Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Snake @ 2007 06 19, 10:02)
Na ir as kas antra diena masaziukus nuosirdziai vykdau  thumbup.gif  dar didelio gerio nematau, su melynem vaikstau, bet manau po menesiuko bukle turetu buti zymiai geresne  ax.gif  Tiesa, kremuka naudoji rusiska kazkaip Sauna vadinasi anticeliulitinis. Uzkaitina tai ojojoj  bigsmile.gif

Gal VITEX kremukas (būna skirtas saunai, pirčiai ar masažui). Aš tą naudoju, tikrai užkaitina nerealiai, man keletą valandų kaista šlaunys po masažiuko.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 19, 18:52)
Gal VITEX kremukas (būna skirtas saunai, pirčiai ar masažui). Aš tą naudoju, tikrai užkaitina nerealiai, man keletą valandų kaista šlaunys po masažiuko.

as pirma karta kai nepagailedama jo pritepiau ir dar imasazavau,tai sakiau gala gausiu,nes man pradejo veikti tik po 20 min. Net ryte pabudusi visa degiau..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 06 19, 18:18)
as pirma karta kai nepagailedama jo pritepiau ir dar imasazavau,tai sakiau gala gausiu,nes man pradejo veikti tik po 20 min. Net ryte pabudusi visa degiau..biggrin.gif

Tikrai, iki šiol stebiuosi, kad jis veikti pradeda vėliau, ne iškart patepus.
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad Viteks tas kremukas rolleyes.gif jisai manau nuo silumos pradeda veikti, todel ir poveikis veliau pasijaucia, o dar viena karta as ji bandziau plauti - tai isvis galvojau duse sudegsiu, matyt kazkokia reakcija su vandeniu gavosi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2007 06 20, 10:05)
Man irgi atrodo, kad Viteks tas kremukas  rolleyes.gif  jisai manau nuo silumos pradeda veikti, todel ir poveikis veliau pasijaucia, o dar viena karta as ji bandziau plauti - tai isvis galvojau duse sudegsiu, matyt kazkokia reakcija su vandeniu gavosi  laugh.gif

Taip, ir aš pastebėjau, kad maudantis vėl tas kremuko poveikis išryškėja. Teisingai sakai, matyt, nuo šilumos pasijunta tas poveikis, nes kai vairuoju ir pro langą saulė kojas pašildo, vos kentėt galiu, kaip karšta doh.gif
Atsakyti
Taip, MAXIMOSE, prie pirties reikmenų jis būna. VITEKS kremai būna skirti pirčiai, saunai ir masažui. Reikia žiūrėt, kad būtų skirtas masažui. Į kremo sudėtį įeinantys kofeinas, raudonųjų pipirų aliejinis ekstraktas (tas, matyt, ir duoda šildomąjį efektą), kėnio, rozmarinų, citrinos, mėtų eteriniai aliejai, jūros dumbliai pagerina kraujotaką gilesniuose odos sluoksniuose skatina intensyvesnį drenažą, pašalina vandens perteklių iš probleminių zonų, išlygina odą. Kremas šalina ilgalaikius procesus riebaliniuose audiniuose ir neleidžia susidaryti naujoms riebalų sankaupoms. Taip rašo ant pakuotės.
Talpa 200 ml, kaina apie 10 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 20 birželio 2007 - 19:14
Man Vitex nepatiko, tik degina, o rezultatu jokiu nesulaukiau, nors daugiau nei menesi saziningai tepiau kiekviena vakara po karsto duso ir masazo su sepeciu. O gal kas bande bodyshop seruma nuo celiulito? Arba Lerbolario ar Oriflame? O gal ka zinot apie vartojusius Pack Cellulite? Ar padeda?
Atsakyti
O ar bent kiek padeda tas Vitex kremukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 06 22, 20:50)
O ar bent kiek padeda tas Vitex kremukas? ax.gif

Jei nesutvarkysi mitybos mirksiukas.gif nepades joks kremukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as nusipirkau Lirene seruma ir sveitikli ir Lirene, gal kuri esate bandziusi? nes man to celiulito ir ant ranku yra!!
einu skaityti kaip sureguliuoti mityba:)
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate naudojusi anticeliulitiniam masazui geli ''Lida''?butu idomu suzinoti atsiliepimu apie ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babocka @ 2007 06 22, 06:27)
Man Vitex nepatiko, tik degina, o rezultatu jokiu nesulaukiau, nors daugiau nei menesi saziningai tepiau kiekviena vakara po karsto duso ir masazo su sepeciu. O gal kas bande bodyshop seruma nuo celiulito? Arba Lerbolario ar Oriflame? O gal ka zinot apie vartojusius Pack Cellulite? Ar padeda?

Jei ne masažas vakuuminėmis taurėmis, manau, man irgi nebūtų jokie kremukai padėję. Esu įsitikinusi, kad kremas - tik šalutinė priemonė celiulitui naikint, o pagrindas - taisyklinga mityba ir efektyvūs masažai.
Atsakyti