Pynutes jau nusibode, ir is mados iseje. Pries kelis metus dariausi sukuosena vienai progai su pintais plaukais, kazkaip jau nusibodo.
Man tai asmeniskai kas turi grazus ilgus plaukus tai faina siek tiek pagarbanoti lengvai, gelyte dar i plaukus ir voulia cia pries tai rodytos sukuosenos tokio tipo man grazios
Kadangi tokiu neturiu, tai man siaip labai mielos tokios sukuosenos + isverciau didelius kabancius auskarus
QUOTE(Koop @ 2010 10 04, 01:06)
Man sita patiko pati kazka panasaus meginisu ispesti is kirpejos tik noreciau, kad ne is tiesiu plauku darytu, o truputi pagarbanotu, kad sukuosena puresne atrodytu Sioj nuotraukoj man tinka tai, kad nera kirpciu (kaip ir pas mane) ir ausys pridengtos Tai mastau apie tarpini varianta tarp ikeltos ir va sitos:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 12:30)
Man sita patiko pati kazka panasaus meginisu ispesti is kirpejos tik noreciau, kad ne is tiesiu plauku darytu, o truputi pagarbanotu, kad sukuosena puresne atrodytu Sioj nuotraukoj man tinka tai, kad nera kirpciu (kaip ir pas mane) ir ausys pridengtos Tai mastau apie tarpini varianta tarp ikeltos ir va sitos:
Siaip del purumo tai ir is tiesiu galima graziai puriai padaryt moka ten jos visokiu bajeriu
Grazi ir ta kur ikelet geles taip fainai isipaiso
QUOTE(Koop @ 2010 10 04, 12:13)
Siaip del purumo tai ir is tiesiu galima graziai puriai padaryt moka ten jos visokiu bajeriu
Aha, as ir pati tik paskui pastebejau,kad negarbanoti ten plaukai pas ja
O del geliu, tai man irgi patinka as pati nuometo nesidesiu, tai su gelem irgi galvos skausmas, nezinau kokias deti ir ar derinti su puokste, va svarbiausias klausimas Kaip Jus panos manot?
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 13:47)
Aha, as ir pati tik paskui pastebejau,kad negarbanoti ten plaukai pas ja
O del geliu, tai man irgi patinka as pati nuometo nesidesiu, tai su gelem irgi galvos skausmas, nezinau kokias deti ir ar derinti su puokste, va svarbiausias klausimas Kaip Jus panos manot?
Žiūriu mūsų nuomonės ne tik žiedų temoje sutampa, bet ir šukuosenų...
ta paskutinė foto, kurią įkėlėt, pas mane jau kurį laiką aplankale įdėta ir labai saugoma... aš irgi nenoriu segtis nuometo, noriu tokios šukuosenos pas mane plaukų spalva netgi panaši, bet prieš vestuves reikės biškį atgaivint natūralią spalvą
O dėl gėlių, tai va irgi nežinau, nes šitoj šukuosenoj būtent šios gražiai atrodo, o kaip atrodytų baltos roytės, tai net nenutuokiu, nes būtent tokios puokštės norėsiu
aš nederinčiau prie puokštės (plius, puokštės gi nesitampysit visą parą kartu), derinčiau prie plaukų ir škuosenos, gal suknelės - daug variantų.
QUOTE(konfetee @ 2010 10 04, 14:09)
Žiūriu mūsų nuomonės ne tik žiedų temoje sutampa, bet ir šukuosenų...
ta paskutinė foto, kurią įkėlėt, pas mane jau kurį laiką aplankale įdėta ir labai saugoma... aš irgi nenoriu segtis nuometo, noriu tokios šukuosenos pas mane plaukų spalva netgi panaši, bet prieš vestuves reikės biškį atgaivint natūralią spalvą
O dėl gėlių, tai va irgi nežinau, nes šitoj šukuosenoj būtent šios gražiai atrodo, o kaip atrodytų baltos roytės, tai net nenutuokiu, nes būtent tokios puokštės norėsiu
nu va matot bendramintes mes
As irgi blaskausi tarp roziu ir gvazdiku, bet nujauciu,kad gvazdikas graziau atrodytu nei rozes tik jei rankose rozes, o plaukuose gvazdikas tai irgi kazkaip keistai
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 04, 20:04)
Cia visai grazu,tik gal siek tiek per didele man ta gele bet as tai noriu tik gyvu geliu, man jos zymiai graziau atrodo
nesutinku kad pinutes nemadingos ir t.t. ... jei merginai tinka yvairios pinutes , ir siaip pinasi daznai, tai nera nemadinga.. cia tas pats kas sakyciau palaidi plaukai nemadingi, arba atsibode... bet juk dazna tik taip ir tevaiksto..
cia tik mano nuomone
cia tik mano nuomone
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 04, 21:04)
nesutinku kad pinutes nemadingos ir t.t. ... jei merginai tinka yvairios pinutes , ir siaip pinasi daznai, tai nera nemadinga.. cia tas pats kas sakyciau palaidi plaukai nemadingi, arba atsibode... bet juk dazna tik taip ir tevaiksto..
cia tik mano nuomone
cia tik mano nuomone
Sutinku
o rimtai pynutės nemadingos? Man jos taip gražu