Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 02, 08:25)
O kapiliarai net sutrūkinėję buvo, kai pradėjau masažuotis (per stiprų vakuumą dariau), bet po kelių dienų dingo ir mėlynės išnyko. Daugiau nebeatsiranda, matyt, oda prisitaikė.

man po pirmo karto irgi melyniu smulkiu kruva islindo doh.gif doh.gif doh.gif po kiek laiko pradejai vel masazuot? darei svelnesni masaza? nes man dabar dar tos melynes yra ir skauda jas paspaudus, tai nezinau, kazkaip dar nesinori daryt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2007 05 03, 12:05)
man po pirmo karto irgi melyniu smulkiu kruva islindo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  po kiek laiko pradejai vel masazuot? darei svelnesni masaza? nes man dabar dar tos melynes yra ir skauda jas paspaudus, tai nezinau, kazkaip dar nesinori daryt  schmoll.gif

Masažuot nebuvau nustojusi, tik šiek tiek mažesnį vakuumą dariau ir lioviausi masažuot vidinę šlaunų pusę.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 03, 13:17)
Masažuot nebuvau nustojusi, tik šiek tiek mažesnį vakuumą dariau ir lioviausi masažuot vidinę šlaunų pusę.

o kas kiek dienu masazavai? nes lyg kasdiena negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2007 05 03, 12:36)
o kas kiek dienu masazavai? nes lyg kasdiena negalima  g.gif

Masažavau kasdien mėnesį, dabar kas antrą trečią dieną.
Atsakyti
Oi nu ir man tos melynes atsirado blink.gif na bet as tai nelabai imu i galva smile.gif paprasciausiai nemasazuosiu kuri laika tu vietu kur melynes, o jos man atsirado butent vidineje slaunu puseje mirksiukas.gif Klausimelis ar tinka masaziukui anticeliulitine zele, nes as niekur nerandu to aliejuko pirkti doh.gif kaunietes kur jus perkate anticeliulitini aliejuka????
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 05 04, 06:48)
Oi nu ir man tos melynes atsirado  blink.gif  na bet as tai nelabai imu i galva  smile.gif  paprasciausiai nemasazuosiu kuri laika tu vietu kur melynes, o jos man atsirado butent vidineje slaunu puseje  mirksiukas.gif  Klausimelis ar tinka masaziukui anticeliulitine zele, nes as niekur nerandu to aliejuko pirkti  doh.gif  kaunietes kur jus perkate anticeliulitini aliejuka????

Jei tik slysta taurės, viskas tinka masažui: aliejai, želė, kremai. Aš pirkau anticeliulitinį masažo aliejų Kaune HYPER MAXIMOS EUROVAISTINĖJ.
Atsakyti
Mergaitės, pas mane instrukcijoje parašyta, kad griežtai negalima masažuoti vidinės šlaunų pusės! Atsargiai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 04, 07:48)
Jei tik slysta taurės, viskas tinka masažui: aliejai, želė, kremai. Aš pirkau anticeliulitinį masažo aliejų Kaune HYPER MAXIMOS EUROVAISTINĖJ.

Aciukas uz info 4u.gif

QUOTE(erika9 @ 2007 05 04, 11:48)
Mergaitės, pas mane instrukcijoje parašyta, kad griežtai negalima masažuoti vidinės šlaunų pusės! Atsargiai  nono.gif

Tu cia perskaitei toj rusiskoj instrukcijoj kur prie tauriu buvo? O kas atsitinka jei masazuoji vidine slaunu puse? g.gif as dabar neturiu instrukcijos po ranka tai gal gali parasyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 05 04, 12:00)
Tu cia perskaitei toj rusiskoj instrukcijoj kur prie tauriu buvo? O kas atsitinka jei masazuoji vidine slaunu puse?  g.gif  as dabar neturiu instrukcijos po ranka tai gal gali parasyti?  ax.gif

Aha, rusiškoj. Nežinau kas atsitinka, tik paryškintom raidėm parašyta, kad negalima schmoll.gif Aš vieną kartą masažavau vidinę pusę, tai po masažo labai galvą įsiskaudėjo...
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2007 05 09, 10:38)
Aha, rusiškoj. Nežinau kas atsitinka, tik paryškintom raidėm parašyta, kad negalima  schmoll.gif  Aš vieną kartą masažavau vidinę pusę, tai po masažo labai galvą įsiskaudėjo...

O man atsirado baisingos mėlynės vidinėj šlaunų pusėj, gydžiausi kokias 2 savaites blink.gif
Atsakyti
Merginos,perksaiciau visas temas apie ka jus diskutuojat ir nutariau jungtis prie jusu. jus man dabar zioplai paaiskinkit,kaip jus darot tuos kontrastinius dusus : ar vien tik saltu lediniu vandeniu prausiates,po to karstu verdanciu,ar tas saltas toks drungnas buna/ nes man listi po lediniu vandeniu butu kancia.... vakar pirma karta pasitryniau siek tiek problemines savo vietas sepeciu tokiu kietu,bet kadangi kantrybes neturiu ir niekuo nebuvau pasitepusi,tai uztrukau vos pora minuciu.... beto duse ziauriai nepatogu.... sakau gal prasyt draugo pagalbos... o jus visos pacios sau darot ar jums kazkas padeda?
Atsakyti
QUOTE(ingutei @ 2007 05 24, 09:08)
Merginos,perksaiciau visas temas apie ka jus diskutuojat ir nutariau jungtis prie jusu. jus man dabar zioplai paaiskinkit,kaip jus darot tuos kontrastinius dusus : ar vien tik saltu lediniu vandeniu prausiates,po to karstu verdanciu,ar tas saltas toks drungnas buna/ nes man listi po lediniu vandeniu butu kancia.... vakar pirma karta pasitryniau siek tiek problemines savo vietas sepeciu tokiu kietu,bet kadangi kantrybes neturiu ir niekuo nebuvau pasitepusi,tai uztrukau vos pora minuciu.... beto duse ziauriai nepatogu.... sakau gal prasyt draugo pagalbos... o jus visos pacios sau darot ar jums kazkas padeda?

Aš masažuojuos pati (iškart dviem masažiniais šepečiais) šlaunis. Nėra sunku, bet ilgai neištveriu, nes pavargsta rankos. Jei draugą įdarbint gali, tai thumbup.gif
Paprastai irgi tingiu masažuotis, bet kai pagalvoju, kad užtenka 5-10 minučių, tai tampa visai priimtina smile.gif Pirmiausia išsitepu anticeliulitiniu masažo kremu, pamasažuoju 5 min. vakuuminėm taurės, po to masažo šepečiais dar kelias min. Man patogu tai daryt koją užkėlus ant kėdės, abiem šepečiais braukiant šlaunį. O užpakalį masažuoju tarsi šokdama (vienu šepečiu braukiu vieną pusę žemyn, kitu - kitą pusę aukštyn). Netgi smagu thumbup.gif
Atsakyti