Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonas rašiklis...

rolleyes.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GRANTA @ 2006 01 24, 00:09)
lotuliukas.gif o ir dar rankos drebančios neaišku ką nupieštų  unsure.gif

GRANTA, na tu čia tai jau neprisigalvok lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nijoliux @ 2006 01 24, 08:48)

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
romantiška istorija 4u.gif
Atsakyti
labai labai gražu 4u.gif Aš ir jau buvau beišsigąstanti kad įvyks kažkas blogo blink.gif ,bet viskas tiesiog nuostabu thumbup.gif Komplimentai tavo vyrui ir tegul tai nebūna vienintelis toks vakaras jūsų gyvenime 4u.gif Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 01 24, 15:39)
romantiška istorija 4u.gif

žinot tuo momentu romantika man mažiausiai rupėjo visa drebėjau kojos linko ir niekaip nepavyko jo įtikinti kad jis suklydo savuoju pasirinkimu 4u.gif išvis tuo momentu maniau kad jį paveikė aplinkinių spaudimas... tikrai buvo baisu...

QUOTE(pipima @ 2006 01 24, 22:48)
labai labai gražu  4u.gif Aš ir jau buvau beišsigąstanti kad įvyks kažkas blogo  blink.gif ,bet viskas tiesiog nuostabu  thumbup.gif Komplimentai tavo vyrui ir tegul tai nebūna vienintelis toks vakaras jūsų gyvenime  4u.gif Sėkmės  wub.gif

o kurioj vietoj pradeda atrodyti, kad įvyks kažkas blogo? g.gif

manau tikrai tai nebus toks paskutinis vakaras mūsų gyvenime wub.gif mes abu taip galvojam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 25 sausio 2006 - 12:39
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 25, 12:37)
visa drebėjau kojos linko

tai va, apie ką aš ir šneku bigsmile.gif , tai gerai dar kad konors neprikeverzojai netinkamo laugh.gif o tai vyras nebūtų suprates kokiais ten jeroglifais tu nori jam pasakyti "TAIP" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 25, 14:37)
žinot tuo momentu romantika man mažiausiai rupėjo visa drebėjau kojos linko ir niekaip nepavyko jo įtikinti kad jis suklydo savuoju pasirinkimu  4u.gif  išvis tuo momentu maniau kad jį paveikė aplinkinių spaudimas... tikrai buvo baisu...
o kurioj vietoj pradeda atrodyti, kad įvyks kažkas blogo?  g.gif

manau tikrai tai nebus toks paskutinis vakaras mūsų gyvenime  wub.gif  mes abu taip galvojam  4u.gif

toj vietoj,kai lyg tau ir prisimeluoja dėl parduotuvės,o dar labiau,kai parėjus namo pamatai iš už durų sklindančią šviesą...Kažkodėl atrodė,kad jas atidarius pamatysi kažką baisaus unsure.gif (na,kitą moterį,ilgai slėptą vaiką ar dar ką panašaus biggrin.gif ),bet dar kartą pasidžiaugsiu,kad viskas taip gražu thumbup.gif
Atsakyti
man tik kojos linko, su rankom viskas gerai buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(GRANTA @ 2006 01 25, 20:42)
tai va, apie ką aš ir šneku  bigsmile.gif , tai gerai dar kad konors neprikeverzojai netinkamo  laugh.gif o tai vyras nebūtų suprates kokiais ten jeroglifais tu nori jam pasakyti "TAIP"  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 25, 22:52)
man tik kojos linko, su rankom viskas gerai buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

karsta.gif oi tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
spaudžia ašarėlę wub.gif
Atsakyti
na jau tik neverkit mirksiukas.gif
QUOTE(Ji @ 2006 01 26, 22:41)
spaudžia ašarėlę wub.gif

Atsakyti
skaiciau Tavo romantiska vakara pries kelias dienas, bet nieko nekomentavau, tiesiog triuko zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adeima: 27 sausio 2006 - 22:33