Sveiki, as irgi kraujavau:
Pirmas nestumas buvo negimdinis, tai nustate neiskarto
Vienas gydytojas net sake, kad nesivystantis ir siule daryti valyma.
Antras nesumas normalus, dziaugsmo nebuvo rybu, kol neprasidejo kraujavimas (11 sav.)! Iskart nuvaziavau i ligonine, ten pralaukiau apie valanda kol priims budintis gydytojas (jau buvo vakaras). Tokio siaubo dar neteko patirti. Pasake, kad kraujas nebega, o varva; paklause ar yra normalu tureti tokio dydzio pilva pagal mano nestumo savaite, apziurejo vaginaliniu ehoskopu ir pareiske, kad vaisius DAR yra gyvas ir isdeste visa TIESA: kad turiu hematoma ir jei ji nusileis zemiau ivyks persileidimas
kad uzsienyje iki 15 sav. nieko nedaroma nes perseleidimas iki sio laiko yra normalu (atseit neteisingai vystantis vaisius yra pasalinamas savaime), bet pas mus guldoma i ligonine. Ligonineje praleidau savaite, paskyre gerti Du[haston ir magni, po savaites vel grizau i ta pacia ligonine su ta pacia beda, paskire ta pati tik plius antibiotikus (penecilina). Antra karta priimamajam buvo gydytojas rezidentas, labia malonus zmogus, kuris man viska paaikino, kraujavimas nestumo metu buna del keliu priezasciu:
1. persileidimas
2. negimdinis nestumas
3. infekcija
4. vaisius prisikabino arti kopelaru ir augant nestumui jie plista
5. del gymdos anatominiu savybiu (mano variantas).
Istorijos pabaiga: isnesiojau (40 sav.) ir pati pagimdziau sveika naujagimi
Visiems stiprybes ir kantrybes!