Įkraunama...
Įkraunama...

TopShop prekės

turiu ir as ta abtronic x2 dirza, bet as tai patenkinta ax.gif pirmiausiai sureguliavau savo mityba ir svoris pradejo mazeti, o dabar dar pridejau ir ta dirza, tai raumenukai stangreja, nes po gimdymo svoriui pakritus jau tokia truputi liulanti buvau blush2.gif doh.gif aisku bet racionalaus maitinimosi jis turbut nieko nepadetu, bet kaip priedas prie dietos manau visai neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2010 07 31, 15:05)
Ne biggrin.gif  as vistiek nesulaukiu to atsakymo blush2.gif  mano mityba sureguliuota, as valgau nedaug, pilvukas vistiek yra, nedidelis, gal kazkam atrodytu, kad jo ir nera, bet man norisi, kad jis butu tvirtesnis. Anksciau dariau atsilenkimus, bet, po epiduros, man yra stiprus nugaros skausmai. Tai tik to ir tenorejau, ar prilygsta tiem 400 simtam atsilenkimu tas dirzas, kaip zadama aprasyme. Bet jau kazkas minejo, kad tai tik masazas g.gif

tikrai neprilygsta mirksiukas.gif nereikia net tiketis tokiais stebuklais, tai lengva vibracija, panasus efektas lyg tapsnotumei sau per pilva pusvaladi atsigulus ar kol cia sm kabate mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,sportininkes! Idomu,o yra kokios leistinos zmogaus svorio ribos? g.gif Pvz ar galima juo sportuoti sveriant,tarkim,80,90 kg? g.gif Nes jeigu suluzta nuo mazesniu svoriu,tai turint didesni antsvori-manau neatlaikytu... doh.gif
Atsakyti
Kaip manot ar veiksmingos visos tos taip reklamuojamos prekes? mano drauge nusipirkus ta Vibrotone dirza pilvui stangrinti, sake padeda. Susigundziau ir as tais dirzais, bet vis nesiryztu uzsisakyti. Gal jus kas naudojot kokie atsiliepimai?

Atsakyti
sveikos,ir as isigyjau si treniruokli,siaip man jis labai patinka,nera is tikro taip lengva taisiklingai daryti tuos atsilenkimus kaip kad rodo per TV schmoll.gif Norejau paklausti ar jis jums netraska darant atsilenkimus,pas mane tai traska ir siek tiek erzina tas garsas blush2.gif
Atsakyti
turiu as ta dirza - nieko gero, tik i bala ismesti pinigai. jau geriau atsilenkimus daryti - zymiai veiksmingiau ir pigiau bus. dar turiu vakuumini masazuokli, tai irgi paskutinis s....
Atsakyti
Dabar galiu parasyti isbandziusi smile.gif

Jau toj, toj bus 2men. kaip darau pilvo presa su Ab Rocket. Kiekviena diena darau po 200k. (buvo ir issimciu, kad praleisdavau kokia dienele), rezultata pastebejau (ne tik as) jau po men. Pilvuko raumenukai isties dirba, nors ir lengva su juo sportuoti. Pilvukas po truputi keiciasi, riebaliukai tirpsta ir grazeja. Dziaugiuosi, kad ji isigyjau ir tikiuosi iki vasaros su Ab Rocket pasiekti savo norima tiksla 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandete lanka? ax.gif
Kaip jis? Ar apsimoka pirkti, ar geriau paprasta?
Atsakyti
Laba, norėjau paklausti ar verta pirkti AB rocket su flexmaster ir riebalus deginančiu diržu ar geriau be nieko? kainų skirtumas 30 litų. tarp kitko turiu ta diržą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 07 sausio 2011 - 11:56
As pirkau su viskuo, bet manau neverta...tu priedu kazkaip ir nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2010 12 29, 16:50)
Gal kas bandete lanka?  ax.gif
Kaip jis? Ar apsimoka pirkti, ar geriau paprasta?

As nusipirkau ta lanka. Seip geras dalykas. Pasazuoja nugara, pakutena lasinukus:D bet persistengus ant sonu atsiranda melyniu doh.gif Kasdien sukant rezultats matomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 09 23, 10:55)
Kaip manot ar veiksmingos visos tos taip reklamuojamos prekes? mano drauge nusipirkus ta Vibrotone dirza pilvui stangrinti, sake padeda. Susigundziau ir as tais dirzais, bet vis nesiryztu uzsisakyti. Gal jus kas naudojot kokie atsiliepimai?

Turiu as AB Tronic dirza. Tragedija visiska. Pinigai i bala. Viena kart pameginau nieko nepajauciau apart kazkoki paznaibyma,cia stipriausiam lygmeni, beje baisiai nemalonu. Kad jau ten raumuo nejuda tai faktas oda gal pajudinama. Taip ir guli. Kadangi esu is ju meginus dar ir priemones jau ne groziui, ir irgi nepatiko, tai uzdejau taska tai kontorai.
Atsakyti