Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(jums @ 2010 10 05, 07:47)
O man cia lb grazu  wub.gif

Tikrai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 05, 10:47)
O man cia lb grazu  wub.gif
user posted image

lb grazu wub.gif tokia zavi nuotaka wub.gif
Atsakyti
man taip tokios grazios, bet tokios ne visoms tinka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 05, 14:29)
man taip tokios grazios, bet tokios ne visoms tinka
user posted image

o kodel ne visom tinka? g.gif smile.gif
Atsakyti
Man pvz. kuodai netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 05, 14:24)
o kodel ne visom tinka? g.gif  smile.gif

na tai turetu buti labai dailus bruozai ir taisyklingi, nes veidas lieka atviras, tada i ji sutelkiamas visas demesys.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 05, 16:00)
na tai turetu buti labai dailus bruozai ir taisyklingi, nes veidas lieka atviras, tada i ji sutelkiamas visas demesys.

..todel as noresiu dideliu auskaru kabanciu ... kad butu nekreipiamas demesys lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 05, 15:21)
..todel as noresiu dideliu auskaru kabanciu ... kad butu nekreipiamas demesys  lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man is vis nerealiai masyvus kabantys auskarai prie kuodo.. wub.gif as issinuomavau dabar swarovskius tokius kabancius wub.gif super turetu but.. aisku noreciau kitokiu biski, bet prie tos sukneles netiktu masyvus labai..( pamerge busiu)
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 05, 09:47)
O man cia lb grazu   wub.gif
user posted image

MAn irgi grazu wub.gif dar jei kokia gelyte isidetu,tai manau dar geriau butu ax.gif Mano manymu, nuotakos sukuosena nebutinai turi buti kazkokia imantri,gali but ir paprasta, bet ne prasta ir suderinta su kitom detalem mirksiukas.gif

Liekna irgi daug graziu prikelei, akis paganiau gerai biggrin.gif

O kalbant apie geles plaukuose, man irgi kazkaip atrodo,kad visgi reiktu suderinti su puokste,kazkaip graziau, nes paskui maisalyne tokia gaunas blush2.gif tai vat dabar ir reikia mastyt kokios cia geles graziai atrodytu graziai mano sukuosenoje ir ar gausiu tokiu lapkriti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 05 spalio 2010 - 14:48
Sveikos merginos, prieš pora savaitėlių ir aš ištekėjau,tai nutariau parodyti savo retro šukuoseną. man ji labai patiko,kirpėja tikrai gerai padirbėjo,ačiū jai.
Tad galite ir jūs įvertinti, o gal kažkuri kaip tik ieško idėjos mirksiukas.gif

vestuves
Atsakyti
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 05, 17:42)
Sveikos merginos, prieš pora savaitėlių ir aš ištekėjau,tai nutariau parodyti savo retro šukuoseną. man ji labai patiko,kirpėja tikrai gerai padirbėjo,ačiū jai.
Tad galite ir jūs įvertinti, o gal kažkuri kaip tik ieško idėjos  mirksiukas.gif

Grazuuu thumbup.gif O Jusu plaukai trumpi, taip?
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 05, 16:47)
Grazuuu  thumbup.gif  O Jusu plaukai trumpi, taip?

ACIU, Taip trumpi,ir net labai biggrin.gif
Atsakyti