Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu

Sveikos, as irgi su panasia bedele mums 11 savaiciu ...vakar is ligonines paleido, keturias dienas ten praleidau. As irgi kraujavau, bet mano buvo vienas pliupsnis blush2.gif (net nezinau kaip paaskint) ir as is kart lekiau i ligonine, ten nustate kad placenta zemai ir pagulde...dvi dienas lasino laselines, daugiau kraujo ir nepasirode, pora dienu vos vos rudai tepliojo, daktarai ramino, kad turi issivalyt kresuliukas kuris liko po kraujuko...dabar kaip ir viskas gerai...viena puse ramina ir vidinis balsas ramina, kad viskas bus gerai, o aplinkiniai faktoriai gasdina...
Atsakyti
Sveikos,

Savaitgali pastebejau rudu iskyru ant kelnaiciu. Labai mazai. Nejauciau nieko. iki siol jokiu iskyru nera. Laukiuosi 7 sav. Ryt einu pas gydytoja. Labai bijau. AR verta sunerimti?
Papildyta:
QUOTE(Irute Bitute @ 2014 05 26, 12:44)
Sveikos,

Savaitgali pastebejau rudu iskyru ant kelnaiciu. Labai mazai. Nejauciau nieko. iki siol jokiu iskyru nera. Laukiuosi 7 sav. Ryt einu pas gydytoja. Labai bijau. AR verta sunerimti?

Atsakyti
QUOTE(Irute Bitute @ 2014 05 26, 12:45)
Sveikos,

Papildyta:

Tai jei eini pas gydytoją, ji tau ir pasakys sunerimti ar ne. Nėštumas mažas, bet kokiu atveju - kažkokių stebuklų nei padarys, nei pasakys. Pažiūrės echoskopu ir pasakys, kas maždaug pas tave ten atsiklijavo ar neprisiklijavo. Jei viskas tvarkoje ir dėkinga embriono padėtis, gal net ir širdies plakimą pamatys. Kraujavimas niekada nėra gerai. Ir nereikia per visas temas rašinėti to paties.
Atsakyti
Jatus, kokia jus keista ir pikta. Antroj temoje mane uzipuolat. Neturite ka veikti. Man neramu, todel ir ieskau atsakymo. Nemaciau, kad apie kraujavima tema jau sukurta, o i siaip tesintis neturiu Jum. nUzsiimkit saavaias reikalais. Nuotaika gadinat
Atsakyti
Sveikos..

Pries savaitę dariausi kraujo tyrimą. Rezultatai - kai trečia neštumo savaitė būna - nėštumo ''hormonų'' (nežinau kaip tiksliai vadinasi) skaičius būna nuo 5,8 iki 70. Pas mane rodė 12. Nėštumo pati pradžia.. Nuo paskutinių mm skaičiuojant man dar tik 4savaitės nėštumo skaičiuotųsi. Šiandien prasidėjo smarkus kraujavimas ir smarkūs pilvo skausmai. Vat ir nežinau, ar čia perisleidimas ar visgi dar yra vilties, kad gal dar žirniukas yra manyje.? Kiek skaičiau šioje temoje, vienos rašo, kad tai lyg perisleidimas, o kitos kad lygiai taip kraujavo, bet nėštumas tebesivystė toliau..

Ir labai nusiminiau, bet kartu dar ir turiu mažą lašelį vilties, kad tai tik sutapimas mėnesinių dienos ir taip gal ir turi būti.. Pas ginekologą nesikreipiau. Per mažas gal nėštumas, kad ginekologas griebtūsi kokių veiksmų..?
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2014 06 02, 20:27)
Sveikos..

Pries savaitę dariausi kraujo tyrimą. Rezultatai - kai trečia neštumo savaitė būna - nėštumo ''hormonų'' (nežinau kaip tiksliai vadinasi) skaičius būna nuo 5,8 iki 70. Pas mane rodė 12. Nėštumo pati pradžia.. Nuo paskutinių mm skaičiuojant man dar tik 4savaitės nėštumo skaičiuotųsi. Šiandien prasidėjo smarkus kraujavimas ir smarkūs pilvo skausmai. Vat ir nežinau, ar čia perisleidimas ar visgi dar yra vilties, kad gal dar žirniukas yra manyje.? Kiek skaičiau šioje temoje, vienos rašo, kad tai lyg perisleidimas, o kitos kad lygiai taip kraujavo, bet nėštumas tebesivystė toliau..

Ir labai nusiminiau, bet kartu dar ir turiu mažą lašelį vilties, kad tai tik sutapimas mėnesinių dienos ir taip gal ir turi būti..  Pas ginekologą nesikreipiau. Per mažas gal nėštumas, kad ginekologas griebtūsi kokių veiksmų..?

Skausmas ir kraujavimas nieko gero... Geriau pasirodyti gydytojams. Žinau, kad viena pažįstama gulėjo, kai buvo 5 sav. nėštumo.
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 06 02, 21:46)
Skausmas ir kraujavimas nieko gero... Geriau pasirodyti gydytojams. Žinau, kad viena pažįstama gulėjo, kai buvo 5 sav. nėštumo.

