Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

Pynutes jau nusibode, ir is mados iseje. Pries kelis metus dariausi sukuosena vienai progai su pintais plaukais, kazkaip jau nusibodo.

Man tai asmeniskai kas turi grazus ilgus plaukus tai faina siek tiek pagarbanoti lengvai, gelyte dar i plaukus ir voulia biggrin.gif cia pries tai rodytos sukuosenos tokio tipo man grazios 4u.gif

Kadangi tokiu neturiu, tai man siaip labai mielos tokios sukuosenos + isverciau didelius kabancius auskarus wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koop: 04 spalio 2010 - 00:07
QUOTE(Koop @ 2010 10 04, 01:06)

Man sita patiko wub.gif pati kazka panasaus meginisu ispesti is kirpejos biggrin.gif tik noreciau, kad ne is tiesiu plauku darytu, o truputi pagarbanotu, kad sukuosena puresne atrodytu ax.gif Sioj nuotraukoj man tinka tai, kad nera kirpciu (kaip ir pas mane) ir ausys pridengtos biggrin.gif blush2.gif Tai mastau apie tarpini varianta tarp ikeltos ir va sitos:
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 12:30)
Man sita patiko  wub.gif  pati kazka panasaus meginisu ispesti is kirpejos  biggrin.gif  tik noreciau, kad ne is tiesiu plauku darytu, o truputi pagarbanotu, kad sukuosena puresne atrodytu  ax.gif Sioj nuotraukoj man tinka tai, kad nera kirpciu (kaip ir pas mane) ir ausys pridengtos  biggrin.gif  blush2.gif Tai mastau apie tarpini varianta tarp ikeltos ir va sitos:

Siaip del purumo tai ir is tiesiu galima graziai puriai padaryt ax.gif moka ten jos visokiu bajeriu ax.gif

Grazi ir ta kur ikelet 4u.gif geles taip fainai isipaiso wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koop: 04 spalio 2010 - 11:13
QUOTE(Koop @ 2010 10 04, 12:13)
Siaip del purumo tai ir is tiesiu galima graziai puriai padaryt  ax.gif  moka ten jos visokiu bajeriu  ax.gif

Grazi ir ta kur ikelet  4u.gif geles taip fainai isipaiso  wub.gif

Aha, as ir pati tik paskui pastebejau,kad negarbanoti ten plaukai pas ja biggrin.gif
O del geliu, tai man irgi patinka mirksiukas.gif as pati nuometo nesidesiu, tai su gelem irgi galvos skausmas, nezinau kokias deti ir ar derinti su puokste, va svarbiausias klausimas doh.gif Kaip Jus panos manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 13:47)
Aha, as ir pati tik paskui pastebejau,kad negarbanoti ten plaukai pas ja  biggrin.gif
O del geliu, tai man irgi patinka  mirksiukas.gif as pati nuometo nesidesiu, tai su gelem irgi galvos skausmas, nezinau kokias deti ir ar derinti su puokste, va svarbiausias klausimas doh.gif  Kaip Jus panos manot?  g.gif

Žiūriu mūsų nuomonės ne tik žiedų temoje sutampa, bet ir šukuosenų...
ta paskutinė foto, kurią įkėlėt, pas mane jau kurį laiką aplankale įdėta ir labai saugoma... aš irgi nenoriu segtis nuometo, noriu tokios šukuosenos thumbup.gif pas mane plaukų spalva netgi panaši, bet prieš vestuves reikės biškį atgaivint natūralią spalvą smile.gif

O dėl gėlių, tai va irgi nežinau, nes šitoj šukuosenoj būtent šios gražiai atrodo, o kaip atrodytų baltos roytės, tai net nenutuokiu, nes būtent tokios puokštės norėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 04 spalio 2010 - 13:10
aš nederinčiau prie puokštės (plius, puokštės gi nesitampysit visą parą kartu), derinčiau prie plaukų ir škuosenos, gal suknelės - daug variantų.
Atsakyti
Geles per dideles, bet foto grazi ax.gif

user posted image

Papildyta:
bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 10 04, 14:09)
Žiūriu mūsų nuomonės ne tik žiedų temoje sutampa, bet ir šukuosenų...
ta paskutinė foto, kurią įkėlėt, pas mane jau kurį laiką aplankale įdėta ir labai saugoma... aš irgi nenoriu segtis nuometo, noriu tokios šukuosenos  thumbup.gif pas mane plaukų spalva netgi panaši, bet prieš vestuves reikės biškį atgaivint natūralią spalvą smile.gif

O dėl gėlių, tai va irgi nežinau, nes šitoj šukuosenoj būtent šios gražiai atrodo, o kaip atrodytų baltos roytės, tai net nenutuokiu, nes būtent tokios puokštės norėsiu

drinks_cheers.gif nu va matot bendramintes mes thumbup.gif
As irgi blaskausi tarp roziu ir gvazdiku, bet nujauciu,kad gvazdikas graziau atrodytu nei rozes blush2.gif tik jei rankose rozes, o plaukuose gvazdikas tai irgi kazkaip keistai doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 04, 20:04)

Cia visai grazu,tik gal siek tiek per didele man ta gele blush2.gif bet as tai noriu tik gyvu geliu, man jos zymiai graziau atrodo wub.gif
Atsakyti
nesutinku kad pinutes nemadingos ir t.t. ... jei merginai tinka yvairios pinutes , ir siaip pinasi daznai, tai nera nemadinga.. cia tas pats kas sakyciau palaidi plaukai nemadingi, arba atsibode... bet juk dazna tik taip ir tevaiksto.. g.gif
cia tik mano nuomone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 04, 21:04)
nesutinku kad pinutes nemadingos ir t.t. ... jei merginai tinka yvairios pinutes , ir siaip pinasi daznai, tai nera nemadinga.. cia tas pats kas sakyciau palaidi plaukai nemadingi, arba atsibode... bet juk dazna tik taip ir tevaiksto..  g.gif 
cia tik mano nuomone  cool.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
o rimtai pynutės nemadingos? Man jos taip gražu smile.gif
Atsakyti