QUOTE(Vytauciuke @ 2011 02 04, 15:46)
Sveikos, Kovotojos
Aš ir laikausi L. Chazanovo dietos. Bet dabar svoris užstrigo. nei į minusą, nei į pliusa( į ta puse nenorėčiau). Šiandien jau bus 3d. bus kaip su taurėm draugauju. Dar bandysiu vakare vyniotis į molį. Vakar kavos tirščiais šveičiausi. Viska darysiu kad kiek pagerint situaciją.
Dar norėjau pasiklausti apie dumblius? Kur perkat, kiek kainuoja? Ir apie eterinius aliejus, gal galėtumėte receptukų parašyti
Papildyta:
Man padėjo L.Vaikulės dieta. Ji trumpa ir efektyvi norint numesti nedideli svorį .Bent jau man ji labai padėjo, bet numesta svorį išlaikyti tai jau didelis menas
Aš ir laikausi L. Chazanovo dietos. Bet dabar svoris užstrigo. nei į minusą, nei į pliusa( į ta puse nenorėčiau). Šiandien jau bus 3d. bus kaip su taurėm draugauju. Dar bandysiu vakare vyniotis į molį. Vakar kavos tirščiais šveičiausi. Viska darysiu kad kiek pagerint situaciją.
Dar norėjau pasiklausti apie dumblius? Kur perkat, kiek kainuoja? Ir apie eterinius aliejus, gal galėtumėte receptukų parašyti
Papildyta:
Man padėjo L.Vaikulės dieta. Ji trumpa ir efektyvi norint numesti nedideli svorį .Bent jau man ji labai padėjo, bet numesta svorį išlaikyti tai jau didelis menas
Pati paklausiau, ir pati atsakau:
Naudingi eterinei aliejai, esant celiulitui:
Gerina kraujo apytaką: kiparisas netinka esant krūtinės ligoms, kedras, arbatmedis.
Šalina susikaupusius skysčius:kajaputas, šlamutis
Gerina limfos drenažą:santalas, atlasinis kedras,
Tirpdo riebalus:vaistinis šalavijas,atlasinis kedras, citrina
Jei atsiranda dėl hormonų įtakos, tikslinga naudoti rozmariną
Taip pat naudingi šie:citrinžolė, greifrutas, petitgreinas,čiobrelis, kadagys,pelargonija, niaolis.