Si pavasari/vasara pynes buvo labai "ant bangos" daugumos pasaulio dizaineriu nuomone
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 22:09)
o rimtai pynutės nemadingos? Man jos taip gražu
As tai nesuprantu tokiu dalyku, kaip madingos/nemadingos, jei man grazu,tai ir pinuosi kaip noriu ir kaip man tinka
Cia labai graziai orchidejos atrodo
Kalbant apie pynutes:
O cia tai neaisku kas
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 05, 00:08)
Si pavasari/vasara pynes buvo labai "ant bangos" daugumos pasaulio dizaineriu nuomone
Nu jo skaiciau ir as kazkoki straipsniuka, o supintais plaukais jau vaiksciau pries tai vasara
Visas holivudas pynutes nesiojo 2-3 metai atgal i LT aisku viskas ateina labai velai
aisku svarbiausia kad tiktu ir patiktu :ax: tik tiek sakau kad tas dalykas jau ne "ant bangos", bet jei tinka tai viskas ok
Beja as tai derinciau puokstes gelytes prie plauku gelyciu, manau butu estetiskiau
Va cia tai grazu
Labai idomi sukuosena, jei ne ta auksine gele:
Makiazas ir sukuosena
O man cia lb grazu
QUOTE(jums @ 2010 10 05, 10:47)
Grazu jei kiekvienai diena, bet vestuvem tai ne ne ne
QUOTE(Koop @ 2010 10 05, 10:50)
Grazu jei kiekvienai diena, bet vestuvem tai ne ne ne
O man atrodo, kai tokios sukuosenos tinka jaunutems arba valiukiskai nusiteikusioms merginoms Jeigu visa vestuviu tematika tokia crazy, kodel gi ne? As tai uz Pvz pim sukuosena man buvo tikrai zavi
man ir paskutinė labai labai super
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 04, 22:04)
nesutinku kad pinutes nemadingos ir t.t. ... jei merginai tinka yvairios pinutes , ir siaip pinasi daznai, tai nera nemadinga.. cia tas pats kas sakyciau palaidi plaukai nemadingi, arba atsibode... bet juk dazna tik taip ir tevaiksto..
cia tik mano nuomone
cia tik mano nuomone
man pynutes irgi lb grazios