kompozicija su daugiau miesto, bet irgi kazko truksta.
Anyway, thnx kad kazkas patiko smile.gif
is paskutiniu patiko alexxandros masiniukas. Apkarpytas gal visgi geriau.
akasha, o kodel ta vaikiuka nespalvota padarei? Sutinku su alexx, kad nu vaikas kaip vaikas, bet jei ir siekei parodyti vaika nepretenduojant i mena (kuris ne visur ir reikalingas) tai viskas ir gerai.
alexxandra, tas tavo neryskumas bent man kaip fotografavimo brokas atrodo. O ziuriu melodi ta pati pakomentavo, tebunie paliksiu paantrinimui smile.gif.
Atsakyti
Alexso, Melodi, robobebre, ačiū už nuomones. Supratau dėl to neryškumo. ir turiu sutikt, kad esat teisūs. Norėtųsi ryškių akių. Žodžiu, reiks dar bandyt....

Alexso, avatare - ne aš hihihi.gif tikrai.
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 28, 14:41)
Alexso, Melodi, robobebre, ačiū už nuomones. Supratau dėl to neryškumo. ir turiu sutikt, kad esat teisūs. Norėtųsi ryškių akių. Žodžiu, reiks dar bandyt....

Alexso, avatare - ne aš hihihi.gif tikrai.

meluoji bigsmile.gif
PRIE sūnaus kompo, tai netikrą vaizdą matau, bet nuojautą turiu kokio rezultato norėjai, gal vakare pavyks sąvąjį prikelt, tai parašysiu šį bei tą.
Žinau, kad textūros visokios baisus nusikaltimas biggrin.gif , bet šitą " gadinčiau'' iki visiško neryškumo, manau galima būtų surast kažką išties įdomaus.
Atsakyti