QUOTE(Sonita_ @ 2011 01 03, 19:40)
Labas vakaras,
man irgi panasi problema, testas parod, kad laukiuos, plius krutine labai skauda ir ji padidejusi, visi pozymiai lyg ir rodo, kad esu nescia, taciau siandien pasirode kraujas. Nera taip, kad smarkiai kraujuociau, bet siek tiek teplioja...skausmo pilvo apacioje nejauciu...labai baisu, ryt bandysiu keliaut pas gydytojus, tikiuosi, kad priims. Bet tokiais atvejais turi apziureti ginekologas? O ryt nedirba, tik poryt...Nezinau, vis ziuriu, ar nedaugeja kraujo...bet jau kelios valandos kaip nepraeina tepliojimas...Gal kam taip buvo? Ar pavyko issaugoti vaikuti?
Man tepliojo ilgai, gai iki 10 sav. Pas gydytoja laksciau kaip isprotejus, bet ji tik liepdavo nusiraminti, itikino, kad paciomis pirmiausiomis savaitemis jei vyksta atmetimas, tai geriau jo nestabdyti, vaistu neskyre. Na bet as viduj stengiaus neprarast vilties, daug gulejau, ir dabar jau 17 sav, viskas kuo puikiausiai!
Zinau kad neimanoma nesinervinti, kai net i tualeta baisu eiti, nes nezinia ka isvysi, bet psichologine ramybe yra labai svarbu, tad pasistenk mintis nukreipti kur kitur ir viskas bus gerai!
Svarbiausia jokio streso, jokio pervargimo ir... kuri laika jokio sekso
Sekmes kuo didziausios