Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(mazheee @ 2011 02 03, 13:30)
Vakuminis masažas pati efektyviausia priemone, o kremai visokie, tai tepkis, nesitepus, oda gal ir pasvelnes...

nuo kremu celiulitas visai nedings, taciau yra labai efektyviu vyniojimu, vien jais galima celiulita isnaikint.
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 02 03, 14:30)
Vakuminis masažas pati efektyviausia priemone, o kremai visokie, tai tepkis, nesitepus, oda gal ir pasvelnes...

Kremai tikrai padeda, bet reikia pastoviai ir derinti su masazu arba pilingu. Aisku, ziurint, dar koks kremas
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 03, 23:08)
nuo kremu celiulitas visai nedings, taciau yra labai efektyviu vyniojimu, vien jais galima celiulita isnaikint.

Koki krema rekomenduotumet? 4u.gif
Atsakyti
merginos jungiuos ir as jusu kovotoju buri. 4u.gif 4u.gif
nu pas mane celiulitas irgi nemazas nuo pat jaunu dienu negaliu nei trumpu sortu nei sijonu apsivilkti ir vis per ta prakeikta celiulita verysad.gif verysad.gif
nusprendziau su juo kovoti, bet zinau kad vien tik sportas nepades
kazkur skaiciau apie kopustu dieta,kaip manot gal ji nors truputeli padetu?
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 02 04, 12:53)
merginos jungiuos ir as jusu kovotoju buri. 4u.gif  4u.gif
nu pas mane celiulitas irgi nemazas nuo pat jaunu dienu negaliu nei trumpu sortu nei sijonu apsivilkti ir vis per ta prakeikta celiulita  verysad.gif  verysad.gif
nusprendziau su juo kovoti, bet zinau kad vien tik sportas nepades
kazkur skaiciau apie kopustu dieta,kaip manot gal ji nors truputeli padetu?

Jei nusprendei mesti svorio, jokiom stebuklingom dietom netikek. Kol pasieksi savo norima rezultata, tie kopustai tau tiek atsibos, kad negalesi i juos zhiureti, o del shaukshtelio baltos mishraines ar keptos mesos parduotum siela velniui.
Taigi rinkis ka nors kita smile.gif
Ne dieta, o gyvenimo buda. Su ko pagalba gali ne tik numesti svori bet ir ji stabilizuoti smile.gif
Shiuo metu sekmingai laikausi Levo Chazano dietos. Per tris menesius numechiau 15,5 kg smile.gif Jokios geresnes dietos nesu machiusi ar skaichiusi. Nei viena dieta taip nepakeichia valgymo iprochiu, kaip shi smile.gif) esu be galo laiminga, kad radau ja.

Tad kremukai, masazhiukai, vonios visokios ir dieta smile.gif Shiek tiek veliau planuoju pradeti sportuoti kokiam klube smile.gif Seniau sportavau ir man patiko smile.gif)

Vistiek pati turi pasirinkti, kas tau labiausiai priimtina ir kas tau labiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
o kokia ta dieta papasakok angeliuke sudominai ciabaisei mane 4u.gif 4u.gif
gal nera labai brangi? g.gif
sportuoju jau antra savaite bet ziaurei patinka 4u.gif
bet zinau vien sportas nepades schmoll.gif
o kokie kremukai geriausi
patarkit man merginos smile.gif
Atsakyti
Kremuku daug visokiu yra, paskaityk senesnese temose, netyngek smile.gif
Esu ikelusi nuotrauka to, kuri naudoju ash smile.gif

O apie dieta gali paskaityti shtai chia smile.gif
http://www.supermama...howtopic=690602
Sekmes darant teisingus pasirinkimus smile.gif)
Atsakyti
as noriu numesti tik 6kg tai musiau man ta dieta netinka g.gif
nutariau kuri laika nevalgyti keptu produgtu bulviu ir nebegerti vaisvandeniu schmoll.gif
o del kremuko tai paskaitinejau kad RASOS kremukas neblogas ir kaina prieinama
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 04, 00:08)

o kokie įvyniojimai? ta prasme kokį molį reikia naudoti?
celiulito išnaikinti praktiškai neįmanoma, bet bent jau padaryti jį vizualiai nematomu, galima, labai to ir norėčiau..
Pati naudoju Geomar kremą ir turiu nusipirkusi molio įvyniojimams, tikrai patinka. Lremą įmasažuoju masažiniu šepečiu. Turiu ir silikonines taures, bet nusibodo masažuotis, mėlynės irgi nusibodo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, Kovotojos smile.gif
Aš ir laikausi L. Chazanovo dietos. Bet dabar svoris užstrigo. nei į minusą, nei į pliusa( į ta puse nenorėčiau). Šiandien jau bus 3d. bus kaip su taurėm draugauju. Dar bandysiu vakare vyniotis į molį. Vakar kavos tirščiais šveičiausi. Viska darysiu kad kiek pagerint situaciją.
Dar norėjau pasiklausti apie dumblius? Kur perkat, kiek kainuoja? Ir apie eterinius aliejus, gal galėtumėte receptukų parašyti ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zlibe @ 2011 02 04, 14:50)
as noriu numesti tik 6kg tai musiau man ta dieta netinka g.gif
nutariau kuri laika nevalgyti keptu produgtu bulviu ir nebegerti vaisvandeniu schmoll.gif
o del kremuko tai paskaitinejau kad RASOS kremukas neblogas ir kaina prieinama

Man padėjo L.Vaikulės dieta. Ji trumpa ir efektyvi norint numesti nedideli svorį .Bent jau man ji labai padėjo, bet numesta svorį išlaikyti tai jau didelis menas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytauciuke: 04 vasario 2011 - 14:43
na o is kur gauti tas taures masazavimui?ir kokios ju kainos?
Atsakyti
Galima užsisakyti internetu, galima pirkti turguje. Aš pirkau kur prekiauja rusiška kosmetika už 12Lt. Pakuotėje 2vnt.
Atsakyti