Ačiū merginos
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 05, 19:10)
Ačiū merginos
Ir labai graži jūsų šypsena, ypač 18 nuotraukoj
QUOTE(pim @ 2010 10 05, 17:36)
*Beautiful*Eyes*, o kaip tau frezijos? Ir puokštei jų gauti manau nebus bėdų ir į plaukus galėtum dėti
Vat ir as siandien apie jas pagalvojau jas jauciu nebus bedos tik perrist kaspinu, nieks joms nelus (kaip gvazdikams), tik idomu kaip laikosi jos be mikrofono? o plaukuose man irgi gal nieko atrodo, bet visgi norisi kazkokios vienos dodesnes geles, bet kur gauti, kad ir puokstei tiktu
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 18:59)
O as gi atradau, kad gardenios ziedai ganetinai panasus i roziu, tai galvoju gal jas i plaukus segtis, jei puokste is roziu
Na jo, graziai visai atrodo ir su rozem manau deres tik as kazkaip pirma karta girdziu apie tokias ar yra LT tokiu?gal sunku gauti?
Papildyta:
Laukianti 29, is to psl kazkaip foto niekad nerodo, jau kazkada bandziau sukneles i SM kelti
Beautifuleyes, nezinau kaip situacija su LT Siaip nezinau ar ir cia buna ir kokios kainos, bet as kakzaip nuosirdzia isitikinus, kad Amerikoj tai viska imanoma gauti
Papildyta:
Nemacius, vaskines sakai? Kuom?
Beautifuleyes, nezinau kaip situacija su LT Siaip nezinau ar ir cia buna ir kokios kainos, bet as kakzaip nuosirdzia isitikinus, kad Amerikoj tai viska imanoma gauti
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 10 05, 17:08)
Ar mačius tas gėles realiai? Man jos kaip vaškinės atrodo, bet gražios labai
Nemacius, vaskines sakai? Kuom?
aha, kažkodėl pakeičia nuotrauką.
o čia neleidžia kopijuoti paveikslėlio, tad dedu nuorodą į šią keistai gražią ekstravaganciją:
http://topweddinghai...ty-defying.html
o čia neleidžia kopijuoti paveikslėlio, tad dedu nuorodą į šią keistai gražią ekstravaganciją:
http://topweddinghai...ty-defying.html
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 21:15)
Na jo, tikiu, kad ten viskas imanoma Gal ir Lt yra tokiu arba uzsisakyt kazkur galima, bet nesinori uz gelyte moketi kruva pinigu, noretusi uz protinga kaina isigyti
Merginos o kaip manot ar tiktu tokioje sukuosenoje eustomos? kokie 3 ziedeliai?
Ir kas geriau eustomos ar frezijos?
Man tai kazkaip eustomos arciau sirdies, jos tokios puresnes
Ir kas geriau eustomos ar frezijos?
Man tai kazkaip eustomos arciau sirdies, jos tokios puresnes
[quote=*Beautiful*eyes*,2010 10 06, 13:16]
Manau eustomos tikrai graziai ziuretusi.Tik butinai reiketu prasyti,kad floriste paruostu tas pilnavidures eustomas, o ne varpelio formos. Musu vestuves buvo birzelio menesi, i plaukus segiau eustomas, bet man floriste dare pumpurus, mat baisu buvo, kad nuo karscio greit nugeibs.Pumpurai issilaike puikiausiai, o stai vyro butonjereje ziedas nuvyto labai greitai.
Manau eustomos tikrai graziai ziuretusi.Tik butinai reiketu prasyti,kad floriste paruostu tas pilnavidures eustomas, o ne varpelio formos. Musu vestuves buvo birzelio menesi, i plaukus segiau eustomas, bet man floriste dare pumpurus, mat baisu buvo, kad nuo karscio greit nugeibs.Pumpurai issilaike puikiausiai, o stai vyro butonjereje ziedas nuvyto labai greitai.
QUOTE(Dovile787 @ 2010 10 06, 15:25)
Na mums del karscio tai jau tikrai nereikia galvot, reiks bijot,kad nesusaltu
QUOTE(pim @ 2010 10 05, 19:17)
Ir labai graži jūsų šypsena, ypač 18 nuotraukoj
Dėkui o man kaip tik nepatinka,nes taip jau placiai,kad net dantenos matosi... nemegstu tokios savo sypsenos