Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alexxandra, man virsaus per daug.

O kaip si?
user posted image
Atsakyti
Naktinė Porto miesto pakrantė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 27, 20:11)
ne griežtai- švelniai... juk darome namų darbus dėl savęs...  blush2.gif

Jei del saves tai dariausi jau visus juos, tik fotkiu neissaugojau smile.gif na seip pasibandymui ar sugebu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 20:36)
O kaip  si?

o spalvota ne geriau?smile.gif siaip virsaus daugoka, noretusi ir leliuko reakcijos, bet kaip i seimos albuma, tai manau gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 20:25)
o koks cia fotmatas? kirpai kazka? kaip ir virsus nereikalingas, geriau noretusi i ilgi.. ir kad vietoj fotografo butu jaunosios vyras smile.gif nes dabar iskart man asocijuojasi, kad jie sneka kaip ka fotkint.. ir taip man dingsta jausmas i kazka idomesnio smile.gif bet va jaunoji su masina tai labai zavi smile.gif

O man kaip tik, kad su fotografu patinka, tame nuotraukos cinkelis( jetus dar taip brangiausias nosį būtų iškišęs, paklausyt apie ką jie ten biggrin.gif )
Pritariu dėl formato.
Taigi išvados , remiuos itik savo nuojauta - jausmas, nuotaika, istorija+
Nuotraukos, šviesumas, skaidrumas, j/b +
Kadravimas -
Ir dar, ši nuotrauka iš tų kur įdomi, pažiūrėti ir dar katą, tai mano supratimu taip pat +
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 09 27, 20:43)
Naktinė Porto miesto pakrantė:

o sita jau kazkur maciau. ar ne?smile.gif grazu. o jei kabinetis prie smulkmenu, tai kabineciausi, kad molo krastas sutampa su juros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 20:57)
O man kaip tik, kad su fotografu patinka, tame nuotraukos cinkelis( jetus dar taip brangiausias nosį būtų iškišęs, paklausyt  apie ką  jie ten biggrin.gif )

ai, man tai kazkaip primena drauges vestuves, kur kartais matydavau panasius vaizdus biggrin.gif tik be masinos.. tai uz tai gal man tokia asocijacija, kad tariasi kaip fotkintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 19:57)
O man kaip tik, kad su fotografu patinka, tame nuotraukos cinkelis( jetus dar taip brangiausias nosį būtų iškišęs, paklausyt  apie ką  jie ten biggrin.gif )
Pritariu dėl formato.
Taigi išvados , remiuos itik savo nuojauta - jausmas, nuotaika, istorija+
Nuotraukos, šviesumas, skaidrumas, j/b +
Kadravimas -
Ir dar, ši nuotrauka iš tų kur įdomi, pažiūrėti  ir dar katą, tai mano supratimu taip pat +

frederica, ačiū, supratau pabandysiu įkelt nekarpytą.
P.S. va tokios, konstruktyvios ir aiškio kritikos tikiuosi įkėlusi nuotrauką į forumą. Net ūpas fotkinti vėl atsirado, nes taip tai tik maistą ir fotkinu pastoviai

na va, ir nekarpyta. Man asmeniškai ni ni ni rolleyes.gif vistiek dešinės nors truputuką reiktų nukirpt hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 rugsėjo 2010 - 20:10
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 19:55)
o spalvota ne geriau?smile.gif siaip virsaus daugoka, noretusi ir leliuko reakcijos, bet kaip i seimos albuma, tai manau gerai wink.gif

Spalvota ne, nes mergytes labai ryskiai rozine striuke ir ant mamos veido tas rozinis atspindis negraziai atrode.
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 21:04)
na va, ir nekarpyta. Man asmeniškai ni ni ni  rolleyes.gif vistiek dešinės nors truputuką reiktų nukirpt hihihi.gif

user posted image

Man apkarpyta thumbup.gif ..
Atsakyti
na va, ir nekarpyta. Man asmeniškai ni ni ni  rolleyes.gif vistiek dešinės nors truputuką reiktų nukirpt hihihi.gif

jau pasimeciau, kuri man graziau biggrin.gif ir sita patinka, tik as pakirpciau virsau ir desines atitinkamai. nes man tas bizonas nepatinka biggrin.gif nu nepyk uz tokia kritika, bet as tik taip moku kritikuot biggrin.gif
Atsakyti
frederica, ačiū, supratau pabandysiu įkelt nekarpytą.
P.S. va tokios, konstruktyvios ir aiškio kritikos tikiuosi įkėlusi nuotrauką į forumą. Net ūpas fotkinti vėl atsirado, nes taip tai tik maistą ir fotkinu pastoviai

Matai sujudinai ir gavai.O jei rimtai, tai nuotraukos analizei reikia skirt laiko, kad pakomentuot kiekvieną ( noelle berods skaičiavo,nu , kad ten kraupiai gavosi biggrin.gif ) tai va taip ir gaunasi, kad bumteli ką ir toliau varlinėji po forumą, žinoma prabūni tą ir dar tokį pat kiekį laiko, ale tai ten įlendi, tai pletkų kokių paskaitai lotuliukas.gif

O ir kritikuot gi ne visas norisi blush2.gif , nu būna nekritikuojamų.
Atsakyti
alexxandra
priimu kritiką. Šaunuolė. Gerą akį turi. Nuotrauka tikrai daryta vairuojant smile.gif
Man tas kelias gražus, tik nepavyko gražiai pateikti. Sorry blush2.gif
Jis eina Panemune. Vienoje pusėje šlaitas, o kitoje pieva iki Nemuno. Medžai iš tikro yra pasvirę.
Atsakyti