Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Pallada @ 2011 01 13, 17:57)
O veidui galima naudoti toki pilinga? Veido oda jautroka.

Nemanau schmoll.gif
per grubus/astrus veidui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 13, 18:57)
O veidui galima naudoti toki pilinga? Veido oda jautroka.

Siaip as kazkada naudojau, tai man patiko, nes as megstu grubesniu pilingus, o ir oda nera jautri
Atsakyti
del tos kavos plikymo, tai plikant kava nereikia viso puoduko pripilti vandens, tik, kad apsemtu. Kofeinas tik ir issiskiria, kai kava uzplikyta, o kad jo per daug nenuplauktu su vandeniu, to vandens turi but nedaug.
Atsakyti
Gal dar galima saukstele medaus ideti ir kokio eterinio aliejuko ilasinti?
Kas pades sudaryti receptuka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 01:53)
Gal dar galima saukstele medaus ideti ir kokio eterinio aliejuko ilasinti?
Kas pades sudaryti receptuka? mirksiukas.gif

Medaus galima ideti, ir aliejuko, bet nera butina, nes poveikis ir tik kavos gana stiprus. Del eteriniu, tai jei naudosite, galite citrusiniu, jie naikina celiulita, bet nepersistenkite, kad nenudegintu odos. Geriausia kava arba rupia druska pilti i duso geli ar paprasta pilinga kunui ir tada sveisti. Galima i naturalu aliejuka, tarkim abrikosu ar persiku kauliuku. Bet sakyciau labai nesureiksminkite recepturos, uztenka , kad jis grudetas, gerai masazuoja oda ir , kad jam e yra kofeino, kuris skatina medziagu apykaita. Geriau po pilingo pasidarykite koki kuno ivyniojima, tada efektas bus zymiai geresnis.
Atsakyti
Aciu, bet ivyniojimu nemegstu labai smile.gif
O pilingu pasinaudosiu. 4u.gif
Atsakyti
As tai esu labai tingine, tai manau nesidarysiu savo kazkokiu kosyciu, pylingu ir pan. O ar padeda priemones is parduotuves? Kokios geriausios skaitosi? Kasdien pamasazuoju slaunis siek tiek.. bet aisku per mazai.. o masazams pinigeliu ner verysad.gif Aisku zinau, kad sportas ir sveika mityba butu gerai - bet velgi neiseina siuo metu..
Atsakyti
Sveikos, gal zinote, kur vilniuje butu galima isigyti taure, gumine ar plastikine, anticeliulitiniam masazui namu salygomi pasiraryti? 4u.gif
Atsakyti
Nneniunia, yra turguj, taip pat maciau Eurokos parduotuveje, jei dar neispirko tai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 19, 15:18)
Nneniunia, yra turguj, taip pat maciau Eurokos parduotuveje, jei dar neispirko tai rasi  mirksiukas.gif

vai vai vai aciu thumbup.gif leksiu iekoti smile.gif o kuriame turguje? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 19, 14:00)
As tai esu labai tingine, tai manau nesidarysiu savo kazkokiu kosyciu, pylingu ir pan. O ar padeda priemones is parduotuves? Kokios geriausios skaitosi? Kasdien pamasazuoju slaunis siek tiek.. bet aisku per mazai.. o masazams pinigeliu ner  verysad.gif Aisku zinau, kad sportas ir sveika mityba butu gerai - bet velgi neiseina siuo metu..

Kava nusinesti iki duso nera jau labai didelis darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nuziurejau sudeti collistar kremo nuo celiulito. Bandžiau namie susimaišyti mišinuka alieju su eteriniais aliejais, juo tepu savo kojytes, lieka labai malonus jausmas, rezultatų aišku iš kelių kartų nėr ko norėti matyti.
Ėmiau lygiomis dalimis avokadu, simondsiju, abrikosos kauliuku, kokoso aliejaus (juos pirkau po trupuciuka alieju parduotuvej, svarbu kad butu nerafinuotas)
Įlašinau citrinų, kadagiu, raudonųju greifruktu eteriniu alieju.
Dabar tuo mišinuku tepuosi thumbup.gif labai man geras jausmas lieka. Žinoma ta sudėtis neatitinka minetos brangios firmos kremo, bet kazkokios dalys iš jo yra nukopintos smile.gif
Atsakyti