Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(musca @ 2007 09 13, 15:32)
as anticeliulitini geli naudoju, bet taip suprantu aliejukas geriau  ax.gif

ko gero aliejukas geriau, nes jis gi ne visas įsigeria ir tada taurė slysta oda gerai..
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 14, 07:53)
ko gero aliejukas geriau, nes jis gi ne visas įsigeria ir tada taurė slysta oda gerai..

pabandziau ir su aliejuku, visai nieko slysta ir geriau jauciasi kad kazka darai nes skaudejo biskiuka ir odele po masazo paraudonavus buvo, tik melyniu pas mane neatsiranda g.gif gal dar per silpnai darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musca @ 2007 09 18, 07:45)
pabandziau ir su aliejuku, visai nieko slysta ir geriau jauciasi kad kazka darai nes skaudejo biskiuka ir odele po masazo paraudonavus buvo, tik melyniu pas mane neatsiranda  g.gif  gal dar per silpnai darau  ax.gif

kad oda paraudonuoja- tai Tiesa, aš pirmą kart ir išsigandus buvau lotuliukas.gif , o kad mėlynių nėra tai džiaukis biggrin.gif , nes aš tai jų neišvengiu ir vaikštau kaip sudaužyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 18 rugsėjo 2007 - 08:53
QUOTE(diora @ 2007 09 18, 08:53)
kad oda paraudonuoja- tai Tiesa, aš pirmą kart ir išsigandus buvau  lotuliukas.gif , o kad mėlynių nėra tai džiaukis  biggrin.gif , nes aš tai jų neišvengiu ir vaikštau kaip sudaužyta  doh.gif

pas visas cia atsiranda melynes tai ir pagalvojau kad cia taip turi buti lotuliukas.gif
ir kad kazka negerai darau kad pas mane nera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musca: 18 rugsėjo 2007 - 09:27
QUOTE(musca @ 2007 09 18, 10:26)
pas visas cia atsiranda melynes tai ir pagalvojau kad cia taip turi buti  lotuliukas.gif
ir kad kazka negerai darau kad pas mane nera  blush2.gif

manau jei stipriau tas taures prie odo prispaustum ir pavažinėtum ir pas tave mėlynės atsirastų.. Man tai aplamai užtenka truputį kur atsitrenkti ir mėlynė atsiranda, tai gal pas tave kietesnė oda ir užgrūdinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 18, 09:32)
manau jei stipriau tas taures prie odo prispaustum ir pavažinėtum ir pas tave mėlynės atsirastų.. Man tai aplamai užtenka truputį kur atsitrenkti ir mėlynė atsiranda, tai gal pas tave kietesnė oda ir užgrūdinta  thumbup.gif

stipriai nesinori dar bedu prisidarysiu g.gif o seip nemanau kad oda stora nes seip kraujagysles labai gerai matosi visos kojos israizgytos verysad.gif
Atsakyti
Nereikia čia labai norėti tų mėlynių biggrin.gif mėlynės atsiranda nuo masažo intensyvumo, taurės suspaudimo, o intensyvumą pasirenka kiekviena. Aš norėdavau, kad masažas jaustųsi blush2.gif
aš dariausi masažiukus prieš vasarą, vasarą jau nustojau daryti, nes daug mėlynių turėdavau, o su maudymkėmis ar šiaip atviromis kojomis nepavaikščiosi,visi klausdavo, kas sumušė blink.gif
Atsakyti
as irgi bandau kariauti su celiulitu gun_bandana.gif
masazuoju kojas su sepesiu, kartais pasitrinu kavos tirsciais, pasidarau medaus masaza, sportuoju ir kontrastini dusa darausi.
bandysiu ir as nusipirkti jusu rekomenduojamas taures ir kremukus, gal labiau pades, nes kol kas tai schmoll.gif aisku, nedarau visko nuosekliai, kiekviena diena... reiks rimciau susiimt
Atsakyti
Iš pradžių neradau temos - tai jau galvojau atėjus rudeniui celiulitas dingsta gal jau visom biggrin.gif bet žiūriu nedingsta unsure.gif Aš kažkaip užmečiau visą šitą reikalą blush2.gif su taurėm labai jau man skauda doh.gif nors vienintelis sakyčiau veiksmingas "gydymas" g.gif

Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 18, 11:32)
manau jei stipriau tas taures prie odo prispaustum ir pavažinėtum ir pas tave mėlynės atsirastų.. Man tai aplamai užtenka truputį kur atsitrenkti ir mėlynė atsiranda, tai gal pas tave kietesnė oda ir užgrūdinta  thumbup.gif

Na as dabar visai neseniai baigiau vakuminiu masazu kursa .Na ir nei vienos melyne neturejau,nors mano oda irgi labai jautri...biski kas ir melyne doh.gif ...masazai buvo labai jau intensyvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Munkute @ 2007 09 28, 18:22)
as irgi bandau kariauti su celiulitu  gun_bandana.gif
masazuoju kojas su sepesiu, kartais pasitrinu kavos tirsciais, pasidarau medaus masaza, sportuoju ir kontrastini dusa darausi.
bandysiu ir as nusipirkti jusu rekomenduojamas taures ir kremukus, gal labiau pades, nes kol kas tai  schmoll.gif  aisku, nedarau visko nuosekliai, kiekviena diena... reiks rimciau susiimt

jo, as ir kariauju..taip pat nenuosekliai doh.gif o kavos tirsciai apskritai yra didelis geris thumbup.gif thumbup.gif oda svelni, lygi.... ax.gif gera priemone kuan sveisti blush2.gif ant koju tas celiulitas, tai man velniai nemate, bet ANT PILVOOOO verysad.gif gun_rifle.gif bijau.gif NEZINAU, KAIP BEKARIAUT...KOMPLEKSTA BAIGIA IVARYT
Atsakyti
QUOTE(mandolina @ 2007 11 03, 18:47)
o kad zinociau.pati esu is siauliu ir toks dalykas pravestu ir man rolleyes.gif  g.gif  o paprastos taures netiktu?na, kur dedamos nuo kosiulio? g.gif  g.gif  g.gif

Na kad tos taurės tokios guminės ir jas suspaudus vakuumą galima padaryt, o su tom, kur nuo kosulio dedamos neįsivaizduoju smile.gif kaži ar gautųsi kasnors g.gif
Atsakyti