Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(gaudyk @ 2008 01 16, 06:44)
sveikos,
bandziau ir as visokius kremukus ir geliu nuo 10lt iki 200lt, niekur tas bjaurybe celiulitas nedingo ir nors tu ka. Dirbu sedima darba, sportuot neprisiverciu, o tas celiulitas ir seda and slaunu.
Tik vienas dalykas man padejo - Ionithermie, tokia procedura kur krecia elektra tiesiogine zodzio prasme! Pojutis tai ne koks  schmoll.gif, bet uztat koks rezultatas!!! Oda issilygino ir apimtis sumazeji 1-2 cm. Kosmetologe sake kad stambesniems zmonems po 4-5 cm apimtys sumazeja. veikimo principas - suaktyvina limfos tekejima ir isskaido toksinus riebalu lastelese, kurie is esmes ir suformuoja ta nelemta celiulita.
Po proceduru pradejau naudoti toki kaip sepeti kunui masazuot - man rekomendavo kojas ir uzpakaliuka masazuot is apacios i virsu, ir i sirdies puse. Apatines slaunu puses sake negalima masazuot. Ir po masazo patare naudot juros dumbliu ampules, buna pirkt kai kuriose vaistinese ir naturalios kosmetikos parduotuvese. Viska kartu sudejus iseina nepigu, bet tikrai verta, as jau beveik atsikraciau, uztruko 3men.

sveikinu 4u.gif as ir pirma kart pamaciau kad pas mane atsirado celiulitas ir tikrai nemazzas! doh.gif gal gali detaliau apie kainas ir tikslius pavadinimus visko ka isvardinai ? smile.gif nes manau ne viena apsiimines paieska tos proceduros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2008 01 16, 16:21)
sveikinu  4u.gif  as ir pirma kart pamaciau kad pas mane atsirado celiulitas ir tikrai nemazzas!  doh.gif gal gali detaliau apie kainas ir tikslius pavadinimus visko ka isvardinai ?  smile.gif nes manau ne viena apsiimines paieska tos proceduros  biggrin.gif

Ionithermie terapija dariau ne LT o Prancuzijoj, taciau sita aparatura l. populiari Europoj ir kosmetologe sake kad ir LT turi but. Vienas seansas trunka ~50min. is kuriu pats kratymas elektra apie 30min. Pries tai nusveicia su sepeciu, itrina juros dumbliu kapsule, istepa kazokiu kremu apklijuoja elektrodus paskui ivynioja i detoksikacini purva ir tada jau pajungia mashinka blink.gif
Vienas seansas Europoj turetu kainuot ~ 200lt. Nepigu, bet jei celiulitas nedidelis uztenka 1-2 kartu. Jei celiulitas laaabaai didelis sako net iki 10 seansu prireikia. Taciau rezultatai matosi po pacio pirmojo karto. Dar vienas teigiamas poveikis - tinka jei kieno venos linke virst i pavirsiu, ar kapiliarai trukineja kadangi suaktyvina kraujotaka ir limfos tekejima.
Na, zinoma stengiasi ir produktu parduot - kapsules +kremas apie 160 euru. galit pasiziuret aprasa www.timetospa.com Stebuklinguju amulio + kremo nepirkau, pasirode per brangu. Dabar perku ir naudoju ampules su juros dumbliu ekstraktais arba tiesiog ampules nuo celiulito vaistinese ir naturalios kosmetikos parduotuvese nuo 8lt iki 30lt ir LT ir siaip kur pripluolu na ir sepeciu pasisiuruoju.
Sekmes visoms kovojant su tuo nenaudeliu celiulitu mirksiukas.gif
Jei kas irgi bandysit Ionithermie parasykit ispudzius
Atsakyti
labas.Gal kuri nors bandet tuos sortukus kur reklamuoja?
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2008 01 19, 09:34)

Yra atskira tema, kiek pamenu, anksčiau sekdavau tą temą. Buvo ir gerų, ir neigiamų atsiliepimų. Pati priėjau prie išvados, kad tuos šortukus pirkt neapsimoka, nes tai tik žaidimas, bandymas save įtikint, kad jie padeda smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu ir as sia problema ir ji man atrodo pati opiausia, net depresija jau atsiranda. Si jusu tema man kaip siaudas. Net geriau pasijauciau suzinojusi apie masazines taures. Tik vat problema kita - as gyvenu Telsiuose. Kur cia jas imanoma butu rasti, neturiu net ko paklausti. Niekas cia apie jas nezino. Na gilus kaimas pagalvojau iskart. O gal yra vaistinese?
Atsakyti
QUOTE(Reda.P @ 2008 01 25, 15:11)
Sveikos merginos. Turiu ir as sia problema ir ji man atrodo pati opiausia, net depresija jau atsiranda. Si jusu tema man kaip siaudas. Net geriau pasijauciau suzinojusi apie masazines taures. Tik vat problema kita - as gyvenu Telsiuose. Kur cia jas imanoma butu rasti, neturiu net ko paklausti. Niekas cia apie jas nezino. Na gilus kaimas pagalvojau iskart. O gal yra vaistinese?

