Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(Yolka @ 2007 11 07, 11:01)
gerti daug skysciu (apie 2 litrus, i ta neisiskaiciuoja nei kava nei arbata nei sriubos)

blink.gif Tiek tikrai per daug. Ir arbata be cukraus yra skystis, todėl įsiskaičiuoja. Per dieną išgeriu kokius 5 Puodelius arbatos. Jei be jos man reikėtų dar 2 ltr vandens lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai galit įsivaizduot kaip atrodyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 11 12, 09:51)
blink.gif Tiek tikrai per daug. Ir arbata be cukraus yra skystis, todėl įsiskaičiuoja. Per dieną išgeriu kokius 5 Puodelius arbatos. Jei be jos man reikėtų dar 2 ltr vandens  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai galit įsivaizduot kaip atrodyčiau  biggrin.gif

arbata yra slapima varantis dalykas, del to ji neisiskaiciuoja..nesvarbu ar su cukrum ar be. o 2 litrus vandens isgert ne beda wink.gif vasara tai ir daugiau issigeria, ziema biski sunkiau ax.gif
Atsakyti
Ir aš nusipirkau to kremo vitex, tik kažin ar bus koks efektas nuo jo. Mėnesis laiko beveik kasdien darau kontrastinį dušą, beveik kasdien minu elipsiniu treniruokliu po 30min., dar masažuojuosiu su masažine pirštine, tepu anticeliulitiniu kremu, vandens visuomet isgeriu apie 2 l kasdien, po 18 val stengiuosi nevalgyti. Tačiau celiulitas ne kad mažėja, bet man atrodo kad darosi dar ryškesnis- duobutės atsiranda. Gal aš ką nors blogai darau?
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2007 11 16, 15:13)
Ir aš nusipirkau to kremo vitex, tik kažin ar bus koks efektas nuo jo. Mėnesis laiko beveik kasdien darau kontrastinį dušą, beveik kasdien minu elipsiniu treniruokliu po 30min., dar masažuojuosiu su masažine pirštine, tepu anticeliulitiniu kremu, vandens visuomet isgeriu apie 2 l kasdien, po 18 val stengiuosi nevalgyti. Tačiau celiulitas ne kad mažėja, bet man atrodo kad darosi dar ryškesnis- duobutės atsiranda. Gal aš ką nors blogai darau?

Na ir valios turi, Juorita thumbup.gif
Gal Tau tik atrodo, kad nemažėja? Manau, tiesiog neįmanoma, kad nemažėtų celiulitas, kai tiek gerų procedūrų darai.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2007 11 16, 15:13)

Duobutes ar gumuliukai g.gif jei gumuliukai skyla tavo grozis lotuliukas.gif tuoj prades nykt mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai sikart jau grieztai nusprendziau to bjaurybes nusikratyt... Taigi tvarkaus mityba, siek tiek pasportuoju, pakaitomis masazuojuosi tai kavos tirsciais, tai vakuumine taure...Pavasari laukiu pastebimu rezultatu cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 11 17, 00:16)
Duobutes ar gumuliukai g.gif jei gumuliukai skyla tavo grozis lotuliukas.gif tuoj prades nykt mirksiukas.gif

joa tokiu gumuliuku tai ir pas mane yra.. bet lyginant pas mane celiulita, kuris buvo pries situos masazus su taurem ir dabar tai tikrai, kad jo apmazejo.. smile.gif
Atsakyti
Apmažėti tai apmažėja, tik, deja, laikinai, nes sustojus jis vėl atsinaujina. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2007 11 12, 11:41)
arbata yra slapima varantis dalykas, del to ji neisiskaiciuoja..nesvarbu ar su cukrum ar be. o 2 litrus vandens isgert ne beda wink.gif vasara tai ir daugiau issigeria, ziema biski sunkiau  ax.gif

bet juk ne visos arbatos varo slapima... (bent jau as taip galvoju rolleyes.gif )
Beje radau:
"Yra tokia formulė: 35-40 ml vandens 1 kg kūno svorio. Suaugusiam žmogui, sveriančiam 50 kg, per dieną reikia 1750-2000 ml skysčių. Tačiau būtina žinoti, kad į tą kiekį įeina ir tie skysčiai, kurie gaunami valgant sriubas, vaisius, daržoves"
"Per gausiai geriant pablogėja virškinimas, apsunkinami inkstai, širdies ir kraujagyslių sistema, sutrinka raumenų veikla, greit pavargstama. Inkstai ir prakaito liaukos iš organizmo pašalina ne tik šlakus, bet ir reikalingas medžiagas."
Tai as turbut ir toliau tenkinsiuosi savo 5 puodeliais arbateliu per diena ir kokia stikline mineralinio... ir papildomai negersiu dar vieno butelio mineralinio...
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2007 11 20, 14:51)
Apmažėti tai apmažėja, tik, deja, laikinai, nes sustojus jis vėl atsinaujina.  verysad.gif

nu matai celiulitas jau toks dalykas, kad jis megsta atsinaujint jei jo nepriziuri o jei dar tas celiulitas yra kaip ir paveldetas tai is viso jo visiskai net ir neisnaikinsi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 11 16, 23:16)

Gal tikrai ten gumuliukai, nuraminote mane, o jau galvojau reikia viską nutraukti, vistiek jokių rezultatų.
Atsakyti
LABA!as siandien nusipirkau tos taures,bandysiu daryt masaza,ar tikrai jisai padeda,kovojant su celiulitu?
Atsakyti