Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 17:00)
Aciu smile.gif .. Bet tas formato rezervas kai as suprantu, nelabai jo turiu. Nes nuotraukos
nekarpytos, tai nera kaip daryti ja horizontalia smile.gif..
Tai jei netvarkytos, tai kaip tik gali. mirksiukas.gif
Na, pvz., aš fotkinu visus kadrus didžiausiu formatu, kas yra apie 20x30 cm 300 dpi rezoliucijos nuotrauka. Tačiau tavo draugei gal visai pakanka tų nuotraukų sau albumui ne tokio didelio formato. Todėl jei plotį paliksi tą patį, o nukirpsi apačią, padarydama foto horizontalią, tu vis dar turėsi 20x15 cm geros kokybės foto... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 28 rugsėjo 2010 - 00:43
Labas rytas, buvau tiek pricitavus ir nusprogo kažkas. Et.

Ačiū už kritiką 4u.gif Daug skirtingų ir įvairių nuomonių - gerai. Visos skirtingai mato. Po mėnesio pažiūrėjus į nuotraukas, matau kad iškirpusi kvadratą, pernelyg įspaudžiau veiksmą į rėmą, Dabar žiūrint norisi erdvės, tai ko gero daryčiau tarpinį variantą tarp kvadrato ir pirminės foto. Padėjot praregėt biggrin.gif

frederica, ačiū už komplimentą (su * žvaigždute kur buvo). O tavo pastebėjimai labai taiklūs. Turi ne tik gerą akį, bet ir moki aiškiai pasakyt. Dedu tau riebų pliusą + (čia gal nelabai vykusiai bandžiau pajuokaut biggrin.gif ).

w.i.t.c.h. merginos jau nemažai iškalbėjo apie tavo nuotraukas. Mane labiausiai kabina antroji. Stiprus modelio žvilgsnis, atsiranda santykis su žiūrovu (die, man šiandien taip sunkai sekasi parinkti žodžius, o dar dirbti reikia doh.gif ).
Paskutinioji. Aš labiau už juodai baltą. Tik man norėtųsi mažiau kontrasto, švelnesnio jb, kad kurtų melancholiškesnę nuotaiką. Bet šiaip siužetas patinka.

Tai tiek. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 26, 22:44)
Keliu kelias foto iš susitikimo su Forgete wink.gif Kritikai  4u.gif

Fainai jūs čia viena kitą fotografuojat. 4u.gif bet turiu pasakyti, kad Airv geriau sekasi pagauti nuotaiką bei priversti mane ilgiau žiūrėti į nuotrauką. mirksiukas.gif Airv, čia išskirčiau antrąją nuotrauką, tik kad truputį gaila nušokusio fokuso. smile.gif Trečia būtų faina, jei bandytum kitaip apkirpti ir gal švelniai spalvota būtų. g.gif

QUOTE(Tiga @ 2010 09 27, 15:09)
Laukiu komentarų smile.gif

Kažkur mačiau tavo nespalvotą nuotrauką prie kažkokio tai plytų kampo biggrin.gif , ten man labiau patiko. Šioje vis gi man trugdo plaukai ant veido. Kažkaip akių grožis per pus sumažėja. mirksiukas.gif Ir kaip kažkas jau minėjo (berods Paprasta), norėtųsi matyti ką ji ten rašo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 20:00)
4u.gif .. Noretusi Jusu nuomones kas blogai.. Nes portretai mane visada
zavejo.. Cia tik antros merginos portretai, todel mokinuosi kaip sakant smile.gif..

Laukiu komentaru  ax.gif ..

Man labai patiko trečioji, ji man atrodo natūrali, o be to labai gražiai atskleistas plaukų ilgis ir grožis. 4u.gif Gal reiktų šią nuotrauką daugiau šviesią daryti? g.gif
Ir jei nesupyksi, aš pataisiau paskutinę spalvotą, man taip gražiau. biggrin.gif O kaip jūs visos galvojat? ax.gif

user posted image

QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 20:33)
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 22:14)

Ei tik neupykit už mano grybavimus šiandien biggrin.gif , sergu, tai va kompą apsikabinus guliu visą dieną, pasveiksiu, pažadu nebeteršt eterio.

Frederica, tikrai nieks nepyks, rašyk drasiai. Beje, nuoširdžiausi sveikinimai su III vieta.third.gif Bet žinok, kažkaip atspėjau, kad tai tavo nuotrauka, nes pagalvojau, kad kieno gi gali būti tokios ilgos kojos. biggrin.gif O dar tas tiulis ant kojų, gi kažkas panašaus buvo, kai fotkinai miegančią savo mažylę, ane? mirksiukas.gif Vien žo super, sveikinu, šaunuolė.clap.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 20:59)
Pabandziau, o neatrodo, kad labai isprausta i kadra?

