QUOTE(GRANTA @ 2006 01 24, 00:09)
o ir dar rankos drebančios neaišku ką nupieštų
GRANTA, na tu čia tai jau neprisigalvok
QUOTE(Nijoliux @ 2006 01 24, 08:48)
romantiška istorija
labai labai gražu Aš ir jau buvau beišsigąstanti kad įvyks kažkas blogo ,bet viskas tiesiog nuostabu Komplimentai tavo vyrui ir tegul tai nebūna vienintelis toks vakaras jūsų gyvenime Sėkmės
QUOTE(Veitė @ 2006 01 24, 15:39)
romantiška istorija
žinot tuo momentu romantika man mažiausiai rupėjo visa drebėjau kojos linko ir niekaip nepavyko jo įtikinti kad jis suklydo savuoju pasirinkimu išvis tuo momentu maniau kad jį paveikė aplinkinių spaudimas... tikrai buvo baisu...
QUOTE(pipima @ 2006 01 24, 22:48)
labai labai gražu Aš ir jau buvau beišsigąstanti kad įvyks kažkas blogo ,bet viskas tiesiog nuostabu Komplimentai tavo vyrui ir tegul tai nebūna vienintelis toks vakaras jūsų gyvenime Sėkmės
o kurioj vietoj pradeda atrodyti, kad įvyks kažkas blogo?
manau tikrai tai nebus toks paskutinis vakaras mūsų gyvenime mes abu taip galvojam
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 25, 12:37)
visa drebėjau kojos linko
tai va, apie ką aš ir šneku , tai gerai dar kad konors neprikeverzojai netinkamo o tai vyras nebūtų suprates kokiais ten jeroglifais tu nori jam pasakyti "TAIP"
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 25, 14:37)
žinot tuo momentu romantika man mažiausiai rupėjo visa drebėjau kojos linko ir niekaip nepavyko jo įtikinti kad jis suklydo savuoju pasirinkimu išvis tuo momentu maniau kad jį paveikė aplinkinių spaudimas... tikrai buvo baisu...
manau tikrai tai nebus toks paskutinis vakaras mūsų gyvenime mes abu taip galvojam
toj vietoj,kai lyg tau ir prisimeluoja dėl parduotuvės,o dar labiau,kai parėjus namo pamatai iš už durų sklindančią šviesą...Kažkodėl atrodė,kad jas atidarius pamatysi kažką baisaus (na,kitą moterį,ilgai slėptą vaiką ar dar ką panašaus ),bet dar kartą pasidžiaugsiu,kad viskas taip gražu
man tik kojos linko, su rankom viskas gerai buvo
QUOTE(GRANTA @ 2006 01 25, 20:42)
tai va, apie ką aš ir šneku , tai gerai dar kad konors neprikeverzojai netinkamo o tai vyras nebūtų suprates kokiais ten jeroglifais tu nori jam pasakyti "TAIP"
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 25, 22:52)
man tik kojos linko, su rankom viskas gerai buvo
oi tai gerai
spaudžia ašarėlę
skaiciau Tavo romantiska vakara pries kelias dienas, bet nieko nekomentavau, tiesiog triuko zodziu