QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 27, 00:11)
kol ismoksi nejudint rankos - islaikyma daryk ne mazesni nei 1/125. kuo skaiciukas didesnis (trumpesnis islaikymas) - tuo geriau (maziau sansu kad 'sudrebes' ranka)
QUOTE(sushi @ 2010 09 27, 00:43)
Žydraake, laikydama fotoaparatą stenkis alkūnes laikyti kuo tvirčiau prie šonų, tarsi jos būtų štatyvas tavo aparatui. Be to, atkreipk dėmesį į tai, kaip spaudi paleidimo mygtuką niekada neatitrauk piršto, kol neužsidaro diafragma. Tik jau viskam užsidarius paleisk nuo aparato pirštą... Atrodo smulkmenos, bet iš jų viskas ir susideda
Stengsiuos Ačiū
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 12:40)
Tačiau sutik, kad yra tokių foto nu kur nėr ką "kritikuot", nu nieko ten nėr...
nei siužeto, nei minties, nei apšvietimo, nei nuotaikos, nei, nei, nei...žIauriai, čia aš, bet kad jau visos mušam bokalais tai ir pasisakiau
Aš pvz. taip ir suprantu, kai įkėlus foto nesulaukiu nei vieno komentaro, ji "graži" tik man
nei siužeto, nei minties, nei apšvietimo, nei nuotaikos, nei, nei, nei...žIauriai, čia aš, bet kad jau visos mušam bokalais tai ir pasisakiau
Aš pvz. taip ir suprantu, kai įkėlus foto nesulaukiu nei vieno komentaro, ji "graži" tik man
Aš va irgi pagalvojau, o ką reiškia, kai nėr nė vieno komentaro
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 20:36)
O kaip si?
Neturiu ūpo šiandien kritikuot Bet norėčiau tokios į šeimos albumą Tik kyla klausimas, kodėl leliukas užsimerkęs, norėtųsi ir jo žvilgsnio į mamą