Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Zivilka @ 2007 04 23, 10:30)
merginos, o paparstos senoviskos stiklines taures tam masazui netiktu? as dar jas laikau neismetusi  4u.gif

tiktu tiktu, tik reikia ja 'prilipinti' kaip ir ant nugaros, su ugnimi, asdariau su ziebtuveliu. Prisispaudzia kuo puikiausia, vakuumas toks pat, tik kad enpatogumas del to jei tasoks,tai vel su ziebtuveliu cirskintis reikia.Bet as kol neturejau guminiu, dariau su tokiom. 4u.gif
Atsakyti
Bent man taurė dažnai nuslysta, tai su stiklinėm taurėm ir degtukais žaistis būtų tikras vargas. Su masažine taure daug daug paprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2007 04 23, 13:41)
Bent man taurė dažnai nuslysta, tai su stiklinėm taurėm ir degtukais žaistis būtų tikras vargas. Su masažine taure daug daug paprasčiau mirksiukas.gif

galima su kokia drauge susikooperuoti, eji nukrenta, kad uzdegtu vel. bet mano drauges visos plonos, va kur beda
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 04 18, 14:04)
Dzijanka, o kuo padeda geležis ir cinkas?

Cinko savybės: - kartu su vitaminu C stiprina organizmo imunitetą, saugo nuo ligų, - gerina plaukų, nagų ir kaulų augimą, - saugo nuo aterosklerozės, stiprina atmintį, - pagreitina įvairių žaizdų ir nudegimų gijimą, - palaiko normalią prostatos funkciją, - padeda apsisaugoti nuo aknės, egzemos ir kitų odos ligų.
Net nedidelis geležies trūkumas lemia nuovargį, jėgų praradimą, atsparumo ligoms sumažėjimą, atminties susilpnėjimą ir skydliaukės funkcijų sutrikimus. Maži vaikai, stokojantys geležies, lėčiau auga ir vystosi. Geležies pasisavinimą mažina kava bei stipri arbata, nekokybiška ir netaisyklinga mityba.
Geležis reikalinga daugeliui organizmo funkcijų, kurių svarbiausia - pernešti deguonį iš plaučių į kitus organus ir sistemas. Be to, geležis yra sudėtinė daugelio fermentų ir organizmo baltymų dalis, dalyvaujanti DNR ir cholesterino sintezėje.

Vyrams geležies atsargas papildyti reikia rečiau, nes jos į organizmą užtektinai patenka su maistu, o moterims – dažniau, nes menstruacinio ciklo, gimdymo metu jos

Geležies turi dauguma natūralių produktų: raudona mėsa, vištiena, jūros gėrybės, daržovės, vaisiai, grūdai ir jų gaminiainetenka daug kraujo

Natūralaus cinko šaltinis yra austrės, krevetės, silkė, kepenys, grybai, grūdinės kultūros, saulėgrąžų ir arbūzų sėklos.

Žmogus per parą turi gauti 10-20 mg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivis2005: 23 balandžio 2007 - 13:03
QUOTE(Puccha @ 2007 04 25, 09:05)
Ačiū, deivis2005 wink.gif

KAD TIK PADETU thumbup.gif Merginos pamirsau doh.gif kai pirksit taures pasiklauskit LIDOS balzamo thumbup.gif dalykas 15 lt bet butent balzamo o ne kremo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 04 25, 14:55)
KAD TIK PADETU thumbup.gif Merginos pamirsau doh.gif kai pirksit taures pasiklauskit LIDOS balzamo thumbup.gif dalykas 15 lt bet butent balzamo o ne kremo mirksiukas.gif

O kas čia per balzamas? Jis nuo celiulito?
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2007 04 25, 16:26)
O kas čia per balzamas? Jis nuo celiulito?

JAP mirksiukas.gif TIKRAI thumbup.gif as jau ketvirta tubele baigiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 04 25, 15:31)
JAP mirksiukas.gif TIKRAI thumbup.gif as jau ketvirta tubele baigiu blush2.gif

4 tutele? tai matyt nelabai padeda? ar tu profilaktiskai naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 25, 16:37)
4 tutele? tai matyt nelabai padeda? ar tu profilaktiskai naudoji?

Na ir kaip tu nusprendei kad nepadeda g.gif jei net nezinai mano KG lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 04 25, 15:39)
Na ir kaip tu nusprendei kad nepadeda  g.gif jei net nezinai mano KG lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu nepyk, bet cia tai geras argumentas - gelis nuo celiulito ir tavo kg, akzkaip nematau rysio.
Mano svoris tai ne nu geliu krenta, bet celiulitas del to nemazeja.o ir be to, kai kuriem kas meta svori jis tampa dar ryskesnis.
tai kad KG ir celiulitas ne visada tarpusavy susije dalykai.
mirksiukas.gif
beje nepatikesiu ne uz ka, kad nuo gelio krenta KG schmoll.gif
O tavo svori visada galima suzinoti uzejus i tavo profili mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 25 balandžio 2007 - 15:54
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 25, 16:51)
nu nepyk, bet cia tai geras argumentas - gelis nuo celiulito ir tavo kg, akzkaip nematau rysio.
Mano svoris tai ne nu geliu krenta, bet celiulitas del to nemazeja.o ir be to, kai kuriem kas meta svori jis tampa dar ryskesnis.
tai kad KG ir celiulitas ne visada tarpusavy susije dalykai.
mirksiukas.gif

Sutinku drinks_cheers.gif yra isimciu kai zmogus kudas ir celiulitinis doh.gif bet cia vienetai mirksiukas.gif daugumoj si beda musu riebiu moteraiciu doh.gif o kalbama apie taure bigsmile.gif tai kad but 2 efektas as naudoju pries vazinedama Lidos balzama mirksiukas.gif

O tavo svori visada galima suzinoti uzejus i tavo profili
o as jo ir neslepiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivis2005: 25 balandžio 2007 - 15:58
QUOTE(deivis2005 @ 2007 04 25, 16:39)
Na ir kaip tu nusprendei kad nepadeda  g.gif jei net nezinai mano KG lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal gali daugiau papasakoti apie sita dalykeli? g.gif ax.gif
Atsakyti