Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų prisiuvimas

QUOTE(Meile2010 @ 2010 10 10, 15:38)
4u.gif  labukas. As prisisiuvus plaukus. Beja nenaturalius. Jau nesioju 3 menesius. laiko super,tik patrumpinu galus, kas menesi persiuvimas 60 litu. Plaukai neslenka,blizga kaip ir naturalus ,labai puiku smile.gif o priziureti visiskai paprasta.Isplaunu sampunu paprastu,tada uzdedu kauke ,isdziovinu ir tiek smile.gif jokiu bedu .Plaukus pirkau uz 100 litu ir man jie daug geresni uz naturalius kaina (600). Naturalus deja isslinko.
Papildyta:

Tai gal galite isvardinti tuos geresnius metodus? g.gif  Plauku tai norisi  doh.gif

cia kiekvienam pagal poreikius ir zinoma kisene.Jeigu jums plaukai uz 100lt,kaip supratau sintetiniai yra gerai-tai tuomet tik galiu uz jus pasidziaugti,bei noreciau pamatyti foto kaip atrodo jusu plaukuciai.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 10 13, 20:18)
nu vat as pasirodau su naujais ispudziais  biggrin.gif
del miegojimo man 0 problemu, jokio diskomforto nejauciu visiskai...
uztat man kasytes tikrai buvo prastai supintos (pyne tik 3 karta gyvenime)  doh.gif
issileido apatine eile jau po savaites  doh.gif  ir kaiip tik per atostogas  doh.gif, tai isvis nuardziau paskutine eile. Tiksliau MB nuarde, besikeikdamas, kad nesamonem uzsiimu  doh.gif. Tai likau su mazesniu kiekiu plauku, bet vistiek ilgais  lotuliukas.gif
Dabar jau ir antra eile baigia pabegti  ax.gif, bet jau nepykstu, nes nesioju turbut 3 savaites, tai kaip ir laikas kirpyklon  ax.gif
Susiradau kirpeja, kuri tai tikrai moka (bent jau taip mane patikino), tai tikiuosi si karta geriau prisius ir laikys normaliai man...
Beje, visos sios bedos manes visai neatgrase   bigsmile.gif

jooo..maniske ir kazkokia buvo vepla nekeikiant schmoll.gif kai prisiuvo po poros sav.atsilaisvino..po menesio jau ziauriai kirpykla gaude lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o kitom kurios susiranda geras kirpejas ir po 2 men.laiko normaliai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2010 10 19, 22:53)
cia kiekvienam pagal poreikius ir zinoma kisene.Jeigu jums plaukai uz 100lt,kaip supratau sintetiniai yra gerai-tai tuomet tik galiu uz jus pasidziaugti,bei noreciau pamatyti foto kaip atrodo jusu plaukuciai.

mm butinai prisegsiu foto,bet nemoku biggrin.gif tai paaiskinkit kas nors kaip tai padaryti tongue.gif ir nelabai cia nuo kisenes priklauso ax.gif turejau as ir naturalius plaukus. jie atlaike normaliai,bet slinko juodai ir isvaizda ne ka tesiskyre nuo mano sintetiniu..pastaruju dar ir spalva panasesne i naturaliu atitaikiau drinks_cheers.gif ,bet gal as tik labai gerus ir kokybiskus sintetinius plaukus radau rolleyes.gif rolleyes.gif buna ju tikrai labai prastu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile2010: 28 spalio 2010 - 15:30
Gali atsiusti man savo foto jeigu neiseina ikelti,siaip as tai keliu per www.radikal.ru
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 11 04, 15:18)
Gali atsiusti man savo foto jeigu neiseina ikelti,siaip as tai keliu per www.radikal.ru

MAn iridomu,noreciau foto pamatyti ax.gif
LAUKIAME mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, as pritariu linuxox, todel kad prisiuvimas tikrai vienas is nepatogiausiu varijantu ir plauku tempimas lauzimas gaunasi norint, ar ne. Drasei issakau savo nuomone, nes pati priaugineju plaukus. Bet kiekvienos teise rinktis, musu teise perspeti ir suteikti informacija. 4u.gif
Atsakyti
Vis dar laukiame ax.gif parasysiu jums i a.z.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 11 10, 19:56)

4u.gif nepykite,neskaiciau temeles:) jau atsiunciau jums nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
Stai meiles2010 nuotraukyte thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
ir as savo sintetinius pasirodysiu,cia buvo priauginta mazdaug pries 100 metu,sioje foto dvi dienos po priauginimo,kuris man kainavo 800lt,o garbanojausi apie 5 val,nes man buvo pasakyta kad tai yra naturalus plaukai maisyti su sintetika,70% naturaliu ir 30% sintetika,na zodziu graziai isdure bigsmile.gif jie man visiskai nesigarbanojo,siaip yra labai kokybisku sintetiniu plauku, su kuriais galima viska daryti ir jie visai padoriai atrodo,man atrodo kad pas meile 2010 butent tokie ir yra
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 11 15, 22:59)
ir as savo sintetinius pasirodysiu,cia buvo priauginta mazdaug pries 100 metu,sioje foto dvi dienos po priauginimo,kuris man kainavo 800lt,o garbanojausi apie 5 val,nes man buvo pasakyta kad tai yra naturalus plaukai maisyti su sintetika,70% naturaliu ir 30% sintetika,na zodziu graziai isdure  bigsmile.gif jie man visiskai nesigarbanojo,siaip yra labai kokybisku sintetiniu plauku, su kuriais galima viska daryti ir jie visai padoriai atrodo,man atrodo kad pas meile 2010 butent tokie ir yra
user posted image

na man is tikro nuskilo ant tu sintetiniu ,juos ilgai nesiojau,net neslinko biggrin.gif tik galus pakirpdavau,bet jau issiemiau,kadangi mano maziuke jau pradejo mane uz plauku tampyti lotuliukas.gif tai savo trumpukus susirisu i kuodeli ir ramu ax.gif
Atsakyti
na, o as saviskius dabar nusiemus bigsmile.gif
galiu pasakyti saviskiu plauku pas mane liko zenkliai maziau blink.gif
kasyte kai susipinu tai tokia plonute doh.gif
anksciau galvojau, gal man vaidenasi, butent del to, kad pripratau prie didelio kiekio plauku...
bet nesamone, nes nerealiai mazai dabar savu plauku ant galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupuziene @ 2010 11 19, 21:30)
na, o as saviskius dabar nusiemus  bigsmile.gif
galiu pasakyti saviskiu plauku pas mane liko zenkliai maziau  blink.gif
kasyte kai susipinu tai tokia plonute  doh.gif
anksciau galvojau, gal man vaidenasi, butent del to, kad pripratau prie didelio kiekio plauku...
bet nesamone, nes nerealiai mazai dabar savu plauku ant galvos  doh.gif

na,bet zinok man ir taip atrode,bet tikrai nuo pripratimo prie didelio kiekio manau mirksiukas.gif ,nes buvo begalo daug tu dirbtiniu biggrin.gif ,bet va menesiukas praeo ir jau ipratau,atroso normalus tie mno plaukai g.gif
Atsakyti