Aciu uz atsakyma.Tik as manau,kad as cia mazam savo miestuke niekur nerasiu tu masaziniu tauriu,todel teks masazuotis sepeciais.o kokiu sepeciu tu masazuojies? nes as tai tokiu paprastu dusiniu tik ant ilgos rankenos
QUOTE(ingutei @ 2007 05 25, 08:41)
Aciu uz atsakyma.Tik as manau,kad as cia mazam savo miestuke niekur nerasiu tu masaziniu tauriu,todel teks masazuotis sepeciais.o kokiu sepeciu tu masazuojies? nes as tai tokiu paprastu dusiniu tik ant ilgos rankenos
Taip, ir aš paprastu šepečiu.
Oi, merginos, atsargiai su masazinem taurem. Jos geras dalykas, bet reikia daryti kompleksini viso kuno masaza. ir zinoti kaip ji daryti. Svarbu, kad darytumete limfos tekejimo kryptimi. Taip mane masaziste viena perspejo. Nes kitaip gali sutrikti apykaita. Zodziu, bet kaip negalima, nes bus tik blogiau.
QUOTE(s@gute @ 2007 04 27, 10:42)
palengvėjo o kuo nors taurės skiriasi dėl tų spalvų?
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 27, 10:51)
Ne, taurių spalva neturi jokios reikšmės.
Taigi kad turi... Kai masažistė man rodė, kaip daryti tą masažą su taurėmis, tai liepė pirkti tik tas bespalves, nes mėlynos yra daug kietesnės, su jomis masažas stipresnis ir daug skausmingesnis.
QUOTE(Spinduliux @ 2007 05 29, 13:15)
Oi, merginos, atsargiai su masazinem taurem. Jos geras dalykas, bet reikia daryti kompleksini viso kuno masaza. ir zinoti kaip ji daryti. Svarbu, kad darytumete limfos tekejimo kryptimi. Taip mane masaziste viena perspejo. Nes kitaip gali sutrikti apykaita. Zodziu, bet kaip negalima, nes bus tik blogiau.
sorry, bet cia nesamone.
Tu paziurek kiek daro anticeliulitiniu masazu tik ant slaunu, kur matei kad nuo celiulito masazuotu visa kuna? be to ka tik baigiau proceduru kursa su ivyniojimu ir sildanciu geliu, man dare masaza rankomis, tai tas masazas buvo i visas [puses, o ne limfos tekejimo kryptimi, bet kol kas turbut niekas is cia dariusiu masaza tauremis nepajuoto pablogejimo isskyrus melynes.
Masaziste masazistei nelygu, ir be to cia gi komercija,.Jei daugelis zinos, kad brangias proceduras galima pakesiti tauremis, tai lankytoju tikrai zymiai sumazes.
Na stai ir as po to isgirtojo masazo tauremis. Savijauta tokia na net nzn.... visur skauda po nakties,kraujosruvu siek tiek atsirado,tik gerai,kad melyniu nera bet jau skausmas tai nerealus,kai dare uzpakalinej pusej,tai nieko,kentet galima,o jau is priekio,tai vos neverkt norisi eina sau kokie skausmai. tai jei darysit,tai darykit pirmus kartus po truputi man rodos,nes as po 1val masazo,tai jauciausi nekaip bet viskas juk istveriama del grozio
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 30, 08:37)
sorry, bet cia nesamone.
Tu paziurek kiek daro anticeliulitiniu masazu tik ant slaunu, kur matei kad nuo celiulito masazuotu visa kuna? be to ka tik baigiau proceduru kursa su ivyniojimu ir sildanciu geliu, man dare masaza rankomis, tai tas masazas buvo i visas [puses, o ne limfos tekejimo kryptimi, bet kol kas turbut niekas is cia dariusiu masaza tauremis nepajuoto pablogejimo isskyrus melynes.
Masaziste masazistei nelygu, ir be to cia gi komercija,.Jei daugelis zinos, kad brangias proceduras galima pakesiti tauremis, tai lankytoju tikrai zymiai sumazes.
na, nesiginciju, neturiu tiek kompetencijos. Tik perduodu tai, ka man sake
Merginos,o kaip daznai reikia darytis tuos masaziukus su taure? kiekviena diena turbut neiskesiu ir kiek kartu reikia? pasirodo pas mane celiulito beveik nera,tik strijos nu bet as darausi si masaziuka, kad ir lasinuku biski atsikratyt ir kad kraujotaka pageretu
QUOTE(erika9 @ 2007 05 09, 10:38)
Aha, rusiškoj. Nežinau kas atsitinka, tik paryškintom raidėm parašyta, kad negalima Aš vieną kartą masažavau vidinę pusę, tai po masažo labai galvą įsiskaudėjo...
Esu šiek tiek mokiusis masažo, tai galiu patvirtinti, kad vidinės šlaunų pusės liesti negalima, lygiai taip pat kaip ir pakinklių. Masažuojama blauzdos vidinė ir užpakalinė pusės, o šlaunies, priekinė ir galinė, taip raumenys susidėlioję. Kitur-nerviniai raizginiai, kur ne taip paspaudžius tikrai galima ir pakenkti.
QUOTE(ingutei @ 2007 05 30, 10:15)
Merginos,o kaip daznai reikia darytis tuos masaziukus su taure? kiekviena diena turbut neiskesiu ir kiek kartu reikia? pasirodo pas mane celiulito beveik nera,tik strijos nu bet as darausi si masaziuka, kad ir lasinuku biski atsikratyt ir kad kraujotaka pageretu
Čia rasi rekomendacijas:
http://www.masazonam...GES/Masazas.htm
O aš tai po 10 min. kasdien masažavau mėnesį, dabar kas antrą-trečią dieną.
O gal galit pasakyti kur Vilniuje perkat tas masazines taures
QUOTE(rutuks @ 2007 06 01, 08:07)
O gal galit pasakyti kur Vilniuje perkat tas masazines taures
Moterys rašė, kad Kalvarijų turguj rusiškų maisto papildų kioske. Čia yra tam skirta tema, daugiau rasi info:
http://www.supermama...howtopic=179310