Taip geriau, bet vistiek pabandyk kitą kartą palikti daugiau erdvės. 4u.gif Man tai dažnai anksčiau pasitaikydavo. Pačiai atrodydavo super, o kai merginos patobulino mano fotkes, tai supratau, kaip kitą kartą turėčiau fotografuoti.

Alexxxandra, tavo fotkė super, bet ne kvadratu karpyta. mirksiukas.gif Aš gal kirpčiau daugiau viršaus ir šiek tiek dešinės, net ir pakabą palikčiau. biggrin.gif
Atsakyti
ĖĖėėėė, negerai schmoll.gif , net taškai balti ant kojų ir rankinės atsirado.
Aš už jb, man ji super ir nieko ten nekeisčiau 4u.gif

Nugi ačiū ačiū už sveikinimus ir už ilgas kojas, jau ką turiu, tą turiu, nepaneigsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 28 rugsėjo 2010 - 10:00
QUOTE(Alexso @ 2010 09 28, 09:47)
Fainai jūs čia viena kitą fotografuojat. 4u.gif bet turiu pasakyti, kad Airv geriau sekasi pagauti nuotaiką bei priversti mane ilgiau žiūrėti į nuotrauką. mirksiukas.gif Airv, čia išskirčiau antrąją nuotrauką, tik kad truputį gaila nušokusio fokuso. smile.gif Trečia būtų faina, jei bandytum kitaip apkirpti ir gal švelniai spalvota būtų. g.gif 
Kažkur mačiau tavo nespalvotą nuotrauką prie kažkokio tai plytų kampo biggrin.gif , ten man labiau patiko. Šioje vis gi man trugdo plaukai ant veido. Kažkaip akių grožis per pus sumažėja. mirksiukas.gif Ir kaip kažkas jau minėjo (berods Paprasta), norėtųsi matyti ką ji ten rašo. g.gif

Na supratau, reiškia tikrai per daug plauku ant veido užkritę. Šią nuotrauką dariau vienam konkursui, bet net nežinau ar pavyko atskleisti temą. O ji buvo apie merginos hobį - rašymą smile.gif tai va. ikelsiu ir nespalvotą nuotrauką apie kurias jūs kalbėjot. įdomu būtų sulaukti komentarų smile.gif ar ne per daug nusviesinta??
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 09 28, 11:06)

Ne, man švieumas patinka, myliu šviesias skaidrias nuotraukas. Va, kad dar taip vietos žvilgsniuj būtų. Gal dar smakriuko viso norėtųsi, nors gal ir ne biggrin.gif Akys labai gražios, va čia matau charakterį / svajoklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 28 rugsėjo 2010 - 10:20
QUOTE(frederica @ 2010 09 28, 11:17)
QUOTE(Tiga @ 2010 09 28, 11:06)

Ne, man švieumas patinka, myliu šviesias skairias nuotraukas.Va, kad dar taip vietos žvilgsniuj būtų. Gal dar smakriuko viso norėtųsi, nors gal ir ne biggrin.gif Akys labai gražios, va čia matau charakterį / svajoklės.

aš irgi mėgstu, bet kartais taip įsijaučiu kad atrodo gal per daug biggrin.gif aha smakro biski nukirsta dalelė. reiktų turbūt daugiau vietos iš kairės kad matytusi, o dešinę šiek tiek pakirpti, na bet man ir taip visai patinka smile.gif
Atsakyti

kur cia ka laimejai?biggrin.gif pasigirk butinai smile.gif
Atsakyti
brumbrumai, aš tai norėčiau labai atsiliepimų apie Zolubos kursus ax.gif Kiek pamenu jau šiandien startuoji?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 28, 09:23)

kur cia ka laimejai?biggrin.gif pasigirk butinai smile.gif

Boržomi SM'e fotokonkursą. smile.gif
Čia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 09 28, 08:59)
ĖĖėėėė, negerai schmoll.gif , net taškai balti ant kojų ir rankinės atsirado.
Aš už jb, man ji super ir nieko ten nekeisčiau 4u.gif

Galėjau patvarkyti išdegimus, no problem. biggrin.gif Bet labai norėjau greitai sušvelnintą spalvotą variantą parodyt, daugiau žaidžiau su spalvom ir šviesa. Man asmeniškai labiau patinka spalvota, o jei daryti jb, tai kitaip daryčiau. mirksiukas.gif Tiesiog dariau viens, du ir viskas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 28, 11:28)
brumbrumai, aš tai norėčiau labai atsiliepimų apie Zolubos kursus ax.gif Kiek pamenu jau šiandien startuoji?

gerai, papasakosiu smile.gif aga, siandien prasideda, vakare.
Atsakyti