Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 05, 17:53)
ACIU, Taip trumpi,ir net labai  biggrin.gif

O dar sako, kad nera ka trumpaplaukem daryt... kuo puikiausias pavyzdys, kad ir trumpus plaukus turinti nuotaka gali atrodyti nuostabiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 05, 17:05)
O dar sako, kad nera ka trumpaplaukem daryt... kuo puikiausias pavyzdys, kad ir trumpus plaukus turinti nuotaka gali atrodyti nuostabiai  4u.gif

oi tikrai galima ir iš trumpų plaukų "pagamint" ką nors smile.gif
Atsakyti
Ši tai tikrai nuostabi wub.gif
user posted image

QUOTE(jums @ 2010 10 05, 09:47)
O man cia lb grazu  wub.gif
user posted image

ir man, super wub.gif

QUOTE(jums @ 2010 10 05, 09:57)
O man atrodo, kai tokios sukuosenos tinka jaunutems arba valiukiskai nusiteikusioms merginoms smile.gif Jeigu visa vestuviu tematika tokia crazy, kodel gi ne? As tai uz smile.gif Pvz pim sukuosena man buvo tikrai zavi  ax.gif

Ačiū, labai malonu girdėti aciuks.gif

QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 05, 17:15)
oi tikrai galima ir iš trumpų plaukų "pagamint" ką nors  smile.gif

Gražiai atrodėt, net nesimato, kad jūsų plaukai trumpi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 05, 16:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man is vis nerealiai masyvus kabantys auskarai prie kuodo..  wub.gif as issinuomavau dabar swarovskius tokius kabancius wub.gif super turetu but.. aisku noreciau kitokiu biski, bet prie tos sukneles netiktu masyvus labai..( pamerge busiu)

as ir siaip kad ir kasdien megstu kabancius auskarus... pora tokiu turiu... kaip indisko stiliaus... man immmmm..... wub.gif o kaip atrodo ayuskariukai ? gal turit kur paziet? blush2.gif
.. as tai net galvoju apie toki derinuka... kad prie vestuvines sukneles kokius melynus -zydrus auskarus kabancius.... kad butu kaip vestuviu detale melyna spalva.. ir auskarai pvz.. melyni..skaidrus.... bet cia dar tik svajone... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 05, 17:53)
ACIU, Taip trumpi,ir net labai  biggrin.gif

labai graziai atrodete.. ir nuotraukos lb grazios... labai grazu... wub.gif
Atsakyti
*Beautiful*Eyes*, o kaip tau frezijos? Ir puokštei jų gauti manau nebus bėdų ir į plaukus galėtum dėti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 05 spalio 2010 - 16:37
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 05, 14:20)
lb grazu wub.gif  tokia zavi nuotaka wub.gif

labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 05, 15:21)
..todel as noresiu dideliu auskaru kabanciu ... kad butu nekreipiamas demesys  lotuliukas.gif  blush2.gif

biggrin.gif biggrin.gif as ir megstu ilguuuus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 05, 14:42)
Sveikos merginos, prieš pora savaitėlių ir aš ištekėjau,tai nutariau parodyti savo retro šukuoseną. man ji labai patiko,kirpėja tikrai gerai padirbėjo,ačiū jai.
Tad galite ir jūs įvertinti, o gal kažkuri kaip tik ieško idėjos  mirksiukas.gif
vestuves

Nu tikrai graziai padaryti ir trumpuciai plaukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
labai gražiai atrodėt, ir net nepasakyčiau, kad jūsų labai trumpi plaukai - to net nesimato smile.gif
Atsakyti
O as gi atradau, kad gardenios ziedai ganetinai panasus i roziu, tai galvoju gal jas i plaukus segtis, jei puokste is roziu g.gif g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 05, 17:42)
Sveikos merginos, prieš pora savaitėlių ir aš ištekėjau,tai nutariau parodyti savo retro šukuoseną. man ji labai patiko,kirpėja tikrai gerai padirbėjo,ačiū jai.
Tad galite ir jūs įvertinti, o gal kažkuri kaip tik ieško idėjos  mirksiukas.gif
vestuves

Grazi ir sukuosena ir nuotaka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 18:59)
O as gi atradau, kad gardenios ziedai ganetinai panasus i roziu, tai galvoju gal jas i plaukus segtis, jei puokste is roziu  g.gif  g.gif

Ar mačius tas gėles realiai? Man jos kaip vaškinės atrodo, bet gražios labai ax.gif
Atsakyti