nennoriu prisisneketi,bet viskas man gerai.pilvukas auga.iskyros tik baltos.nieko neskauda vienu zodziu viskas kaip turi buti.uz poros dienu bus 15 savaiteliu jau.o del darbo,buvau pasteiseja sake pagal mano kontrakta nieko negalima padaryti jeigu jie man sumokes,tadndabar laukiu kitos savaites ir suzinosiu
Kuo greiciau eik pas gydytoja, gal dar ne viskas prarasta Ir namuose jokiu darbu nedirbk, gulek lovoje.
Sitoje temoje daugiau informacijos http://www.supermama...howtopic=294284
Sitoje temoje daugiau informacijos http://www.supermama...howtopic=294284
QUOTE(Ambrazina @ 2010 09 25, 00:06)
Dabar artimiausias talonas pas daktare 30 dienai. bijau kad gali buti per velu..;x
Tokiu atveju turi priimti skubos tvarka. Arba vaziuok i priimamaji. Sekmes
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 25, 08:37)
Tokiu atveju turi priimti skubos tvarka. Arba vaziuok i priimamaji. Sekmes
Man jos tikrai prireiks. Dekuj.
As pradzioje kraujavau, bet kraujavimas vyko tik pusdieni taip ir neaisku is kur tas kraujas buvo
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 09 25, 15:25)
As pradzioje kraujavau, bet kraujavimas vyko tik pusdieni taip ir neaisku is kur tas kraujas buvo
Man va antra diena jau. Nors irgi nepastoviai.
Toks jausmas, kad manyje nieko nebeliko.;x
QUOTE(Ambrazina @ 2010 09 25, 19:04)
Man va antra diena jau. Nors irgi nepastoviai.
Tavo vietoj lekciau pas privacia gyd., jei talonas tik 30 d. arba i ligonine
Sekmes
na tikrai nieko nelaukus lek i priimamaji, kad bedu nebutu, o jei viskas gerai tai nusiraminsi stresas nera gerai. nepergyvenk
Sveikutes
Testas parode, kad laukiuosi, nuejau pas ginekologa, bet nesimate mano nestumo, sake kad ateiciau po savaites po iesiginiu pasirode rodos isskyros, gavusi siuntima nuvaziavau i Antakalnio ligonine, ten mane apziurejo ir pasake kad jau kaip 6 savaites bet vistiek nesimato ir gresia man persileidimas ir pasake kad po savaites pasirodyti gydytojui .... Tai dabar jau nebezinau, ar as nescia ar ne.... Ir baisiai bijau.... Jau nervai nelaiko man..... nebezinau ka daryti
Testas parode, kad laukiuosi, nuejau pas ginekologa, bet nesimate mano nestumo, sake kad ateiciau po savaites po iesiginiu pasirode rodos isskyros, gavusi siuntima nuvaziavau i Antakalnio ligonine, ten mane apziurejo ir pasake kad jau kaip 6 savaites bet vistiek nesimato ir gresia man persileidimas ir pasake kad po savaites pasirodyti gydytojui .... Tai dabar jau nebezinau, ar as nescia ar ne.... Ir baisiai bijau.... Jau nervai nelaiko man..... nebezinau ka daryti
QUOTE(Ispanija @ 2010 09 28, 16:27)
Sveikutes
O tau neisrase duphastono? Jis sustabdo persileidima.