skaiciau jau nemazai istoriju, bet si ypatinga sunki dienele buvo bet kartu ir romantiska
QUOTE(adeima @ 2006 01 27, 22:32)
skaiciau Tavo romantiska vakara pries kelias dienas, bet nieko nekomentavau, tiesiog triuko zodziu
QUOTE(babuska @ 2006 01 28, 00:50)
skaiciau jau nemazai istoriju, bet si ypatinga sunki dienele buvo bet kartu ir romantiska
ui, mergaitės, negirkit taip, išpuiksim dar nuo tokių gražių kalbų
Tikrai grazu Tik pagalvojau, kad gerai, kad zmonai rasiklio nedaviau. Tai greiciau apsisprende Negalima taip ilgai vyru kankint
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 14:54)
Negalima taip ilgai vyru kankint
Galima galima, kaip tik tada ir pasirašomas ilgalaikio kankinimo nuosprendis (na kitu atveju jis pasakomas žodžiu)
Tikrai uz sirdies tveria
Vajej.. Kaip romantiška.. Tikrai, puikiai sugalvojo vyrukas. Aš labai mėgstu piešti širdeles. Tai jaučiu, net nedvejodama nupieščiau.. Reikia siųsti vyrus pas tavąjį, kad pasimokytų..
QUOTE(Aidairi @ 2006 01 29, 12:18)
Reikia siųsti vyrus pas tavąjį, kad pasimokytų..
Aghaaa arba nuotolinius kursus organizuot su išduodamais sertifikatais. Ne už ačiū aišku. Tsakant kurkit konsultavimo pasipiršimo klausimais firmelę
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 14:54)
Tikrai grazu Tik pagalvojau, kad gerai, kad zmonai rasiklio nedaviau. Tai greiciau apsisprende Negalima taip ilgai vyru kankint
niekas ten jo nekankino, taigi jau turėjo bent numanyt, kas bus
QUOTE(melagele @ 2006 01 29, 08:38)
Tikrai uz sirdies tveria
QUOTE(Aidairi @ 2006 01 29, 12:18)
Reikia siųsti vyrus pas tavąjį, kad pasimokytų..
o gal nereikia...
QUOTE(Karbynė @ 2006 01 29, 12:24)
Aghaaa arba nuotolinius kursus organizuot su išduodamais sertifikatais. Ne už ačiū aišku. Tsakant kurkit konsultavimo pasipiršimo klausimais firmelę
Ui kokia grazi, romantiska istorija, linkiu kad ir susituoke, bet tokiu dienu butu kuo daugiau
Nuostabi istorija...
Tiesiog nuostabu . Linkiu, kad gyvenimo vejai Jusu meiles neisblaskytu . Sekmes Judviems
Dieviška...man tik pasvajot kad mano brangiausiajam panaši idėja į galvą ateitų...