Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(naura14 @ 2010 10 07, 13:22)
Noreciau truputi pataisyti  ax.gif  Krauja venose ir atrerijose vercia judeti sirdies darbas, raumenu judesys nebutinas, kitaip jei guletume nejudedami, kraujas nevaiksciotu. O celiulitas yra ne raumenyse  mirksiukas.gif  Fizinis darbas, raumenu judesiai privercia greiciau dirbti sirdi, sirdis greiciau varineja krauja ir reikalauja daugiau energijos. Jei energijos negauname su maistu, skyla riebalai, esantys musu organizme, taip zmogus lieseja. Masazais raumenu darbas atliekamas zmogui esant ramybes busenoje, bet raumenys priverciami judeti isorines jegos pagalba. Raumenims dirbant vel reikalinga ta pati energija, kuri reikalinga ir sportuojant. Darant masaza papildomai dirbama su celiulitu, "traiskomi" kaubureliai, mazinamas ir lyginamas poodinis sluoksnis.  mirksiukas.gif

cia tu rimtai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 07, 20:24)
cia tu rimtai?

Niu, kam kam, bet tau tai neturetu buti naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 07, 20:31)
Niu, kam kam, bet tau tai neturetu buti naujiena  biggrin.gif

manau sito dalyko negalima pavadinti tiesiog traiskymu g.gif Cia kitokia fiziologija
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 07, 21:00)
manau sito dalyko negalima pavadinti tiesiog traiskymu  g.gif Cia kitokia fiziologija

As gi parasiau kabutese mirksiukas.gif Cia toks issireiskimas rolleyes.gif
Atsakyti
Žinau,kad atsikratyti celiulitą, reikia daug pastangų. Ir sporto ,ir dietų ,ir grožio procedūrų. Dariau trumpa 5 kartu kursą ozono-deguonies kapsuleje + vakuuminiu masažiuku. Ir žinot tikrai oda pagruožėjo.
Atsakyti
Esu šoke.. Man tik 13, bet jau šiek tiek matosi celiulitas. Atsisakiau kavos, daugiau kaip ir neturiu žalingu įpročiu, tik tiek, kad turiu silpnybe saldumynams. Stora tikrai nesu, atvirkščiau svoris šiek tiek pe mažas. Gana aktyviai leidžiu laiką, naktimis niekur nesiduodu. Gal galite patarti kaip kuo greičiau jį panaikinti???? verysad.gif

Iš anksto Ačiū : )
Atsakyti
QUOTE(Naelle @ 2010 10 09, 13:00)
Esu šoke..  Man tik 13, bet jau šiek tiek matosi celiulitas. Atsisakiau kavos, daugiau kaip ir neturiu žalingu įpročiu, tik tiek, kad turiu silpnybe saldumynams. Stora tikrai nesu, atvirkščiau svoris šiek tiek pe mažas. Gana aktyviai leidžiu laiką, naktimis niekur nesiduodu. Gal galite patarti kaip kuo greičiau jį panaikinti????  verysad.gif

Iš anksto Ačiū : )

pabandyk sveikiau maitintis.
Atsakyti
Atrodo, kad gana sveiką maistą valgau. Čipsų išvis nemėgstu, į hesburgerį taipogi nevaikštau, gazuotų gėrimų irgi negeriu... Net neįsivazduoju nuo ko čia galėtų būt : ((((
Atsakyti
QUOTE(Naelle @ 2010 10 09, 15:46)
Atrodo, kad gana sveiką maistą valgau. Čipsų išvis nemėgstu, į hesburgerį taipogi nevaikštau, gazuotų gėrimų irgi negeriu... Net neįsivazduoju nuo ko čia galėtų būt : ((((

gal mesyte is parduotuves valgot? Ji prifarsiruota hormonais, kurie irgi gali but celiulito priezastis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 spalio 2010 - 16:50
Nekenčiu mėsos, valgau nebent tik liesą ir tai retai. Šejp dažniausiai vištienos krūtinėle. Aplamai dažniausiai valgau makaronus ar šejp vaisius..
Atsakyti
QUOTE(Naelle @ 2010 10 09, 13:00)
Esu šoke..  Man tik 13, bet jau šiek tiek matosi celiulitas. Atsisakiau kavos, daugiau kaip ir neturiu žalingu įpročiu, tik tiek, kad turiu silpnybe saldumynams.

O kodel gi tai vadinama zalingu iprociu?

gal jau geriau saldumynus apribokit 4u.gif

QUOTE(susidomejus @ 2010 10 09, 17:50)
gal mesyte is parduotuves valgot? Ji prifarsiruota hormonais, kurie irgi gali but celiulito priezastis

Bet argi ir turgaus ar dar ten is kur geresne?

Ten isvis neaisku ka perkam.

Atsakyti
QUOTE(Naelle @ 2010 10 09, 15:46)

Trupuciuka pabandyk apie tai negalvoti, nes gali buti, kad cia brendimo pozymis, tokiuose metuose aktyviau veikia kai kurie hormonai, kurie gali taip paveikti oda,truputeli lukterk, viskas turetu susitvarkyti (jei tikrai taip maitiniesi ir gyveni, kaip rasei).
Atsakyti