Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(neniunia @ 2011 01 19, 13:16)
Sveikos, gal zinote, kur vilniuje butu galima isigyti taure, gumine ar plastikine, anticeliulitiniam masazui namu salygomi pasiraryti?  4u.gif

Maciau Kalvariju turguje, taip pat yra vaistinese buna, bet ne visuose.
Galite paziureti ir per www.skelbiu.lt

Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 19, 15:16)
Kava nusinesti iki duso nera jau labai didelis darbas  mirksiukas.gif

bet isplauti po sios proceduros vonia -yra biggrin.gif
Atsakyti
Priskaičius čia pas jus apie tas masazines taureles nulekaiu ir as isigijau. Visa apsipatenkinus galvoju kad jau masazuosi vakare tai masazuosiu tas savo kojeles biggrin.gif nusiteikus ryztingai emiausi veiksmu. Ištepiau aliejuku kojytes ir jau kibt i darba. O pasirodo kad skausminga ziuriai procedura, bent jau man. kazi ar po kiek laiko bus maziau skausminga. Visas mano ryztas isgaravo kai taip skauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 01 20, 10:47)
Priskaičius čia pas jus apie tas masazines taureles nulekaiu ir as isigijau. Visa apsipatenkinus galvoju kad jau masazuosi vakare tai masazuosiu tas savo kojeles biggrin.gif nusiteikus ryztingai emiausi veiksmu. Ištepiau aliejuku kojytes ir jau kibt i darba. O pasirodo kad skausminga ziuriai procedura, bent jau man. kazi ar po kiek laiko bus maziau skausminga. Visas mano ryztas isgaravo kai taip skauda 4u.gif

Svarbu dar, kad venu varikozes nebutu. O kad nebutu skausminga, galite silpniau daryti.
Atsakyti
Taigi reik maziau suspaust taure (mazesni vakuuma padaryt), daugiau aliejaus uztept, pries tai gerai rankomis isildzius kojas. Galima pareguliuot, kad visai svelniai , be jokiu skausmu atlikt procedura. O geriau nueitumet i vakuumini tauriu masaza bent viena karta, tai masaziste jus pamokys kaip tinkamai atlikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 01 19, 23:42)
bet isplauti po sios proceduros vonia -yra biggrin.gif

nesuprantu, man ta vonia beveik neapsinesa, as kava maisau su duso zele. O gal Jusu kokios mandros vonios?
Atsakyti
o buna taip kad celilitas pvz buna tik ant vienos kojos smile.gif
nes man tj viena nice kojyte, o kita kai raumeni sutrauki tj feeeeeeee
Atsakyti
Buna kad ir ant vienos rankos...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 19, 15:16)
Kava nusinesti iki duso nera jau labai didelis darbas  mirksiukas.gif

Tai, kad aš kavos negeriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vanillasky_ @ 2011 01 09, 15:56)
gal kas bandete pirkti anticeliulitinius sortukus ar pedkelens?

Ar padeda? Kur pirkote?

Visai idomu butu pameginti, daug kas atsliepia gerai smile.gif
Taip idomu gal kas bandete kapsules vega celliulite?

Laba 4u.gif ,
maciau ortopedijos tecnikoj yra rinkinuku(sortai+kremas),bei atskirai sortukai ir kremas. Be to kainos palyginus nedideles,ba internete maciau vien kremas kainuoja 89lt,o ten tik 57lt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 19, 14:00)
As tai esu labai tingine, tai manau nesidarysiu savo kazkokiu kosyciu, pylingu ir pan. O ar padeda priemones is parduotuves? Kokios geriausios skaitosi? Kasdien pamasazuoju slaunis siek tiek.. bet aisku per mazai.. o masazams pinigeliu ner  verysad.gif Aisku zinau, kad sportas ir sveika mityba butu gerai - bet velgi neiseina siuo metu..

Girdejau ir skaiciau,kad neblogai padeda ANTICELIULITINIS RINKINYS FARMACELL(sortukai + kremas).
Papildyta:
Platesnis aprasymas sortuku yra siame puslapyje,tik jame sortukai brangoki,tokie pat ortopedijos technikoj tekainuoja 55lt,beja buna ir juodos spalvytes siu sortuku:
http://beautyline.sa...miau-keliu.html

Pati susigundziau siais dalykais ir isigijau rinkinuka.

Ortopedijos tecnikos kontaktus galite rast cia,jai ka sudomins mirksiukas.gif :
http://www.ortopedij...x.php/lt/38333/
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 20, 20:21)
nesuprantu, man ta vonia beveik neapsinesa, as kava maisau su duso zele. O gal Jusu kokios mandros vonios?

Nezinau, kaip su tuo voniu mandrumu, bet pas mane irgi ziauriai baisu buna blush2.gif Vyras sake is namu isvarys, jei dar pamatys kava nesantis i vonia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 22, 16:56)
Nezinau, kaip su tuo voniu mandrumu, bet pas mane irgi ziauriai baisu buna blush2.gif  Vyras sake is namu isvarys, jei dar pamatys kava nesantis i vonia  lotuliukas.gif

su kuo maisai ta kava? Gal su aliejum? Tada gal ir apsinesa. Turejau viena kliente, kuri kavos irgi negere, kaip cia viena mergina rase, bet kava pirkdavo tik masazams mirksiukas.gif
Atsakyti