Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

Ionithermie terapija ieskojau internete nieko panasaus neradau meta tik si forumo psl kur naudojama si fraze jauciu LT dar nerasta tokiu proceduru g.gif
Atsakyti
[quote=davile,2008 02 14, 11:33]
na tu sortuku as nebandziu, bet suprantu jie aptempia labai, ane? tai va kaip tik siandien skaiciau viename straipsnyje, kad celiulitas gali atsirasti jei bus nesiojami labai aptemti, kiek mazoki rubai. tai gal tada neverta tais sotukais net gundytis? mastau.gif

As ir turiu tuos sortukus , bet jie tikrai neverti nei pinigu nei demesio. Vieninteliai dalykai kurie man nors kazkiek padejo kovoj su celiulitu tai kontrastinis dusas ir tempimo pratimai. Bet visiskai atsikratyti celiulito vistiek nepaviko, o dabar po antro gimdymo jis dar lvel isriskejo, tad nusprendziau isbandyt kapsules nuo celiulito, tai ziuresim koks bus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(ermentruda @ 2008 02 14, 17:38)
nusprendziau isbandyt kapsules nuo celiulito, tai ziuresim koks bus rezultatas.

o kur ieskosi tu kapsuliu? mastau.gif ir as visai jas noreciau isbandyt g.gif
Atsakyti
Tai kad nuo celiulito geriausiai dieta, sportas, masazai, anticeliulitiniai tepalai. O ka dar cia prigalvojo?

Labai abejoju, kad butu galima tik vartojant kapsules celiulito atsikratyt. Ji naikint reikia visais frontais smile.gif
Atsakyti
kad man atrodo kad ten ne gert jas reikia , o kaip suprantu ikisa i tokia kapsule ir daro kazka ax.gif
Atsakyti
Ai, tai gal ta daugiafunkcine kapsule, kur Druskininkuose yra?
Atsakyti
g.gif tai kad rase, kad itrina kuna (tai ne manau, kad cia kalba apie kapsule, i kuria reikia atsigulti ), ir poto ijungia ten kazkoki mechanizma (tai gal cia jau butu kazkokia kapsule, i kuria paguldo)

mastau.gif
Atsakyti
Kazkas labai idomaus... Tik manes nedomina. Celiulita naikinu senais letais budais.
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 02 20, 12:50)
nagi nagi, prasom ir apie senus letus papasakoti  ax.gif

ne man skirtas post'as, bet ikisiu savo trigrasi blush2.gif ax.gif

Seni leti budai-sportas, sveika mityba, daug vandens, masazai, vyniojimai.. rolleyes.gif
na as dabar pati stengiuosi naikinti ta bjaurybe-celiulita siais budais, tikiuosi sulaukti rezultatu, reikia tik kantrybes. blush2.gif ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Taip, tikrai tai turejau galvoje. O nauju ir greiti, tai nezinau ar sveiki. Celiulitas juk atsirado ne per viena diena, tai reikia nusiteikti ilgam jo naikinimui. Cia kaip su svorio metimu, jeigu greitai nori numest, tai neisvengiamai pakenksi sveikatai. O tada bus daugiau pliusu ar minusu spreskite patys...
Atsakyti
Man ta bjaurybe panaikino vakuminiai masazai thumbup.gif bet jei jis jau uzsisenejes, tai tikrai neuzteks 10 kartu, pas mane 2 nestumai + buvo didelis svoris priaugtas, tai man reikejo 20 kartu, eiciau ir dar, bet labai gaila pinigeliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 13 kovo 2008 - 14:45
Sveikos smile.gif

Paklausiu dar ir cia (gal greiciau atsakysit) smile.gif paskaiciau kad vakuminis masazas padeda nuo isipletusiu ir arti odos esanciu kapiliaru, o ta masazavimo sistema su tauremis nera panasi? Juk irgi vakumas susidaro....o gal galima masazuoti tik tas vietas kur nera kapiliaru, manau nepakenktu ...

Atsakyti