QUOTE(semiuke @ 2009 04 05, 15:51)
laba diena.nebezinau nei kur nei pas ka kreiptis nes pas ka tik kreipiausisi jokio atsakymo negavau tik gulek lovoje ir viskas.pries gera savaite 2 dienas kraujavau viena diena labai stipriai kita diena kadangi gulejau tai tik truputuka.viskas buvo gerai visa savaite,bet siandien vel pasirode truputelis kraujo,bet jis rudas ir keli lasai.skausmu lyg nera tik truputeli maudzia pilvo apacia.ar cia pavojinga,nes kiek buvau ligonineje man nieko tvirtai nepasako,nes nezino priezasties.beje as 3 menesiai ir 2 dienos nescia.aciu uz atsakymus
Sveikute, as ne kraujavau, bet rudu iskyru buvo ir jos darese tamsesnes, todel paskambinau ginei jinai man pasake nupirkt vaistu ir kita diena turejau vaziuoti apziurai, dabar guliu lovoj nes man gresiantis yra kraujo siek tiek gimdoj, dabar geriu vaistus ir guliu, nes nieko kito negalima daryt, kita savaite vaziuosiu mane vel apziures ar vaikelis vystosi pgl savo laika, nes sake jeigu pateks kraujo gali pakenkt ir jisai gali nustot vystitis. Mano nestumui tik 5 sav. ir 4 dienos
taigi tie tepliojimai arba kraujavimai nieko gero nereiskia, bet kartais taip buna ir viskas buna normaliai, ko tau ir linkiu