Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 16, 18:58)
net nezinau kaip pavadinti medziaga is ko jos padarytos nei kietos nei minkstos ale forma kaip anksciau taures statydavo kai sirgom kur po to melynes likdavo tai va tokios formos tik spaudinejasi siek tiek  apie jas aprasyta jei neklystu masazotaures.lt ar panasiai
smile.gif  na as tai tikiuosi kad fainei pades  ax.gif

Tos taures yra silikonines smile.gif
Atsakyti
na va profai viska zino smile.gif o kaip manai susidomejus namu salygom saziningai darant kiekviena diena galima ta apelsina sumazinti smile.gif
Atsakyti
Aisku, kad galima 4u.gif
Atsakyti
sveikos
as taip pat turiu problemeliu su tuo nelemtu celiulitu verysad.gif noreciau paklausti klaipedieciu,kur butu galima nusipirkti tu masazniu tauriu Klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(2x_mama @ 2008 03 30, 17:45)
limfodrenažinis tai malonus, bet vakuuminis - tikrai nemaloni procedūra - skauda gerokai, o po to oda labai jautri tampa

O man tai nebuvo oda jautri po vakumo schmoll.gif tik gale proceduros pradedavo darytis salta, kad net dantim kalendavau, bet cia masaziste sake tokia ir turi buti kuno reakcija ax.gif
Atsakyti
4u.gif labutis. prisiskaiciau ,cia pas jus apie celiulito masaza namuose. tai vakar nusipirkau ir as tas taures. raudonas. paprasiau ir aliejuko masazinio nuo celiulito, tik gaila neturejo. tai isiule man levandu aliejuka. tinka jis/? gal galit patarti koki nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
Idomu ar kas jau matos pasiekimus tauriu deka?

Prasau pasidalinti.
Atsakyti
As irgi turiu ta bjaurybe, tai leksiu i bazes blush2.gif uzsipirksiu tauriu ir pulsiu i musi drinks_cheers.gif Tik kazkuriam skirelyje SM skaiciau, kad masazai pries celiulita maitinant ir baigus maitinti dar 6 men neveikia. O kaip jums?
Atsakyti
as jau masazuojuosi tom taurem gal kokiu pora savaiciu thumbup.gif saziningai kiekviena vakara smile.gif na mano akimis ziurint tai thumbup.gif issimatavau apimtis tai po dar kokiu 2sav palyginsiu bet as dar prie viso sito vaikstau sportuoti ir prisiziuriu su maistu smile.gif siaip pas mus namie niekada nebudavo jokiu gazuotu gerimu cipsu bandeliu ir visokio kitokio s*****
o del tauriu pardavimu vietu tai manau visuose turguose kur prekiauja babutes rusiskais kremais tai bus ir tos taures reikia tik paklausti jos mvadinasi čudo banka
smile.gif Vilniui mokejau 12lt uz 2vnt smile.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif
Skaitinėjau skaitinėjau, aš apie tas taures, tai visos tik rašot kur jų galima nusipikti ir kokiu aliejum geriau masažuoti, bet ar yra tokiu merginų, kurioms matosi ryškus rezultatas po jų nudojimo? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2008 04 22, 13:38)
Sveikos. smile.gif
Skaitinėjau skaitinėjau, aš apie tas taures, tai visos tik rašot kur jų galima nusipikti ir kokiu aliejum geriau masažuoti, bet ar yra tokiu merginų, kurioms matosi ryškus rezultatas po jų nudojimo? blush2.gif  smile.gif

4u.gif nezinau dar ar padeda , bet skauda ir melyniu palieka tai tikrai. dar tik 2 dienas masazuoju thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif As siandien taip pat nusipirkau "Zanavyku" turguj, mokejau 14 Lt, aliejuko negavau specialaus, tei tepliojausi su kedru aliejum hihihi.gif manau nepakenks. Niu zesim kokie rezultatai, bet manau turetu but gerai, nes taaaaip isisiurbia, skauda net labiau nei depiliuojantis blauzdas blush2.gif
Atsakyti