Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(denciuke @ 2010 09 29, 18:42)
as uz viena masaziuka kuris trunka mazdaug 40 min.moku 30 litu ax.gif darausi kas antra diena

Jei anticeliulitiniam masazui, tai laiko mazokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 29, 19:26)
Jei anticeliulitiniam masazui, tai laiko mazokai  ax.gif

blush2.gif nu ten toks nevisai anticeliulitinis,sportinis toks kaip sakiau,kur dauzo znaibo visaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2010 09 29, 19:47)
blush2.gif nu ten toks nevisai anticeliulitinis,sportinis toks kaip sakiau,kur dauzo znaibo visaip 4u.gif

Nesvarbu kaip vadinasi, svarbiausia padeda thumbup.gif Masazas vadinamas pasyviu sportu, nemegstancioms sportuoti, geriausia iseitis masazuotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2010 09 29, 18:42)
as uz viena masaziuka kuris trunka mazdaug 40 min.moku 30 litu ax.gif darausi kas antra diena

labas vakaras o iš kokio miesto Jūs, jei ne paslaptis ir kur darotės masažą?
aš tai pradėjau irgi darytis, bet man kažkaip atrodo kad ne taip visai turi vykti tas masažas, man atrodo kai masažuoja turėtu ir paskaudėti, o man kažkaip ne taip. turbūt tik tiek dėlto ir temoku, o moku tik 20 lt už 40min
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 10 01, 19:56)
labas vakaras o iš kokio miesto Jūs, jei ne paslaptis ir kur darotės masažą?
aš tai pradėjau irgi darytis, bet man  kažkaip atrodo kad ne taip visai  turi vykti tas masažas, man atrodo kai masažuoja turėtu ir paskaudėti, o man kažkaip ne taip. turbūt tik tiek dėlto ir temoku, o moku tik 20 lt už 40min

Mano praktikoje neskaudejo gal kokiam 1 proc.klienciu.. O siaip liekninatys masazai nera labai malonus, bet kaip sakant, ko del grozio nepadarysi biggrin.gif O ir su kiekvienu kartu skauda vis maziau. Tai gal Jus is tu klienciu, kurioms neskauda?? Bet as vis tiek nesuprantu, kaip galima per 40 min kazka padaryti... O ir del 20 Lt, nemanau, kad daug masazisciu persistengtu ar bent pusetinai padarytu savo darba.. Na, nebent ji dar tik bepradedancioji..
Atsakyti
Sveikos,
Noriu pasidalinti patirtimi.Pries metus laiko pradejau darytis proceduras celiulitui naikinti.Mano kosmetologe pasiule man pabandyti Guinot aparata.As nelabai moku paaiskinti jo specifika.Tai galetu paiskinti kosmetologe,kuri tai atlieka.As galiu pasakyti,kad ir ka buvau darius su celiulitu,vienintelis sitas aparatas man padejo TIKRAI.Aisku tai kainuoja nemazai pinigu, kantrybes ir laiko.Bet rezultatas tikrai labai geras.Su juo atliekama procedura netik kojom,bet visam kunui.O tai labai gerai,nes pries ji niekda nebuvau susimascius,kad turiun celiuliton ant ranku 4u.gif tai nera labai maloni procedura.Bet turbut bei viena procedura kuri atliekama celiulitui naikinti nera maloni. blush2.gif
Taigi visoms,kas gali sau leisti pasidaryti proceduru.Ju reikia apie 12,poto reik atlikti palaikyma,kaina proceduros 180lt.Tikrai rekomenduoju nepagaileti ir pasidayti ta kursa.As esu labai patenkinta.Aisku prie viso to reik prisiziureti ir mityba kazkiek tongue.gif
Pinigeliu labai daug,bet jie tikrai pasiteisina rolleyes.gif Jai kam idomu rasykit i az.

P.S. vien tik su kremais tikrai celiulito neisnaikinsit niekda. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(armyteee @ 2010 10 02, 19:05)
Sveikos,
Noriu pasidalinti patirtimi.Pries metus laiko pradejau darytis proceduras celiulitui naikinti.Mano kosmetologe pasiule man pabandyti Guinot aparata.As nelabai moku paaiskinti jo specifika.Tai galetu paiskinti kosmetologe,kuri tai atlieka.As galiu pasakyti,kad ir ka buvau darius su celiulitu,vienintelis sitas aparatas man padejo TIKRAI.Aisku tai kainuoja nemazai pinigu, kantrybes ir laiko.Bet rezultatas tikrai labai geras.Su juo atliekama procedura netik kojom,bet visam kunui.O tai labai gerai,nes pries ji niekda nebuvau susimascius,kad turiun celiuliton ant ranku  4u.gif  tai nera labai maloni procedura.Bet turbut bei viena procedura kuri atliekama celiulitui naikinti nera maloni.  blush2.gif
Taigi visoms,kas gali sau leisti pasidaryti proceduru.Ju reikia apie 12,poto reik atlikti palaikyma,kaina proceduros 180lt.Tikrai rekomenduoju nepagaileti ir pasidayti ta kursa.As esu labai patenkinta.Aisku prie viso to reik prisiziureti ir mityba kazkiek  tongue.gif
Pinigeliu labai daug,bet jie tikrai pasiteisina  rolleyes.gif Jai kam idomu rasykit i az.

