QUOTE(ingutei @ 2007 05 24, 09:08)
Merginos,perksaiciau visas temas apie ka jus diskutuojat ir nutariau jungtis prie jusu. jus man dabar zioplai paaiskinkit,kaip jus darot tuos kontrastinius dusus : ar vien tik saltu lediniu vandeniu prausiates,po to karstu verdanciu,ar tas saltas toks drungnas buna/ nes man listi po lediniu vandeniu butu kancia.... vakar pirma karta pasitryniau siek tiek problemines savo vietas sepeciu tokiu kietu,bet kadangi kantrybes neturiu ir niekuo nebuvau pasitepusi,tai uztrukau vos pora minuciu.... beto duse ziauriai nepatogu.... sakau gal prasyt draugo pagalbos... o jus visos pacios sau darot ar jums kazkas padeda?
Aš masažuojuos pati (iškart dviem masažiniais šepečiais) šlaunis. Nėra sunku, bet ilgai neištveriu, nes pavargsta rankos. Jei draugą įdarbint gali, tai
Paprastai irgi tingiu masažuotis, bet kai pagalvoju, kad užtenka 5-10 minučių, tai tampa visai priimtina
Pirmiausia išsitepu anticeliulitiniu masažo kremu, pamasažuoju 5 min. vakuuminėm taurės, po to masažo šepečiais dar kelias min. Man patogu tai daryt koją užkėlus ant kėdės, abiem šepečiais braukiant šlaunį. O užpakalį masažuoju tarsi šokdama (vienu šepečiu braukiu vieną pusę žemyn, kitu - kitą pusę aukštyn). Netgi smagu