Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 22:33)
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 22:14)

Graži moteris+
Ieškota rakurso + rasta, nerasta, čia jau ktas klausimas biggrin.gif mano manymu modelis neatskleistas -
Gražus fonas+
Šveni moteris, tinka švelnus j/b +
Jei tai būtų mano foto, rinkčiausi trečią ir prašyčiau paryškint akis biggrin.gif
Visose trūksta fokuso būtent į akis, rankovės kraštelis kai kur ryškesnis nei akys -

Ir jei aš dėčiau 5 nuotraukas į vieną vietą, užskaitant tai kaip seriją, stengčiausi, jos būtų vienodo ryškumo/švenumo . Tavuoju atveju paskutinioji ryškiausia ir tų keturių nebepapildo, o veikia kaip atskra.
Išvada trys+( vieno neužskaitau, nes čia jau modelio nuopelnas), du -, reiškias foto nėra blogos biggrin.gif ir su trečia mergina jau bus geriau biggrin.gif

Ei tik neupykit už mano grybavimus šiandien biggrin.gif , sergu, tai va kompą apsikabinus guliu visą dieną, pasveiksiu, pažadu nebeteršt eterio.

Nepykstu biggrin.gif .. Sveika kritika visada i nauda smile.gif.. Del fokuso, gal ir sutikciau, nes
pastaruoju metu visada fokusuoju pati, o ne auto.. Tai buna kad ir nugrybauja,
nors man tai i akis nekrito, kad nebutu labai jau fokuso..

Paskutine foto, buvo kaip atskira, ne kaip serija smile.gif.. O kaip suprasti neatskleista ?..
Duokit pasiulymu jei negaila, ar paaiskinkite smile.gif.. As tikrai nuosirdziai prasau,
nepriekaistaudama smile.gif.. Nes norisi jau kazka TOKIO nufotografuoti smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 22:38)
Man juodai-balta geriau, spalvota tamsoka.

Aciu uz komentarus, nuotrauka isties seimininiam albumui, o kad mazyte uzsimerkus, net nemaciau-tik mamos emocija:)

Man tai nemaišo tas vaikučio užsimerkimas, atrodo ,kad jam saldu iš malonumo, užtai net užsimerkęs.O va viršus tikrai trukdo.O apkirpti paliekant tik veidelius, na, kad gautųsi horizontalus kadras nemėginai?
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 22:00)
4u.gif .. Noretusi Jusu nuomones kas blogai.. Nes portretai mane visada
zavejo.. Cia tik antros merginos portretai, todel mokinuosi kaip sakant smile.gif..

Laukiu komentaru  ax.gif ..

Paskutinioji man labai perkrauta, tokia net niūri, neaikšu, kurioj vietoj akcentas.
Patinka antroji, mano akimis, čia natūraliausia emocija, o kitur labai dirbtinai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 23:37)
As ir ne specas, todel vengiu kritikuoti cia darbus, bet man sverbi nuomone, kad
ir nespecu smile.gif.. O del kaires rankos, tai neissivaizduoju, kaip ja galima butu
pasalinti.. Ar kazkaip kitaip ja padeti ?

Paaiškinsiu aiškiau:
antroje nesižiūri alkūnė. Nesimato girnelės. Todėl atrodo neišvaizdžiai, nenatūralai.
Ketvirtoje nuotraukoje rankos poza tokia, kad atrodo kaip kuolas.
Šiaip nuotarukos įdomios, modelis labai gražus. Nežinau ką būtų čia galima pakeisti. Nebent apkarpyti nuotraukas.
Gal kas kitaip mano
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 27, 22:35)
kitokią įsivaizdavau tą nuotrauką spalvotai  ax.gif jei kalbėtume apie emocijas, tai man  ji  liūdnesnė nei juodai balta... ax.gif

Visi jauciame skirtingai smile.gif.. Man tai kaip ir Alabama, ji labiau kazkodel juodai
balta graziau ir liudniau smile.gif..
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 27, 22:47)
Paaiškinsiu aiškiau:
antroje  nesižiūri alkūnė. Nesimato girnelės. Todėl atrodo neišvaizdžiai, nenatūralai.
Ketvirtoje nuotraukoje rankos poza tokia, kad atrodo kaip kuolas.
Šiaip nuotarukos įdomios, modelis labai gražus. Nežinau ką būtų čia galima pakeisti. Nebent apkarpyti nuotraukas.
Gal kas kitaip mano

Daba supratau smile.gif.. Greiciausiai persitengiau su photoshopu kas liecia antros
nuotraukos, kad nesimato girneles..
Dekui smile.gif..
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 27, 22:47)
Paskutinioji man labai perkrauta, tokia net niūri, neaikšu, kurioj vietoj akcentas.
Patinka antroji, mano akimis, čia natūraliausia emocija, o kitur labai dirbtinai atrodo.

Del niurumo, tai taip ir norejau ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 21:45)
Man tai nemaišo tas vaikučio užsimerkimas, atrodo ,kad jam saldu iš malonumo, užtai net užsimerkęs.O va viršus tikrai trukdo.O apkirpti paliekant tik veidelius, na, kad gautųsi horizontalus kadras nemėginai?

Pabandziau, o neatrodo, kad labai isprausta i kadra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 22:59)
Pabandziau, o neatrodo, kad labai isprausta i kadra?

As issisaugojau ir pabandziau apkarpyti.. Sita tai tokia tikrai pagal mane isprausta..
Bet jei kerpi, ties linija kur vaiko kapisonas, o apacia palieki pilnumoje, tai
visai neblogai ziurisi smile.gif.. Nebent man smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 22:45)
O kaip suprasti neatskleista ?..
Duokit pasiulymu jei negaila, ar paaiskinkite smile.gif.. As tikrai nuosirdziai prasau, 
nepriekaistaudama smile.gif.. Nes norisi jau kazka TOKIO nufotografuoti smile.gif..

