Siandie buvau pas venu daktara, tai sake, kad turint polinki i venu issipletima ir kapiliaru trukinejima negalima daryti vaakuminio masazo. Netinka "saunos efekta" sutiekiantys kremai, purvai ir kt. priemones. Galima naudoti tik "saldancio" poveikio krema. Masazuojant oda vaakumo ji susyla tai, kaip ir sildant ja pleciasi kraujagysles ir tai skatina kapiliaru trukinejima ir venu nepakankamuma. Taigi atsargiai. As pernai dariau masaza su taurelem kol padaugejo issipletusiu venu ir kapiliaru. Dabar jau nebedarysiu Kad paskui nereiktu venu operuotis
Nevelui su venu issipletimu rekomenduojami kontrastiniai dusai, apsipylimai saltu vandeniu
QUOTE(ZBITKA @ 2010 11 19, 01:12)
Siandie buvau pas venu daktara, tai sake, kad turint polinki i venu issipletima ir kapiliaru trukinejima negalima daryti vaakuminio masazo. Netinka "saunos efekta" sutiekiantys kremai, purvai ir kt. priemones. Galima naudoti tik "saldancio" poveikio krema. Masazuojant oda vaakumo ji susyla tai, kaip ir sildant ja pleciasi kraujagysles ir tai skatina kapiliaru trukinejima ir venu nepakankamuma. Taigi atsargiai. As pernai dariau masaza su taurelem kol padaugejo issipletusiu venu ir kapiliaru. Dabar jau nebedarysiu Kad paskui nereiktu venu operuotis
Nevelui su venu issipletimu rekomenduojami kontrastiniai dusai, apsipylimai saltu vandeniu
Is dalies vaakuminis masazas galimas, tik reikia moketi ji daryti esant tokioms problemoms,sugebeti nustatyti stipruma ir t.t., tuo labaiu tikrai pacioms daryti negalima, ypac jei gerai nemokate. O del kaitinanciu kremu ir ivyniojimu, tai sutinku 100 proc. galimi tik dumbliu pagrindu arba saldantys.
Sveikos
noreciau isgirsti komentaru apie si prietaisiuka http://pigu.lt/sport..._5000?id=645254
gal kas naudojot? gal panasauas ka? ar verta butu isigyti?
noreciau isgirsti komentaru apie si prietaisiuka http://pigu.lt/sport..._5000?id=645254
gal kas naudojot? gal panasauas ka? ar verta butu isigyti?
QUOTE(muiloburbulai @ 2007 04 16, 22:04)
O jų dviejų ir pakanka? Gal galėtumėt tikslų pavadinimą? Masažinės taurės..?
O sakykite, o koks pavadinimas?
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 12 02, 00:13)
O sakykite, o koks pavadinimas?
Kadangi beveik visur jos parduodamos rusiskuose ipakavimuose, vadinasi "čiuda banka"
QUOTE(martinke @ 2010 12 06, 17:58)
noriu pasiimti stangrinančių ir liekninančių masažų kursą - manau, neblogai aptarkuotų mano celiulitą db kaip tik eadau, kad vieno seanso valandos kaina 20 Lt. Ar kas bandėt?
Labai abejoju, kad tikra masazuotoja apsiimtu rankomis daryti valandos trukmes anticeliulitini masaza. Net paprasta masaza sunku valanda daryti, o ka jau kalbeti apie anticeliulitini ir dar valandos trukmes. Gerai pasiziurekite ar prie pasiulymo nera jokiu "zvaigzduciu "
QUOTE(naura14 @ 2010 12 08, 20:00)
Labai abejoju, kad tikra masazuotoja apsiimtu rankomis daryti valandos trukmes anticeliulitini masaza. Net paprasta masaza sunku valanda daryti, o ka jau kalbeti apie anticeliulitini ir dar valandos trukmes. Gerai pasiziurekite ar prie pasiulymo nera jokiu "zvaigzduciu "
Na ligtais nera zvaigzduciu. Man daro apie 40 min. Bet kartu su pilvu. Moku 30 lt. Visa kuna pas ja 50 lt. Na mansu namuose dirbant tiek ir kainuoja. Dirba apie puse metu, gal kai daugiau klientu bus brangiau bus. Klientus viliojasi :-))
Taip ir nesupratau - tai 40 min. 30 lt., tai valanda - 20 lt
Uz 20 lt tai neapsimoka daryt, geriau patausot sveikata, ypac kai dar is tu 20, pacio masazo priemoniu kaina ir kitus atskaitymus reik atimt. Rankeles brangesnes
Uz 20 lt tai neapsimoka daryt, geriau patausot sveikata, ypac kai dar is tu 20, pacio masazo priemoniu kaina ir kitus atskaitymus reik atimt. Rankeles brangesnes
QUOTE(dinazaure @ 2010 12 09, 00:10)
Taip ir nesupratau - tai 40 min. 30 lt., tai valanda - 20 lt
Uz 30 lt pilva ir kojas. Manau pradzia visada sunki. Visi juk pradzioje neplesikauja. Bet man tai patinka. Visada palieku dar "arbatos". Nes buna visa slapia.
QUOTE(lora++ @ 2010 12 08, 22:30)
Uz 30 lt pilva ir kojas. Manau pradzia visada sunki. Visi juk pradzioje neplesikauja. Bet man tai patinka. Visada palieku dar "arbatos". Nes buna visa slapia.
o kada pradeda plesikaut ir kaip jus ta suprantate?
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 09, 00:33)
o kada pradeda plesikaut ir kaip jus ta suprantate?
Manau kai klienturos tures daug. Ir jai iseis i koki kabineta dirbti.