QUOTE(Julija_15 @ 2011 07 18, 09:22)
smelio dezej kitoms mamytems jau bijau ka ir pasakoti, nes jau buvo bandymu nuvilioti mano auklyte uz didesnius pinigelius...
Papildyta:
patikslinsiu
turi 3 vaikus. Nematau tame problemos, kad isplaus/pagamins, kazkiek maziau vaikams demesio skirs... bet uz tat namai bus tvarkingi, juolab, kad vyresnioji gali pati save uzimti. Mano vyriskio darbo diena nenormuota, kartais is darbo grizta ir 8, ir 9... nuolat reikia svariu islygintu marskiniu... jei pati viskuo apsikrauciau - nuproteciau.... kiekvienas pagal situacija sprendzia, kokie prioritetai, jei tureciau 1 vaikiuka, vyras darba baigtu 5 ir padetu, gal but aukle tik ir zaistu, o mano atveju kitaip ir buti negali. Isleps taip ir vaikas, ir pati auklyte
as turiu irgi neviena vaika, vyro nematom visai, nes keliasi 5-6-7 ir grizta 12-1 nakties, nes darbas ukines veiklos, tad nekalbu apie padejima namu ruosoje, bet aukles ieskojau tam, kad issivestu i lauka, kad pabutu, kol tvarkau namu reikalus isejus, o jau namai-visuomet mano sutvarkyti, sulyginta, isvalyta ir dar popieriai verslo tvarkomi...tad kikevienas renkasi kaip nori, mes ieskojom, kad aukle butu sauni drauge, ne namu valytoja, nes tai atlieku pati..o kol tai darau, ji su vaikais lauke, zaidimu aikstelej ir panasiai...kai musu nebuna visa diena, tada taip, ji susitvarko virtuve, issiusiubia, apsitvarko, bet neieina i jos darbu sarasa tai, ji pati tai daro. neprasoma..ir nenuproteju nematydama vyro, stovedama pri vyrekles, kuopdama namus...svarbiausia man, kad vaika turi saunia aukle, kuri gali istisa diena buti su jomis lauke, ko per mano darbus namu, negaleciau sau leisti tiek isbuti lauke