Ką reiškia neatskleista?
Tai reiškia, kad nei viena jų neturi charakterio, visose ji graži, gražiai nufotografuota, estetiškai pateikta, bet daugiau iš jų neišlenda. Tikriausiai tokiu sakiniu nei kiek aš tau nepagelbėjau. Bet va pameni brumrumo mergaitės portretuką, kur regis akcentuotos tik akys, ištiesų taip nėra, visumai ir charakteriui sukurti labai reikalingi ir sudraikyti plaukai, ir stipriai suspaustos lupytės,
Arba airv tiesa ne visos, bet daugelis iš jų turi ir stiprų.
Visuma kuria charakterį. Tavo visuma graži, bet be charakterio. Jei sutampa vidinis jausmas su kūno kalba, lengviau tas charakteris išlenda biggrin.gif Šiuo atveju bandymai gražiai sudėlioti rankas manau jums ir sumaišė, pozos tapo nebenatūralios, kūnas darė viena, vidus kitką, o charakteris tiesiog nuėjo miegot biggrin.gif
Tačiau pripažįstu, kad buvau ne visai teisi, penktoje jau šioks toks charakteris yra, pasifotkinau, tašę į rankas ir kulniukais taukšt, taukšt.
Tiesa, man ši tik j/b.
Čia tik mano galva taip veda, todėl labai prašau filtruoti komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 23:31)
Ką reiškia neatskleista?
Tai reiškia, kad nei viena jų neturi charakterio, visose ji graži, gražiai nufotografuota, estetiškai pateikta,  bet daugiau iš jų neišlenda. Tikriausiai tokiu sakiniu nei kiek aš tau nepagelbėjau. Bet va pameni brumrumo mergaitės portretuką, kur regis akcentuotos tik akys, ištiesų taip nėra, visumai ir charakteriui sukurti labai reikalingi ir sudraikyti plaukai, ir stipriai suspaustos lupytės,
Arba airv tiesa ne visos, bet daugelis iš jų turi ir stiprų. 
Visuma kuria charakterį. Tavo visuma graži, bet be charakterio. Jei sutampa vidinis jausmas su kūno kalba, lengviau tas charakteris išlenda biggrin.gif Šiuo atveju bandymai gražiai sudėlioti rankas manau jums ir sumaišė, pozos tapo nebenatūralios, kūnas darė viena, vidus kitką, o charakteris tiesiog nuėjo miegot biggrin.gif
Tačiau pripažįstu, kad buvau ne visai teisi, penktoje jau šioks toks charakteris yra, pasifotkinau, tašę į rankas ir kulniukais taukšt, taukšt.
Tiesa, man ši tik j/b.
Čia tik mano galva taip veda,  todėl labai prašau filtruoti komentarus  4u.gif

Seip ji nei vienai nuotraukai nepozavo kazkaip spec.. As jai tik kartais patardavau
atsisuk, ar pekelk galvyte.. Nusisypsok, ar buk rimta.. O ji tiesiog seip judejo, o as
gaudziau kadrus smile.gif.. Ji yra tokia santuri, visada turi buti susukuoti plaukai
mergina biggrin.gif .. Turiu viena jos foto padaryta jei nematant, ten ji juokiasi smile.gif.. Bet
man ji tik i seimos albuma tinka smile.gif.. Bet nuotaika ir sypsena tikrai neturali smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 23:40)
Seip ji nei vienai nuotraukai nepozavo kazkaip spec.. As jai tik kartais patardavau
atsisuk, ar pekelk galvyte.. Nusisypsok, ar buk rimta.. O ji tiesiog seip judejo, o as
gaudziau kadrus smile.gif.. Ji yra tokia santuri, visada turi buti susukuoti plaukai
mergina biggrin.gif .. Turiu viena jos foto padaryta jei nematant, ten ji juokiasi smile.gif.. Bet
man ji tik i seimos albuma tinka smile.gif.. Bet nuotaika ir sypsena tikrai neturali smile.gif..

Na gal ir klaidingai matau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 09 27, 14:00)
4u.gif .. Noretusi Jusu nuomones kas blogai.. Nes portretai mane visada
zavejo.. Cia tik antros merginos portretai, todel mokinuosi kaip sakant smile.gif..
Man paskutinė nepaprastai patinka, kabina savo kontrastu ir siužetu. Daug stipresnė už spalvotą.
O iš portretinių pirma man geriausiai žiūrisi, antroje man kažkodėl visą dėmesį nuo akių nukreipia nagai blush2.gif , trečioje viršaus daugiau norėtųsi, ketvirtoje, kaip čia jau komentavo, ranka kliūna, bet graži merginos emocija. Jei turi pakankamai rezervo su formatu, pabandyk palikti tik viršų, padaryti jį kaip horizontalią foto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 09 28, 00:42)
Man paskutinė nepaprastai patinka, kabina savo kontrastu ir siužetu. Daug stipresnė už spalvotą.
O iš portretinių pirma man geriausiai žiūrisi, antroje man kažkodėl visą dėmesį nuo akių nukreipia nagai  blush2.gif , trečioje viršaus daugiau norėtųsi, ketvirtoje, kaip čia jau komentavo, ranka kliūna, bet graži merginos emocija. Jei turi pakankamai rezervo su formatu, pabandyk palikti tik viršų, padaryti jį kaip horizontalią foto.  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif .. Bet tas formato rezervas kai as suprantu, nelabai jo turiu. Nes nuotraukos
nekarpytos, tai nera kaip daryti ja horizontalia smile.gif..
Atsakyti