P.S. vien tik su kremais tikrai celiulito neisnaikinsit niekda.  schmoll.gif

Gal galetum ikelti aparato nuoroda? 4u.gif ir kokiu principu jis veike? Kaip vaakumas ar elektriniais impulsais? Ar dare po proceduros ar jos metu kokius ivyniojimus, tepimus kokiomis priemonemis? Ka dar darei, apart tos proceduros , be mitybos koregavimo? papasakok , prasau, jei gali daugiau.
Atsakyti
ir as noreciau nuorodos apie ta Guinot masaza, nes celiulitas mane baigia dabaigti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 25, 15:44)
O kaip del celiulito? Kad del nugaros ar koju raumenu gali padeti, tai galimas dalykas, bet del celiulito  g.gif

viskas logiska.celiulito atsiradime juk viena is lemiamu reiksmiu yra venines/limfines kraujotakos nepakankamumas.kadangi nei venos, nei limfagysles neturi raumeninio sluoksnio, todel kad teketu kraujas ar limfa ,butinas raumens darbas.
juk ir masazu esme  ta pati. smile.gif
tiesa batu nebandziau ir nelabai gilinausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2010 10 06, 01:03)
viskas logiska.celiulito atsiradime juk viena is lemiamu reiksmiu yra venines/limfines kraujotakos nepakankamumas.kadangi nei venos, nei limfagysles neturi raumeninio sluoksnio, todel kad teketu kraujas ar limfa ,butinas raumens darbas.
juk ir masazu esme  ta pati.  smile.gif
tiesa batu nebandziau ir nelabai gilinausi  biggrin.gif

Noreciau truputi pataisyti ax.gif Krauja venose ir atrerijose vercia judeti sirdies darbas, raumenu judesys nebutinas, kitaip jei guletume nejudedami, kraujas nevaiksciotu. O celiulitas yra ne raumenyse mirksiukas.gif Fizinis darbas, raumenu judesiai privercia greiciau dirbti sirdi, sirdis greiciau varineja krauja ir reikalauja daugiau energijos. Jei energijos negauname su maistu, skyla riebalai, esantys musu organizme, taip zmogus lieseja. Masazais raumenu darbas atliekamas zmogui esant ramybes busenoje, bet raumenys priverciami judeti isorines jegos pagalba. Raumenims dirbant vel reikalinga ta pati energija, kuri reikalinga ir sportuojant. Darant masaza papildomai dirbama su celiulitu, "traiskomi" kaubureliai, mazinamas ir lyginamas poodinis sluoksnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Malonu,NAURA ,
bet klystat,sirdies veikla veninies krajotakos bei limfotakos tiesiogiai neitakoja.
arterine-taip,bet be spec. arteriju sandaros-butent-raumeninio slauksnio ,vien sirdies isvarymo jegos neuztektu.
o hipodanaminej buklej,todel ir daromas masazas,FES ir t.t.aisku ne celiulito bijant smile.gif
as filosofovau apie celiulito etiopatogeneze ar faktorius,kuriuos galima kazkiek keist.
jusu minties nelabai supratau g.gif juk aktyvus judesys tikrai energetiniu poziuriu stipresnis uz pasyvu.tad masazo esme tikrai ne darbas.tada FES daug vertesnis,ypac galvojant spec Hz ir metodikas,kai itrukiamos tos raumenines skaidulos,kurias fiziniu aktyvumu labai sunku itraukti i darba ir visu olimpieciu svajone rolleyes.gif
del riebaliniu lasteliu traiskymo sutinku drinks_cheers.gif
o celiulitas nerviniam audinyje-smegenyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 07 spalio 2010 - 16:41
QUOTE(sauluke @ 2010 10 07, 17:27)
Malonu,NAURA ,
bet klystat,sirdies veikla veninies krajotakos bei limfotakos tiesiogiai neitakoja.
arterine-taip,bet be spec. arteriju sandaros-butent-raumeninio slauksnio ,vien sirdies isvarymo jegos neuztektu.
o hipodanaminej buklej,todel ir daromas masazas,FES ir t.t.aisku ne celiulito bijant  smile.gif
as filosofovau apie celiulito etiopatogeneze ar faktorius,kuriuos galima kazkiek keist.
jusu minties nelabai supratau  g.gif juk aktyvus judesys tikrai energetiniu poziuriu stipresnis uz pasyvu.tad masazo esme tikrai ne darbas.tada FES daug vertesnis,ypac galvojant spec Hz ir metodikas,kai itrukiamos tos raumenines skaidulos,kurias fiziniu aktyvumu labai sunku itraukti i darba ir visu olimpieciu svajone  rolleyes.gif
del riebaliniu lasteliu traiskymo sutinku  drinks_cheers.gif
o celiulitas nerviniam audinyje-smegenyse  biggrin.gif

Vienu zodziu viena kita supratom lotuliukas.gif O eilinius skaitytojus, nieko bendro neturincius su medicina, nereikia gasdinti tokiais terminais biggrin.gif As visada stengiuosi parinkti zodzius, kad kiekvienas suprastu. Kad sirdis nestumdo veninio kraujo ir limfos, tai tas tai tiesa. Bet del energetinio poziurio , pvz. raumenu tempimas, neneudojant judesio arba naudojant tik 1 judesi, isnaudoja daugiau energijos, nei kitokie statiniai judesiai. mirksiukas.gif
Atsakyti