na va nubegau pasiziureti i veidrodi kaip cia po dvieju savaiciu atrodo rezultatas tai zinokit ant subiniuko
o kas liecia skausmo ir melyniu tai stipruma galima reguliuoti o melyne tai viena ir as pasidariau ant subiniuko bet jau smarku vakuma buvau pasidariusi
reikia sulaukti kada susidomejusi atsilaisvins nuo darbu pavasary visos nori buti grazios tai pas ja tb klijenciu
ydomu butu suzinoti kaip cia db yra su tuo stiprumu turi skaudeti ar darytis be skausmo ir tuomet rezultatas mazesnis
Kaip bebuciau uzsiemus, forumui laiko visada surandu . O masazuojants taurem skausmas neturetu buti labai didelis, kad nebutu gali tverti. Viskas cia labai individualu. Jeigu nelabai skauda ir melyniu nera po masaziuko, tai geras stiprumas pasirinktas buvo. Bet noriu visoms besimasazuojancioms namuose pasakyti, kad pries taurini masaza reikalingas specialus masazas ir po jo reikalingas masazas. Taigi, ne viskas taip paprasta
QUOTE(Adaira @ 2008 04 22, 18:51)
As siandien taip pat nusipirkau "Zanavyku" turguj, mokejau 14 Lt, aliejuko negavau specialaus, tei tepliojausi su kedru aliejum manau nepakenks. Niu zesim kokie rezultatai, bet manau turetu but gerai, nes taaaaip isisiurbia, skauda net labiau nei depiliuojantis blauzdas
kokios spalvos avo taures? o aliejuko masazinio nuo celiulito yra euro vaistinej. nemazas kiekis. pirksiu
o gal jau kuri nors mamyte pati yra isbandziusi, arba is draugiu girdejusi kokiu nors atsiliepimu apie per TOP SHOP reklamuojama vakumini masazuokli nuo celiulito?
QUOTE(Viktorija Voronko @ 2008 04 23, 09:28)
kokios spalvos avo taures? o aliejuko masazinio nuo celiulito yra euro vaistinej. nemazas kiekis. pirksiu
Plastikines - gumines, rausvai rudos
Aciu, reiks nulekt iki eurokoso nutaikius progai
As manau, kad poveikis panasus turetu buti ir su TOP SHOP taure, tiesa sakant pati nebandziau, bet kam moketi tokius pinigus, jei galima apseiti ir pigiau, o masazavimosi principas toks pat Tik prie taures yra rankenele Na bet aisku, cia tik mano subjektyvi nuomone Kiekviena renkasi, kas jai geriau
mano tai raudonos. o del tu reklaminiu tauriu, tai aisku, niekas stebuklo nepadarys, jei tik masazuosi, o maiso neprisiziuresi. as dar ir sportuoju . nesitikiu greito rezultato........... bet stengsiuos atsikratyt to apelsino
QUOTE(Adaira @ 2008 04 23, 12:07)
As manau, kad poveikis panasus turetu buti ir su TOP SHOP taure, tiesa sakant pati nebandziau, bet kam moketi tokius pinigus, jei galima apseiti ir pigiau, o masazavimosi principas toks pat Tik prie taures yra rankenele Na bet aisku, cia tik mano subjektyvi nuomone Kiekviena renkasi, kas jai geriau
tai vat man ir pasidare idomu kuo tas reklamuojamas masazuoklis 'chitresnis' nei tos uz 14,- ar 15,- Lt pirktos taures.. nes susimetus dviem mamytem ir nusipirkus viena pakuote paskui pasidalinti po viena taure gaunas dar pigiau, nes man asmeniskai tai tokiem masazam pilnai uztenka ir vienos taureles.. o palyginus masazuokliuo ir tauriu kainas tai skirtumas gaunas nerealus..
Papildyta:
beje maniskes melynos
QUOTE(Adaira @ 2008 04 25, 17:02)
Niu kokie rezultatai, pajudejo kalnai?
As tai pradejau dar Nivea pereect contour intensivcreme tepti 2 kartus i diena kad pagerint rezultata. Bandziau su juo ir su Nivea firmos zele My Silfouette vietoj aliejaus tepliotis, ale ne taip gerai slysta, tai teks i Droga suoliuoti aliejuko
As tai pradejau dar Nivea pereect contour intensivcreme tepti 2 kartus i diena kad pagerint rezultata. Bandziau su juo ir su Nivea firmos zele My Silfouette vietoj aliejaus tepliotis, ale ne taip gerai slysta, tai teks i Droga suoliuoti aliejuko
koki aliejuka perki tu Droge?
QUOTE(Viktorija Voronko @ 2008 04 25, 17:27)
koki aliejuka perki tu Droge?
Oi apsimelavau, euro vaistinej bet dar nepirkau, reiks nusipirkt
QUOTE(Adaira @ 2008 04 25, 18:24)
Oi apsimelavau, euro vaistinej bet dar nepirkau, reiks nusipirkt
maciau euro vaistinej. 25 lt. atrodo kain. jis tau padeda?