Alexxandra, man virsaus per daug.
O kaip si?
Naktinė Porto miesto pakrantė:
QUOTE(paprasta @ 2010 09 27, 20:11)
ne griežtai- švelniai... juk darome namų darbus dėl savęs...
Jei del saves tai dariausi jau visus juos, tik fotkiu neissaugojau na seip pasibandymui ar sugebu
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 20:36)
O kaip si?
o spalvota ne geriau? siaip virsaus daugoka, noretusi ir leliuko reakcijos, bet kaip i seimos albuma, tai manau gerai
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 20:25)
o koks cia fotmatas? kirpai kazka? kaip ir virsus nereikalingas, geriau noretusi i ilgi.. ir kad vietoj fotografo butu jaunosios vyras nes dabar iskart man asocijuojasi, kad jie sneka kaip ka fotkint.. ir taip man dingsta jausmas i kazka idomesnio bet va jaunoji su masina tai labai zavi
O man kaip tik, kad su fotografu patinka, tame nuotraukos cinkelis( jetus dar taip brangiausias nosį būtų iškišęs, paklausyt apie ką jie ten )
Pritariu dėl formato.
Taigi išvados , remiuos itik savo nuojauta - jausmas, nuotaika, istorija+
Nuotraukos, šviesumas, skaidrumas, j/b +
Kadravimas -
Ir dar, ši nuotrauka iš tų kur įdomi, pažiūrėti ir dar katą, tai mano supratimu taip pat +
QUOTE(*smile* @ 2010 09 27, 20:43)
Naktinė Porto miesto pakrantė:
o sita jau kazkur maciau. ar ne? grazu. o jei kabinetis prie smulkmenu, tai kabineciausi, kad molo krastas sutampa su juros
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 20:57)
O man kaip tik, kad su fotografu patinka, tame nuotraukos cinkelis( jetus dar taip brangiausias nosį būtų iškišęs, paklausyt apie ką jie ten )
ai, man tai kazkaip primena drauges vestuves, kur kartais matydavau panasius vaizdus tik be masinos.. tai uz tai gal man tokia asocijacija, kad tariasi kaip fotkintis
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 19:57)
Pritariu dėl formato.
Kadravimas -
Ir dar, ši nuotrauka iš tų kur įdomi, pažiūrėti ir dar katą, tai mano supratimu taip pat +
Pritariu dėl formato.
Kadravimas -
frederica, ačiū, supratau pabandysiu įkelt nekarpytą.
P.S. va tokios, konstruktyvios ir aiškio kritikos tikiuosi įkėlusi nuotrauką į forumą. Net ūpas fotkinti vėl atsirado, nes taip tai tik maistą ir fotkinu pastoviai
na va, ir nekarpyta. Man asmeniškai ni ni ni vistiek dešinės nors truputuką reiktų nukirpt
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 19:55)
o spalvota ne geriau? siaip virsaus daugoka, noretusi ir leliuko reakcijos, bet kaip i seimos albuma, tai manau gerai
Spalvota ne, nes mergytes labai ryskiai rozine striuke ir ant mamos veido tas rozinis atspindis negraziai atrode.
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 21:04)
na va, ir nekarpyta. Man asmeniškai ni ni ni vistiek dešinės nors truputuką reiktų nukirpt
Man apkarpyta ..
jau pasimeciau, kuri man graziau ir sita patinka, tik as pakirpciau virsau ir desines atitinkamai. nes man tas bizonas nepatinka nu nepyk uz tokia kritika, bet as tik taip moku kritikuot
frederica, ačiū, supratau pabandysiu įkelt nekarpytą.
P.S. va tokios, konstruktyvios ir aiškio kritikos tikiuosi įkėlusi nuotrauką į forumą. Net ūpas fotkinti vėl atsirado, nes taip tai tik maistą ir fotkinu pastoviai
Matai sujudinai ir gavai.O jei rimtai, tai nuotraukos analizei reikia skirt laiko, kad pakomentuot kiekvieną ( noelle berods skaičiavo,nu , kad ten kraupiai gavosi ) tai va taip ir gaunasi, kad bumteli ką ir toliau varlinėji po forumą, žinoma prabūni tą ir dar tokį pat kiekį laiko, ale tai ten įlendi, tai pletkų kokių paskaitai
O ir kritikuot gi ne visas norisi , nu būna nekritikuojamų.
alexxandra
priimu kritiką. Šaunuolė. Gerą akį turi. Nuotrauka tikrai daryta vairuojant
Man tas kelias gražus, tik nepavyko gražiai pateikti. Sorry
Jis eina Panemune. Vienoje pusėje šlaitas, o kitoje pieva iki Nemuno. Medžai iš tikro yra pasvirę.
priimu kritiką. Šaunuolė. Gerą akį turi. Nuotrauka tikrai daryta vairuojant
Man tas kelias gražus, tik nepavyko gražiai pateikti. Sorry
Jis eina Panemune. Vienoje pusėje šlaitas, o kitoje pieva iki Nemuno. Medžai iš tikro yra pasvirę.