Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 04, 10:58)
NKM = 50 + 0,32 x (ūgis - 150) + (A - 21) : 5

Nu visaip paga ta formule skaiciavau. Nieko nesigavo doh.gif Gaunasi 26kg ir viska doh.gif Jau as gal skaiciuot visai nemoku g.gif
Gal as galit padet? Mano ugis = 175; amzius=26

Kalbant apie celiulita, tai dabar bandau toki namini buda. Metu svori+sportuoju+duse issitepu slaunis "firming gel" (is "Palmoliv") ir masazuoju su tokiu a la sepeciu, tik vietoj seriu gumbeliai + ledo maiseliu kompresiukai+paprastas kuno pienelis gerai imasazuojamas i oda. Ziuresim kas cia bus. Kai numesiu svori dar bandysiu specialia priemone, kur apsivyniojus reikia isbuti 30min. Zodziu skelbiu kara nereikalingiems kg ir celiulitui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 16, 09:30)
na kaip kam sekasi su tuo celiulitu? ar visos jau isnaikinot ir cia nebesedit? 4u.gif

prisijungsiu ir as mergaites i jus kolektyva 4u.gif
savaji bjaurasti as naikinu su siurksciomis duso pirstinemis ir Roc body modelling kremuku - po kuno masazavimo tomis pirstinemis tepuosi krema - sis mano procesas vyksta jau trecia diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pries tai terliojausi su kavos tirsciais rolleyes.gif rolleyes.gif
gal kas is jusu taip pat naudoja ar nodujo si krema? mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš nusipirkau masažines taures ir masažinį aliejuką, tai pradėjau masažuotis, pirmas kartas buvo labai skausmingas... doh.gif tai dabar kol kas psichologiškai nusiteikinėju kitiems kartams lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kova su celiulitu prasidėjo gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 02, 10:00)
o aš nusipirkau masažines taures ir masažinį aliejuką, tai pradėjau masažuotis, pirmas kartas buvo labai skausmingas...  doh.gif  tai dabar kol kas psichologiškai nusiteikinėju kitiems kartams  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kova su celiulitu prasidėjo  gun_rifle.gif

tai po pirmojo karto jau pasiryziom reikia??? tai kas bus toliau?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 02, 16:27)
tai po pirmojo karto jau pasiryziom reikia??? tai kas bus toliau?

na labai jau nemalonus jausmas su tomis taurėmis važinėti po kojas, bent jau man, bet, aišku, noras kovoti su celiulitu vis dėlto Didesnis rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 03, 08:49)
na labai jau nemalonus jausmas su tomis taurėmis važinėti po kojas, bent jau man,  bet, aišku, noras kovoti su celiulitu vis dėlto Didesnis  rolleyes.gif

Man skaudėjo tik pirmus kartus, paskui skausmo nebeliko, o pats masažiukas netgi malonus.
Atsakyti
O kas galetu parasyt receptuka kopustu sriubos, prisiskaiciau kad nerealiai padeda sakiau reikia bandyt smile.gif tik nezinau kokiu ingredentu dar galima deti i ta sriuba ... g.gif vasara buvo daug alaus, sidro, didziausi paalbininkai celiulitui, reikia imtis darbo ir pritupimu nepamirst, pradet nuo mazai, o paskui po 200 per diena irgi nerealus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 05, 13:31)
Man skaudėjo tik pirmus kartus, paskui skausmo nebeliko, o pats masažiukas netgi malonus.

as tai namie saziningai dariau su tom bonkem ir gal po savaites negalejau ant kojos atistot.aisku gal cia bonkes ne prie ko,bet melyniu turejau ant koju,o paskui koja pradejo traukt,tiesa apatine dali.bet skausmas nuo bomkiu tikrai yra ,ypac tuose vietuose kur celiulitas matosi.
Atsakyti
QUOTE(mmilea @ 2007 09 04, 12:38)
O kas galetu parasyt receptuka kopustu sriubos, prisiskaiciau kad nerealiai padeda sakiau reikia bandyt smile.gif tik nezinau kokiu ingredentu dar galima deti i ta sriuba ... g.gif  vasara buvo daug alaus, sidro,  didziausi paalbininkai celiulitui, reikia imtis darbo ir pritupimu nepamirst, pradet nuo mazai, o paskui po 200 per diena irgi nerealus dalykas  thumbup.gif

"Stebuklinga" sriuba

Reikės:
3 vidutinio dydžio svogūnų, kelių pomidorų, pusės nedidelio kopūsto, žalio pipiro, pusės pundelio salierų, kubelio daržovių sultinio.
Daržoves supjaustyk smulkiai, užpilk vandeniu. Pagal skonį įberk druskos, pipirų ir kt. prieskonių. Virk ant didelės ugnies 10 minučių, paskui sumažink ugnį ir virk kol daržovės suminkštės. Galiausiai įmesk sultinio kubelį.
Sriubą galima valgyti bet kuriuo metu neribotais kiekias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura1975 @ 2007 09 05, 11:56)
as tai namie saziningai dariau su tom bonkem ir gal po savaites negalejau ant kojos atistot.aisku gal cia bonkes ne prie ko,bet melyniu turejau ant koju,o paskui koja pradejo traukt,tiesa apatine dali.bet skausmas nuo bomkiu tikrai yra ,ypac tuose vietuose kur celiulitas matosi.

pas mane tai tos melynos bonkiukes yra , kazkas minejo kad jos kietesnes , nzn bandziau darytis vakar tai nei skaudejo nei melyniu liko , gal as per silpnai g.gif
ar gal as neteisingai ka darau g.gif , nes kai stipriau prisiurbiu tai nei is vietos nepajudinsi o kazkaip to vidutinio varianto nesurandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musca @ 2007 09 13, 10:17)
pas mane tai tos melynos bonkiukes yra , kazkas minejo kad jos kietesnes , nzn bandziau darytis vakar tai nei skaudejo nei melyniu liko , gal as per silpnai  g.gif
ar gal as neteisingai ka darau  g.gif , nes kai stipriau prisiurbiu tai nei is vietos nepajudinsi o kazkaip to vidutinio varianto nesurandu  doh.gif

tai gal tu aliejuko nenaudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 13, 12:44)
tai gal tu aliejuko nenaudoji? g.gif

as anticeliulitini geli naudoju, bet taip suprantu aliejukas geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musca: 13 rugsėjo 2007 - 14:33