QUOTE(Jovita23 @ 2011 02 02, 10:28)
Jau du metus sportuoju kaip arklys 5 kart per savaite, bunu slapia nuo prakaito, net bloga darosi, darausi masazus, tepu brangiais ir visokiais kitais anticeliulitiniais kremais, derinu maista. Rezultatas-apvalus 0. Jau nezinau ka daryti. Nekenciu savo kuno...
O viskas nuo prakeitu KT. Pries jas buvau grazi ir liekna, apie sporto sale tik pasijuokt galejau, valgyti ka noriu ir kada noriu galejau bet kada. Zodziu.....
Jauchiu nuo tu KT ir svorio priaugai?
Ishtiesu tai visa gyvenima esu nusistachiusi PRIESH ta sh... Nors draugauju su vaikinu ir tikrai ji myliu, matyt ne tiek, kad zhalochiau savo kuna
Ir taip esu apvali, o jei KT pradechiau dar gerti
Bet kad neuzhmetytumete akmenimis, kad ne toje temoje KT pradejau koemntuoti, tai pasidalinsiu savo eksperimentais
Shiuo metu dietinuosi, valgau sveika maista, kasdien shviezhias darzhoves gaunu, nekemshu jokios riebios sintetikos.
Pradejau teptis kremu, Viteks firmos, su kofeinu ir juros dumliu ekstraktu ;D O kaip jis mane uzhkaitina ;D Nenusipirkau dar maistines pleveles, kad ivyniojimus darychiau
Bet oj oj...
Kursioke jau du tokius buteliukus sutepe
Pasidarau vakare skraba su kava, o po to kremuko uzhsivarau
Kova su celiulitu ar antsvoriu yra amzhina kova su savimi. Reikia prizhiureti savo kuna ir neapleisti jo, taip kaip dariau ash... Ir jei jau matosi pirmi celiulito ir antsvorio pozhymiai, geriau jau ishkarto griebti jauti uzh ragu!
Linkiu visom stiprybes kovoje su savimi ir linkiu ta kova laimeti
O ash toliau dietinsiuos, masazhiukus darysiuos ir lauksiu rezultatu