Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

man vieninteis kuris padejo buvo avono, ir tikrai geriausias buvo
be to esu gerusi tas tabletes nuo celiulito ir tepiausi avono kremu tai vat kuris taip veiksmingai suveike nezinia, be to celiulitas buvo atsirades per nestuma ir isvesejes tai sakau gal del to greitai viskas susitvarke
Atsakyti
QUOTE(latvija @ 2009 10 14, 17:09)
As tai esu bandziusi AVON krema nuo celiulito ir Mary Key, bet nei vienas nepadejo. Tik yra psichologinis momentas, kad kazka darau.
Bet kai pasportuoju kelis menesius, tai tik tada pastebiu, kad sumazeja tas bjaurybe.

Butent!!!! cia tas pats kaip ir lieknejimas, jei nori numesti svorio neuzteks tik pasitepti liekninamuoju kremu, tas pats ir su celiulitu, sedint tikrai rezultatu nebus..
pagrinde tik sportas ir niekas daugiau pasalina si ta blogi. Nors esu jauna bet si ta "grozi" paveldejus esu, taciau jis isnyksta po 2 sav sporto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrise @ 2010 04 11, 20:53)
Joa kad man taip  senai jau jo netureciau tongue.gif

Pritariu... Sportuoju 3 kartus per savaite, siaip figura patenkinta esu, bet tas nieksas islindo ir nors tu ka g.gif
Atsakyti
Sakykit,o kokiu sportu uzsiimat?kazin begiojimas pades?nusipirkau toki seriu sepeti,tai su juo dar masazuoju po kelias minutes kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Teri @ 2010 04 22, 14:12)
Sakykit,o kokiu sportu uzsiimat?kazin begiojimas pades?nusipirkau toki seriu sepeti,tai su juo dar masazuoju po kelias minutes kasdien.

Na as 3-4 kartus per savaite i aerobika einu, is ju dvi treniruotes labai intensyvios, ypac apatinei kuno daliai, kitos lengvesnes. Dar uzpakaliuka sveitikliu pora min pasveiciu, pora min kempine siurkscia, kontrastinis dusas, kremuku patepu. Gal nepakankamai intensyviai uzsiimu tais visais sveitimais, kad kolkas rezultatu nelaai verysad.gif
O del begiojimo tai manau tinka, juk uzpakaliukas dirba, aisq jei damestum visokiu itupstu ir pan uzpakaliukui po pabegiojimo manau dar geriau butu 4u.gif
Atsakyti
Man labai padejo GEOMAR purvas, kuri reikia apsitepti ir dar plevele uzsukti ant celiulito vietu. Celiulitas po 2 k. sumazejo pastebimai,o ir slaunu apimtys sumazejo po menesio po 2 cm
Atsakyti
QUOTE(kristinaaa @ 2010 06 24, 06:57)
Man labai padejo GEOMAR purvas, kuri reikia apsitepti ir dar plevele uzsukti ant celiulito vietu. Celiulitas po 2 k. sumazejo pastebimai,o ir slaunu apimtys sumazejo po menesio po 2 cm

O kiek kartu per savaite daretes ivyniojimus? Ar darete ka nors papildomai,masazai,sportas?
Atsakyti
Gal kuri mėginote Nivea anti celiulitinę žele?
Atsakyti
QUOTE(kryziu dama @ 2010 08 13, 14:07)
Gal kuri mėginote Nivea anti celiulitinę žele?

Mano draugė naudoja jau keli metai, bet mano nuomone, sportas padeda geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
As girdejau , kad Lipo Stok proceduros labai efektyvios nuo celiulito, o ir apimtys mazina ax.gif , Gal kuri bandeet?
Atsakyti
Labukas visoms kovojančioms, nuėjusioms pusę kelio ir laimėjusioms kovą su didžiausiu moterų priešu CELIULITU.

user posted image

Dalinkimės patirtimi, patarkimė vienos kitoms, būkime gražesnės 4u.gif

Senoji, VI tema apie celiulitą, čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 25 rugsėjo 2010 - 09:57
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 17, 20:59)
ziurint, koki cellogeli turite. jie skirtingi smile.gif

as naudoju extra strong,tai man jis thumbup.gif ir dar darausi masazus sportinius skudzius tokius,tai rezultatai akivaizdus 4u.gif
Atsakyti