paprasta, bet man labai daili
man virsunele nepatinka, kazkaip kaip kiausinis atrodo
QUOTE(liekna @ 2010 11 21, 04:52)
Labai aciu uz nuoroda - praskaidrinai vakara tuo groziu
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 22, 00:07)
Labai aciu uz nuoroda - praskaidrinai vakara tuo groziu
va ir as vel ta grozi ziurejau.... ir graudinausi... ir asara braukiau.... as irgi taip nroiu.... kaip nuostabu....
Aha, grazus pavyzdziai ikvepia
Tik dbr galvoju, o jeigu si nuotaka butu lengvai pasukusi plaukus - gal su garbanomis butu atrodziusi dar nuostabiau
Kaip zinoti, kad neprasausi, pasirinkusi lygiu plauku sukuosena? Nes mano veliumas panasus, suknele zuvele, tai gal tos garbanos is konteksto iskris
Tik dbr galvoju, o jeigu si nuotaka butu lengvai pasukusi plaukus - gal su garbanomis butu atrodziusi dar nuostabiau
Kaip zinoti, kad neprasausi, pasirinkusi lygiu plauku sukuosena? Nes mano veliumas panasus, suknele zuvele, tai gal tos garbanos is konteksto iskris
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 21, 23:38)
Aha, grazus pavyzdziai ikvepia
Juk ir veidukas, ir kiti priedai bna skyriasi Reikia ziureti savojo stilias ir noru Man tie tiesus be to aukstai prisegto nuometo nesiziuretu, bent jau per oficialiaja dali jis tikrai labai svarbus
Papildyta:
Dar prie tiesių..
Kai graži moteris, tai viskas ir gražu..
QUOTE(liekna @ 2010 11 21, 03:52)
grazu, bet cia man vienai taip pasirode, kad pas jaunaja labai didele puokste