QUOTE(robobebras @ 2010 09 27, 05:09)
Su alexxandra sutinku del to, kad truksta vieno kito zmogaus, kuris zino ir moka apie fotografija zymiai daugiau ir kuriuo tu gali pasitiketi. Dabar cia nezinai ar tiketi komentaru ar netiketi. O pats komentuotojas irgi netvirtas, jam taip atrodo ta ir sako - ir tai yra gerai. Taigi yra kaip yra, ir kol geriau neiseina tol tenkinames tuo ka turim.
Kad galetumet mane nubaust, idedu kadra, kritikuokit kaip mokat, o kas galvojat kad mokat, parodykit kaip reikia kritikuot . Virtualus pasiuntimas i recycle_bin irgi patenkins. Ne i tema ir ne apie mane, bet gal nesupyksit. Atsiprasau, kad kadras netaisytas ir neapdirbtas, tiesiai is fotiko.
Sutinku su robobebro mintimis. Kiekvienas esame vis kitoks, todėl ir skirtingai matome, skirtingai suprantame, skirtingai kritikuojame... Galiausiai, ir skoniai uoj kaip skiriasi... Pvz., aš retai komentuoju portretus, nes tai labai asmeniška - gali nepatikti pats modelis, ir tuomet visa nuotrauka atrodys netinkama, gali atvirkščiai - laba patikti modelis, tuomet viso kito nepastebėsi... Kad galetumet mane nubaust, idedu kadra, kritikuokit kaip mokat, o kas galvojat kad mokat, parodykit kaip reikia kritikuot . Virtualus pasiuntimas i recycle_bin irgi patenkins. Ne i tema ir ne apie mane, bet gal nesupyksit. Atsiprasau, kad kadras netaisytas ir neapdirbtas, tiesiai is fotiko.
Man, pvz., patinka robobebro nuotrauka su mergina, sėdinčia ant atbrailos, fone to urbanistinio peizažo. Apskritai man patinka daugiaplaniškumas, architektūros ir žmogaus santykis, kurį matau šitoj foto ir tas paprastumas, kasdienybė kas namus stato, kas relaksuojasi su knyga... Dėl kadravimo niuansų neverta kabinėtis pats jei sakai, kad neapdirbta, tai turiu įtarimą, kad ruošiesi prikišti nagus ir visokias kraštinių smulkmenas apkarpyti. Tokia štai nekritika