Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(olga @ 2007 11 21, 21:02)
LABA!as siandien nusipirkau tos taures,bandysiu daryt masaza,ar tikrai jisai padeda,kovojant su celiulitu?

man padejo.. dabar mano leskos ir dupce atrodo kaip niekad gerai.. smile.gif su sitom taurem pasiekiau geresnio rezultato negu, kad siaip tepliojantis kremais ir mankstinantis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 11 21, 22:36)
drinks_cheers.gif Pritariu!

O kiek laiko reikia taurėmis masažuotis jau tikintis pamatyti rezultatus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2007 11 22, 14:46)
O kiek laiko reikia taurėmis masažuotis jau tikintis pamatyti rezultatus?  ax.gif

Manau, kad kiekvienam individualiai...aš jau 2 mėnesius pastoviai masažuoju, bet pokyčių nematau.... na gal kažkiek labai nežymiai jis sumažėjęs pas manę, nes dar sportuoju ir mitybą prisižiūriu tai pora kg nukrito...taip kad nzn kaip kitom jos gali padėti jau po 10kartų...tiek kartų rekomenduojama masažo salonuose....
Vis dar tikiu kad man jo pavyks atsikratyt...t.y sumažinti pastebimai... rolleyes.gif aisku ne vien tauriu pagalba cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2007 11 22, 13:46)
O kiek laiko reikia taurėmis masažuotis jau tikintis pamatyti rezultatus?  ax.gif

Aš pamačiau maždaug po 2-3 savaičių.
Atsakyti
Panos nedurniuokit su kontrastiniais dušais doh.gif Man būtent nuo jo labai staigiai atsirado celiulitas, kol nenaudojau šito būdo viskas buvo tvarkoj, galvoju pasižaisiu, kad oda būtų stangresnė, bet prisidirbau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxxx @ 2007 11 23, 15:42)
Panos nedurniuokit su kontrastiniais dušais  doh.gif  Man būtent nuo jo labai staigiai atsirado celiulitas, kol nenaudojau šito būdo viskas buvo tvarkoj, galvoju pasižaisiu, kad oda būtų stangresnė, bet prisidirbau  blink.gif

Tikrai nemanau kad nuo kontrastinio dušo galėjo atsirasti celiulitas. Vasarą lankiausi pas vieną masažistę, ji man ir patarė taip daryti. O beto pati esu skaičiusi ne vienoje vietoje, kad šalto karšto vandens kaita gerina kraujo apytaką.
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxxx @ 2007 11 23, 15:42)
Panos nedurniuokit su kontrastiniais dušais  doh.gif  Man būtent nuo jo labai staigiai atsirado celiulitas, kol nenaudojau šito būdo viskas buvo tvarkoj, galvoju pasižaisiu, kad oda būtų stangresnė, bet prisidirbau  blink.gif

Kaži ar cia nuo kontrastinio dušo čia tau schmoll.gif

kontrastinis dušas stangrina odą, sutraukia audinius ir gerina kraujotaką, tai kaip nuo jo gali jis atsirast? lyg ir nelogiška... beto visad girdejau tik teigiamus atsiliepimus...
Atsakyti
QUOTE(ingrise @ 2007 11 23, 16:34)
Kaži ar cia nuo kontrastinio dušo čia tau  schmoll.gif

kontrastinis dušas stangrina odą, sutraukia audinius ir gerina kraujotaką, tai kaip nuo jo gali jis atsirast? lyg ir nelogiška... beto visad  girdejau tik teigiamus atsiliepimus...

Manau kad nuo jo, nes gyvenimo būdo nepakeičiau, riebiai nepradėjau valgyt ir pan. biggrin.gif O celiulitą gali sukelti staigus temperatūros svyravimas, taip kad karštas-šaltas vanduo ne pati geriausia piemonė celiulitui naikinti, gal labiau tiktų grūdinimuisi.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 11 22, 16:47)
Aš pamačiau maždaug po 2-3 savaičių.

Tai turbūt jums tas celiulitas buvo tik vos vos... Nes man vien tik nuo masažų išsiplėtė šlaunų kraujagyslės, o joks celulitas nė kiek nenunyko... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tai apie taures net nenoriu galvot... verysad.gif Čia turbūt visam gyvenimui "džiaugsmelis"... Nė kiek nenusileidžia...

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2007 11 26, 20:50)
Tai turbūt jums tas celiulitas buvo tik vos vos... Nes man vien tik nuo masažų išsiplėtė šlaunų kraujagyslės, o joks celulitas nė kiek nenunyko...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Tai apie taures net nenoriu galvot...  verysad.gif  Čia turbūt visam gyvenimui "džiaugsmelis"... Nė kiek nenusileidžia...

cray.gif  cray.gif  cray.gif

Kiek žinau, ne visoms tinka taurės, jei netinka, geriau kitų būdų ieškot. O svarbiausia, mylėt save - mes visos laaabai gražios. Rimtai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, turiu problemele.Nestumo metu pas mane ant klubu ir slaunu pradejo atsirasti celiulito.Daktare vis "pagimdysi ir pamatysi pranyks, cia toks nestukiu celiulitas".Bet jis niekur nepranyko sad.gif verysad.gif Iki nestumo buvau labai kuda,per visus 9 men priaugau 20kg, dabar like tik 10, bet as juos ir noriu palikt nes pagal ugi tiek ir turiu svert, bet tas slykstyne labai jau negraziai darko mano kuna.Riebiai nevalgai, gazuotu negeriu, nerukau, alkoholio nevartoju, maitinu kliocka pati.Kokius pratimus galima daryt kad ir pienuko nesumazeti ir figura susitvarkyt?Stebuklingu gijimo budu nesitikiu rast ir svorio numest nenoriu.
Atsakyti
sveikos,
bandziau ir as visokius kremukus ir geliu nuo 10lt iki 200lt, niekur tas bjaurybe celiulitas nedingo ir nors tu ka. Dirbu sedima darba, sportuot neprisiverciu, o tas celiulitas ir seda and slaunu.
Tik vienas dalykas man padejo - Ionithermie, tokia procedura kur krecia elektra tiesiogine zodzio prasme! Pojutis tai ne koks schmoll.gif, bet uztat koks rezultatas!!! Oda issilygino ir apimtis sumazeji 1-2 cm. Kosmetologe sake kad stambesniems zmonems po 4-5 cm apimtys sumazeja. veikimo principas - suaktyvina limfos tekejima ir isskaido toksinus riebalu lastelese, kurie is esmes ir suformuoja ta nelemta celiulita.
Po proceduru pradejau naudoti toki kaip sepeti kunui masazuot - man rekomendavo kojas ir uzpakaliuka masazuot is apacios i virsu, ir i sirdies puse. Apatines slaunu puses sake negalima masazuot. Ir po masazo patare naudot juros dumbliu ampules, buna pirkt kai kuriose vaistinese ir naturalios kosmetikos parduotuvese. Viska kartu sudejus iseina nepigu, bet tikrai verta, as jau beveik atsikraciau, uztruko 3men.
Atsakyti