Bandyk ieškoti užkampiuose, kas pardavinėja rusišką kosmetiką arba prašyk, kad kas iš didžiųjų miestu nupirktų ir atsiųstų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2008 01 19, 11:34)

Bandziau , neverti tu pinigu sortukai .Labai nepatvari medziaga , o ir naudos jokios .Uzsimovus pedkeles su didesniu denu kiekiu , daugiau viska aptempia nei tie sortukai ...
Atsakyti
Kartais ir aš pamirštu pasimasažuoti. Tada sugalvojau tokią gudrybę. Nusipirkau smėlio laikrodį - 4 min ir pastačiau ant krauklės vonioj. Kasdien eidama praustis pagalvoju - "kokio velnio tas daiktas čia stovi?" ir prisimenu, kad čia man pasiasažuoti problemiškas vieteles reik. Keturias min vieną šlaunį, keturias - kitą biggrin.gif Tikiuosi kam nors irgi padės nepamiršti šiknytės masažavimo 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif koks slykstus dalykas tas celiulitas blink.gif pasiskaiciau as cia kaskiek na nezinau kaip cia prisiversti su tom taurem smile.gif per visa nestuma toooks celiulitas uaugo kad verysad.gif baisu, bet pagimdzius priekyje lyg jau ir nera
na atgailiu pinigu ir einu i masaza daroma rankom na nezinau padeda ar ne svoris tai krenta bet ar cia nekltas maziukas gerdamas mano riebu pieneli kuris ir gaminasi is riebaliuku ant sonu ir slaunu smile.gif o kada po gimdymo jus pradejot kariauti su celiulitu mirksiukas.gif viena forumiete sake kad puse metu po gimdymo tik gerai butu o iki to laiko tik pinigu svaistymas smile.gif as tai ir vakuuminiam masazui gal gundyciausi g.gif na nezinau kol svoris krenta tai ir celiulitas gal savaime mazeja g.gif kaip jus manot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 06, 01:24)
sveikutes  smile.gif  koks slykstus dalykas tas celiulitas  blink.gif  ...
....ar cia nekltas maziukas gerdamas mano riebu pieneli kuris ir gaminasi is riebaliuku ant sonu ir slaunu  smile.gif ...
.... kol svoris krenta tai ir celiulitas gal savaime mazeja  g.gif  kaip jus manot  smile.gif

Šlykštynė neišpasakyta tas celiulitas. Aš jau susitaikiau, kad tai bus ant mano šlaunų noriu aš jo ar ne... Nemanau, kad riebus pienelis gaunasi iš riebalų ant šlaunų... Tada žindymas būtų pirma pagala nuo celiulito. Deja... Dėl paskutinio teiginio visai nesutinku. Gali būti net atvirkščiai - nes kol storesne - oda kažkiek celiulitą slepia, nes isitempia, o kai sukūsti - išglemba ir parodo jį visu "gražumu".

Per daug nepergyvenk. Negražu - tai aišku negražu. Sportuok, nepagailėk pinigu, nueik i sporto salę ir pas trenerį užsisakyk sau programą, kad namuose galima būtų sportuoti, nuo celiulito. Gal kokią įrangą tex nupirkti... Nu bet atsilenkimus ir pratimukus su šokdyne ar su guma (žiūrėk knygą "Tavo grožis ir sveikata", senoka ji, bet pratimai su guma ten liuxiški) galima daryti ir be yrangos.

Sekmės ir nenuleisk nosies 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandete VIBRA TONE dirza?
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2008 01 26, 19:25)
Bandziau , neverti tu pinigu sortukai .Labai nepatvari medziaga , o ir naudos jokios .Uzsimovus pedkeles su didesniu denu kiekiu , daugiau viska aptempia nei tie sortukai ...

na tu sortuku as nebandziu, bet suprantu jie aptempia labai, ane? tai va kaip tik siandien skaiciau viename straipsnyje, kad celiulitas gali atsirasti jei bus nesiojami labai aptemti, kiek mazoki rubai. tai gal tada neverta tais sotukais net gundytis? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudyk @ 2008 01 16, 23:57)
Ionithermie terapija dariau ne LT o Prancuzijoj, taciau sita aparatura l. populiari Europoj ir kosmetologe sake kad ir LT turi but. Vienas seansas trunka ~50min. is kuriu pats kratymas elektra apie 30min. Pries tai nusveicia su sepeciu, itrina juros dumbliu kapsule, istepa kazokiu kremu apklijuoja elektrodus paskui ivynioja i detoksikacini purva ir tada jau pajungia mashinka  blink.gif
Vienas seansas Europoj turetu kainuot ~ 200lt. Nepigu, bet jei celiulitas nedidelis uztenka 1-2 kartu. Jei celiulitas laaabaai didelis sako net iki 10 seansu prireikia. Taciau rezultatai matosi po pacio pirmojo karto. Dar vienas teigiamas poveikis - tinka jei kieno venos linke virst i pavirsiu, ar kapiliarai trukineja kadangi suaktyvina kraujotaka ir limfos tekejima.
Na, zinoma stengiasi ir produktu parduot - kapsules +kremas apie 160 euru. galit pasiziuret aprasa www.timetospa.com Stebuklinguju amulio + kremo nepirkau, pasirode per brangu. Dabar perku ir naudoju ampules su juros dumbliu ekstraktais arba tiesiog ampules nuo celiulito vaistinese ir naturalios kosmetikos parduotuvese nuo 8lt iki 30lt ir LT ir siaip kur pripluolu na ir sepeciu pasisiuruoju.
Sekmes visoms kovojant su tuo nenaudeliu celiulitu  mirksiukas.gif
Jei kas irgi bandysit Ionithermie parasykit ispudzius

o koki sepeti naudoji? g.gif gal galima foto paziuret, kaip jis atrodo? ax.gif
Papildyta:
gal kazkas panasaus cia? g.gif
http://www.thalion.l...php?id=2&pid=16
Atsakyti