Jei ginekologe normali, tai veiksmu imsis tikrai, man taip pat buvo teko pagulet ligoninej paskui namie, nes nestumas mazas ir laukem kol sirdele prades plakti. Streso buvo, bet 6 savaite isgirdus sirdeles plakima, net asaros isriedejo smile.gif Ligoninej stabde kraujavima ir lasino lasalines. Siaip niekas nieko nepaaiskino kodel taip buvo, bet manau sutapo su menesiniu laiku ir tiek. Labai gerai mano gine pasake, reikia daryti viska, kad issaugotum, nes paskui kaltinsi tik save smile.gif
Atsakyti
Sveikos..

Ir labai nusiminiau, bet kartu dar ir turiu mažą lašelį vilties, kad tai tik sutapimas mėnesinių dienos ir taip gal ir turi būti..  Pas ginekologą nesikreipiau. Per mažas gal nėštumas, kad ginekologas griebtūsi kokių veiksmų..?

Nelaukciau nei akimirkos jei su skausmais kraujuociau nestumo metu, turiu labai blogos patirties... unsure.gif Tikiuosi kad tau viskas gerai! 4u.gif
Kai man taip prasidejo, man tik tepliojo, bet buvo penktadienio velus vakaras iki pirmadienio laukti nenorejau, nuvaziau i GN ten mane apziurejo iskarto,nestumas buvo kokiu 6-8sav.
Papildyta:
QUOTE(jumana @ 2014 11 07, 16:58)
Jei ginekologe normali, tai veiksmu imsis tikrai, man taip pat buvo teko pagulet ligoninej paskui namie, nes nestumas mazas ir laukem kol sirdele prades plakti. Streso buvo, bet 6 savaite isgirdus sirdeles plakima, net asaros isriedejo smile.gif Ligoninej stabde kraujavima ir lasino lasalines. Siaip niekas nieko nepaaiskino kodel taip buvo, bet manau sutapo su menesiniu laiku ir tiek. Labai gerai mano gine pasake, reikia daryti viska, kad issaugotum, nes paskui kaltinsi tik save smile.gif

Kai as turejau problemu nestumo pradzioje, nestumas buvau labai mazas, tai daktare man pasake "vistiek as tau nieko padeti negalesiu" tai as su asaromis paprasiau kad bent apziuretu o nenurasytu taip iskarto viska...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 07 lapkričio 2014 - 22:41
kai man nestumo pradzioje pasirode kraujas ir dar pilvo skausmas iskart lekem i ligonines priimaji, nes tai gresiantis persileidimas buvo, iskart pagulde i ligonine ir varvino laselines kad visa tai sustabdyti ir viskas baigesi laimingai. thumbup.gif
Kazkaip keistai kad kraujuojant ir skausmus jauciant nesikreipiama i ligonine ar savo ginekologe pagalbos paaiskinimo, o vietoj to rasot forume, kuris diagnozes nepasakys nes kiekvienai kraujavimas buna skirtingas. vienai tai gali nereiksti nieko o kitai gali kainuoti mazylio gyvybe.
sory bet mano nuomone tokia.
Atsakyti
Sveikos..

Nu keista tu moteriske g.gif Ko tikiesi klausdama forume? Varyk greiciau i ligonine doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Atkeliauju su savo klausimėliu. Nėštumas yra 5 savaičių. Vakar vakare pasirodė rusvos išskyros, tad nieko nelaukusi nuvažiavau į ligoninę. Gydytoja padarė echo, apžiūrėjo ir pasakė, jog viskas tvarkoje. Liepė ir toliau gerti folinę rūgštį, ilsėtis, kraujavimas turi praeiti savaime. Šiandien pagausėjo išskyrų, panašu į vadinamąjį seną kraują... Jokių skausmų nejaučiu. Planinis vizitas pas gydytoją numatytas už poros savaičių. Ar įmanoma, jog toks kraujavimas praeitų per keletą dienų?
Atsakyti
Sveikos , man 5 savaites , eina sesta.
Sekmadieni buvo menkas pakraujavimas. Apie 10-15min.
Pirnmadieni pirmiausiai buvo tamsiai rudos isskyros ir poto seke smarkus kraujavimas , kuris tesiasi iki siandien. Testas vakar rode labai nezymu vaiduokli , siandiena nerodo nieko. Tai jau viskas?? As gyvenu NO , todel daktarams cia neydomu. Jeigu tik toks mazas nestumas pataria gulet namie ir leist iskraujuot viskam. Bet del visko pikto eisiu ryt pas privacia gine. Susimokesiu tuos 600lt , bet bent jau busiu rami. Ka jus manot apie mano situacija? Stresuoju nesveikai jau antra diena , akys uztinusios , nebezinau kur detis.
Atsakyti