Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Vytauciuke @ 2011 02 04, 15:46)
Sveikos, Kovotojos smile.gif
Aš ir laikausi L. Chazanovo dietos. Bet dabar svoris užstrigo. nei į minusą, nei į pliusa( į ta puse nenorėčiau). Šiandien jau bus 3d. bus kaip su taurėm draugauju. Dar bandysiu vakare vyniotis į molį. Vakar kavos tirščiais šveičiausi. Viska darysiu kad kiek pagerint situaciją.
Dar norėjau pasiklausti apie dumblius? Kur perkat, kiek kainuoja? Ir apie eterinius aliejus, gal galėtumėte  receptukų parašyti ax.gif  ax.gif
Papildyta:

Man padėjo L.Vaikulės dieta. Ji trumpa ir efektyvi norint numesti nedideli svorį .Bent jau man ji labai padėjo, bet numesta svorį išlaikyti tai jau didelis menas smile.gif

Pati paklausiau, ir pati atsakau:
Naudingi eterinei aliejai, esant celiulitui:
Gerina kraujo apytaką: kiparisas – netinka esant krūtinės ligoms, kedras, arbatmedis.
Šalina susikaupusius skysčius:kajaputas, šlamutis
Gerina limfos drenažą:santalas, atlasinis kedras,
Tirpdo riebalus:vaistinis šalavijas,atlasinis kedras, citrina
Jei atsiranda dėl hormonų įtakos, tikslinga naudoti rozmariną
Taip pat naudingi šie:citrinžolė, greifrutas, petitgreinas,čiobrelis, kadagys,pelargonija, niaolis.

Atsakyti
Man padėjo L.Vaikulės dieta. Ji trumpa ir efektyvi norint numesti nedideli svorį .Bent jau man ji labai padėjo, bet numesta svorį išlaikyti tai jau didelis menas smile.gif

Kas per vaikules dieta? Ta prasme ka ten valgyt reiktu? Ir man apie 5kg reiktu numest, bet drastisku dietu bijau, na jei trumpa nebent tiktu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Kovotojos smile.gif

Dar norėjau pasiklausti apie dumblius? Kur perkat, kiek kainuoja? Ir apie eterinius aliejus, gal galėtumėte  receptukų parašyti ax.gif  ax.gif
Papildyta:

As perku is Benexere ir Algologie. Kainos gana aukstos,bet vien del to, kad profesionali kosmetika. O ir dvokia ne zuvimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas per vaikules dieta? Ta prasme ka ten valgyt reiktu? Ir man apie 5kg reiktu numest, bet drastisku dietu bijau, na jei trumpa nebent tiktu 4u.gif
[/quote]

Aš neatsimenu eiliškumo, bet trys dienas virta višta, trys ryžiai, trys obuoliai. Pasiskaityk internete.
Atsakyti
Merginos, su tom visom dietom tai doh.gif Jei negalima taip maitintis visą likusį gyvenimą, tai kam save kankint ir organizmą žalot kad ir tas kelias dienas....
Maitintis sveikai ir visapusiškai reikia, o ne dietų vaikytis. Jokia "5 dienų dieta" sveikatos nepridės ir neusteiks visų vitaminų, antioksidantų, mikroelementų ir mineralų, reikalingų jūsų organizmui. O norint atsikratyti celiulito antioksidantai ir kitas gėris maiste yra ypač varbu, nes padeda organizmui kovoti su uždegimu, padeda skysčiams neužsistovėti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 04 vasario 2011 - 22:19
QUOTE(himalaia @ 2011 02 04, 23:18)
Merginos, su tom visom dietom tai  doh.gif Jei negalima taip maitintis visą likusį gyvenimą, tai kam save kankint ir organizmą žalot kad ir tas kelias dienas....
Maitintis sveikai ir visapusiškai reikia, o ne dietų vaikytis. Jokia "5 dienų dieta" sveikatos nepridės ir neusteiks visų vitaminų, antioksidantų, mikroelementų ir mineralų, reikalingų jūsų organizmui. O norint atsikratyti celiulito antioksidantai ir kitas gėris maiste yra ypač varbu, nes padeda organizmui kovoti su uždegimu, padeda skysčiams neužsistovėti ir t.t.

Ne visi ta supranta doh.gif Iki tokio mastymo dar reikia pribresti, o dazna pribresta, tik kritiskais atvejais gavusi geras gyvenimo pamokas po visu dietu laikymosi verysad.gif
Atsakyti
skaiciau SM senesnem forume apie celiulita kad neblogas kremukas yra lietuviskos RASOS tai siandien ji ir sveitikli nusipirkau ir tik 14lt tekainavo.tai ziuresim ar pades man kovoti blush2.gif
Atsakyti
Ko kiek laiko būna matomas rezultatas masažuojantis tomis taurėmis?
Atsakyti
Jei dar nepradejus masazuotis jau klausiama kada gi bus rezultatas, jo galima ilgai laukti. O gal net nesulaukti. Tiesiog turi gimti ketinimas, paskui ijunkite valia ir disciplina. Paskui dirbkite....su meile ir atidumu savo kunui. Girkite ji, kad kantriai kencia jusu visus "maigymus" ir 'tampymus", bukite viena komanda smile.gif Isijauskite i procesa, neskaiciuodami dienu kalendoriuje, kada gi turi "atsirasti" rezultatai. Juk nera kiekvienam vienos formules. Vienas ir brandaus amziaus nezino kas yra celiulitas. Kitas jau jaunystej pradeda "kovoti".
Ir neapsigaukite. Vien pabruzinus su taure, gali stebuklas ir neivykti. Organizmas tai mazytis kosmosas. Kur ir desnai galioja. Tik viena is visumos taisydamas, laikinai laimesi.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 04, 23:18)
Merginos, su tom visom dietom tai  doh.gif Jei negalima taip maitintis visą likusį gyvenimą, tai kam save kankint ir organizmą žalot kad ir tas kelias dienas....

Na nemanau, kad per penkias dienas tiek jau daug vitaminu netenkama mirksiukas.gif Kitas dalykas, jei karta per menesi tai daro, o as jei karta per gyvenima pabandysiu manau tikrai nieko neatsitiks, juk nereikia badauti ar kitaip alinti ziauriai savo organizma, tiesiog valgant vienos rusies produkta is karto geriau paciam organizmui wink.gif daug blogiau yra valgyti bulves su mesa ir panasiai tongue.gif O del celiulito tai supratau savo didziausia klaida - labai mazai gerdavau, o tai yra svarbiausia norint neturet celiulito 4u.gif
Atsakyti
Nu kas cia dabar dar - iseina taip, kad geriausia priemone nuo celiulito - daug gerti????? O inkstu tada jau negaila?
Atsakyti
Kova su celiulitu, gana nemaza, reik apsiginkluoti kantrybe. pradekite sveikai maitinti, vandens gerti 2l i diena(aisku negazuoto), inkstu tikrai nereik gadinti smile.gif nuo celiulito 1 vietoj yra iviniojimai, paskui masazas. o geriausia pasidaryt masaza o paskui pasidaryti iviniavima. ir asiku tuo metu kai gydot celiulita, maista reguliuoti ir sportuoti smile.gif
Atsakyti